Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Rulade din carne de vita

Publicat: 08.10.2007

Nu ati incercat inca bucataria nemteasca? Noi va recomandam o reteta de rulade din carne de vita, un clasic al bucatariei nemtesti. Este o reteta usor de facut dar cu un gust delicios. Daca urmati dieta Montignac, aceasta reteta este delicioasa si conforma.

Ingrediente necesare:
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 castraveti murati conformi
  • 4 bucati de carne de vita (pulpa de vita)
  • sare, piper
  • 3-4 lingurite mustar conform
  • 8 felii subtiri de bacon
  • cimbrisor
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 bucata telina radacina
  • 50 g kaiser
  • ulei sau grasime de rata
  • 400 ml vin rosu sec
  • 400 ml supa conforma (de vita)
  • 1 ramurica rozmarin
  • 2 foi de dafin
  • 100 g smantana grasa
Mod de preparare:
Ceapa verde se curata si se taie in bucati lungi de 4-5 cm. Castravetii murati se taie si ei in "dungi".
Carnea se intinde, se sareaza, pipereaza si se unge cu mustar pe-o parte. Se pun cate doua felii de bacon peste mustar, se presara cu o parte din cimbrisor, apoi se pun perpendicular bucatile de ceapa verde si castravete murat. Se ruleaza cu atentie si se fixeaza cu ace speciale pentru rulouri, cu scobitori sau cu ata de bucatarie.
Se da drumul la cuptor (200°C).
Legumele de supa se taie mic, kaiserul la fel. Se incinge uleiul sau untura la foc mare si se preajesc in ea ruladele pe toate partile. Se scot ruladele, se pune kaiserul si legumele de supa la prajit. Cand acestea sunt prajite se pun ruladele inapoi si se stinge totul cu vinul si supa. Se adauga rozmarinul, dafinul si restul de cimbrisor. Se reduce focul, se acopera tigaia sau oala cu capac si se lasa cam o ora si jumatate la fiert.
Cand sunt gata se scot ruladele din sos (se pun undeva la cald), sosul ori se strecoara, ori se paseaza si se mai lasa putin la foc mai mare la redus. Se potriveste sosul de sare si piper, se adauga smantana. Ruladele se pun iar in sos, sa se incalzeasca bine si se servesc imediat.

Ruladele se pot servi cu garnitura de fasole verde.

Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Supa provensala de legume Montignac

Daca nu mai stii ce retete de supe Montiganc ai...

Retete de slabire

Retete Montignac: Supa-Crema de conopida

Reteta monti de supa-crema de conopida iti va ...

Celebs & Style

Meryl Streep pe coperta Vogue

Cu doua premii Oscar (si nu mai putin de 16 no...

Gastronomie

Reteta greceasca traditionala de mousakas

Daca ai cel putin jumatate de zi libera la disp...

Gastronomie

Biscuiti cu lamaie

Daca va place aroma de lamaie, nu trebuie sa ra...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...