Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Naut cu telemea

Publicat: 18.12.2008

Ingrediente pentru reteta Montignac naut cu telemea
naut
3-4 cepe
usturoi (multisor!)
sare, piper
suc de lamaie
faina de naut, cam un pumn
telemea
rosii sau ardei copti
ulei de masline
plante italiensti sau numai oregano si niste cimbrisor

Cum se face reteta Montignac de naut cu telemea

Se fierbe nautul, ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se amesteca nautul cu ceapa si usturoiul, sucul de lamaie, sarea, piperul si faina.
Se pune amestecul intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei. Rosiile se taie felii si se aseaza precum tigla pe acoperis peste naut. Daca folositi ardei copti, acoperiti nautul cu ardeii taiati pe-o parte (desfacuti).
Se pesara cu telemea sfaramata intre degete si apoi cu plantele, apoi se stropeste cu ulei de masline.
Se da la cuptorulö preincalzit (200°C) 30 minute. Se lasa apoi 5 minute sa se odihneasca ... si gata.
Se mai pot pune si masline pe deasupra, se adauga cu 5 minute inainte de a fi gata mancarea.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Pizza Montiganc cu blat din conopida

Pizza... Cand tii un regim cum este Montiganc, ...

Retete de slabire

Pui Montignac in crusta de susan

Iti place puiul si tii dieta Monti? Si esti in ...

Societate

Ce semnificatie au florile aduse la o inmormantare?

Plecarea unei persoane dragi dintre noi este un...

Societate

Incalzirea globala este o realitate!

Cu fiecare zi care trece ajung din ce in ce ma...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...