Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Retete Montignac: Pui toscan cu garnitura de broccoli

Publicat: 20.02.2013

retete montignac, retete de mancaruri monti, retete monti cu pui, retete montignac usoare, retete montignac simple, retete pentru dieta montignac, regimul montignac, supe montignac, retete de cupe monti, retete low-carbs, carte de bucate montignac


Bucataria italiana este plina de retete savuroase! Ce ar fi sa incerci o reteta montignac de inspiratie italiana? Reteta monti de pui toscan cu garnitura de broccoli este delicioasa si extrem de usor de preparat!

Retete Montignac: Ingrediente pentru pui toscan cu garnitura de broccoli
- 1/2 cutie de rosii prunisoata taiate in cuburi
- 2 linguri ceapa rosie tocata
- ½ ardei kapia, taiat feliute
- o mana de frunze proaspete de busuioc, fara codite
- 1/2 lingurita otet
- sare si piper negru proaspat macinat
- 4 bucati de piept de pui dezosat (doua portii)
- ulei de masline
- broccoli

Retete Montignac: Cum se prepara pui toscan monti cu garnitura de broccoli

Amesteca rosiile, ceapa, ardeiul kapia si busuiocul intr-un castron mic. Adauga otet si amesteca pentru omogenizare. Adauga sare si piper dupa gust. Da deoparte castronul.
Pune carnea de pui intre 2 bucati de hartie cerata sau folie de aluminiu si batee-o putin cu un ciocan de carne pentru a o aplatiza la cca 1 cm grosime. Incalzeste o tigaie mare la foc mediu-mare si de unge-o cu putin ulei de masline. Pune carnea de pui in tigaie si firge-o pentru 3 minute pe fiecare parte. Presara cu sare si piper, dupa gust, pe laturile gatite. Imparte carnea pe doua farfurii cu toarne sosul cu lingura pe partea de sus.

Garnitura de boroccoli cu migdale
- 4 linguri migdale feliate
- 250 grame de broccoli
- 2 lingurite de ulei de masline
- sare si piper negru proaspat macinat
Incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga migdalele. (Acest lucru poate fi facut in aceeasi tigaie folosita pentru pui. Prjeste migdalele pentru 1 minut sau pana cand migdalele se fac putin aurii – nu mai inchise. Scoate-le din tigaie si da-le deoparte
Fa broccoli la abur sau opareste-l. Poti sa mai gatestu broccoli loc intr-un castron, la microunde, timp de 4 minute. Scoate buchetelele de broccoli si stropeste-le cu putin ulei, sare si piper, dupa gust. Amesteca-le bine si presara-l cu migdale.

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Retete Montignac: Pui Italienesc

Aceasta este o reteta Montignac de inspiratie ...

Retete de slabire

Retete Montignac: Tilapia cu usturoi

Poti face aceasta reteta montignac de tilapia ...

Celebs & Style

Top 5 religii in voga la Hollywood

Iisus sau Allah, Buddha sau Shiva? Cine a spus ...

Psihologie

De ce e bine sa tii un jurnal

Unii dintre cei mai influenti oameni din istori...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.