Varza de Bruxelles gratinata
Publicat: 18.12.2008
300g smantana groasa
200g bacon taiat in cuburi mici
cascaval sau parmezan
plante dupa gust
piper
Se curata varza si se taie in cruce la cotor, se fierbe vreo 20 minute.
Intre timp prajiti usor baconul intr-o tigaie si varsati untura care iese din el.
Se amesteca cu smantana, ceva din cascavalul ras, plante (se poate folosi o amestecatura italiana) si varza fiarta.
Varza nu trebuie sa fie foarte moale, ci bine al dente.
Se pune totul intr-o forma termorezistenta, se presara cu cascaval ras si se da la cuptorul preincalzit (180°C) pana prinde o culoare frumoasa, maronie-aurie.
O reteta scrisa exclusiv pentru eLady.ro de Kalua Luana
Sursa: Copyright©eLady.ro - Varza de Bruxelles gratinata

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Reteta Montignac / pentru diabetici: Ali Nazik (Alinazik)
Ali Nazik (Alinazik) este o reteta turceasca, o...
Cele mai citite
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails