Vinete la cuptor: Salata macedoneana
Publicat: 29.07.2007
- 2-3 vinete nu prea mari
- 1 ceapa rosie
- 2-3 catei de usturoi
- 1 rosie
- vreo 200 g telemea
- sare
- piper
- cateva linguri ulei de masline
Mod de preparare
Se coc vinete si se curata de coaja.
Se taie in cateva bucati mari, apoi se pun intr-o tava si se presara cu piper si putintica sare.
Peste ele se presara ceapa si usturoiul tocate mai din topor, apoi 1 rosie taiata cuburi nu prea mici, iar la urma multa telemea rasa sau taiata cubulete.
Se da la cuptor pentru 10 minute, sa prinda telemeaua putina culoare.
Cand se scoate din cuptor, se transfera pe farfurii si pe deasupra se toarna cateva linguri de ulei de masline.
Copyright © Leea
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Sursa: Copyright © eLady.ro: Retete de slabire

Comentarii postate (0)
Cele mai citite
Dieta Montignac

Cum se mananca corect fructele in dieta Montignac
Am vazut in articolul precedent, Fructele in D...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment
Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails