Piept de pui cu crusta de cascaval
Publicat: 29.07.2007
piper, sare
ulei
100 g cascaval Greyerzer (sau cascaval normal)
500 g ardei grasi
cimbru
2 cepe
1 lingura otet balsamico
150 g supa conforma (instant)
Se taie fiecare piept in doua si se pipereaza.
Se prajesc in putin ulei, apoi se scot din tigaie si se sareaza.
Cascavalul se da pe razatoare, iar ardeii se taie in bucatele mici.
Cepele se taie in 8. Se unge o forma termorezistenta cu ulei, se pun ardeii si ceapa in ea si se toarna supa peste ei.
Se da la cuptorul preincalzit (200°C) 10 minute.
Se scoate forma, se pun si bucatile de carne printre legume, se presara cu cascaval si se da iar la cuptor 15-20 minute.
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro&Luana Karina: Retete Montignac

Comentarii postate (0)
Cele mai citite
Celebs & Style
Grammy 2013: De ce a tipat Adele la Chris Brown
Adele a parut pentru un moment ca tipa nervoas...
Relatii & Sex

Cea mai buna razbunare este sa inveti sa te iubesti si pe tine
Cea mai buna razbunare este sa lucrezi cu tine....
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails