Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Ciuperci umplute cu carne

Publicat: 18.12.2008

Ingrediente pentru reteta Montiganc Ciuperci umplute cu carne
500 grame ciupercimai marisoare
1 ceapa
250 grame carne tocata
2 linguri ulei
sare,piper
rosii pasate 6 limgurite
cascaval felii pt pus deasipra
marar

Cum se face reteta Montiganc Ciuperci umplute cu carne
Ciupercile se curata,se scot picioarele,se spala.
Palariile se pun intr-o tava unsa cu ulei si se presara cu putina sare.
Se curata si se toaca ceapa;se taie marunt picioarele ciupercilor si se calesc impreuna in uleipana scade zeama lasata de ciuperci.Se adauga carnea tocata si se amesteca lasand iar pana scade apa.Se sareaza si se pipereaza apoi se lasa la racorit.Se adauga 1 ou si marar tocat.
Cu aceasta umplutura se umplu palariile ciupercilor, deasupra se pune cate 1/2 lingurita de rosii pasate(sau pasta putin subtiata)si apoi cate o feliuta de cascaval.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade celsius pentru 20-25 minute.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Reteta Montignac / pentru diabetici: Ali Nazik (Alinazik)

Ali Nazik (Alinazik) este o reteta turceasca, o...

Retete de slabire

Pui picant Montignac in sos de usturoi

Puiul picant in sos de usturoi este o reteta Mo...

Celebs & Style

Kristen Stewart si Kat Von D: Gemenele din rochiile Derek Lam

O rochie care sa fie serioasa eleganta in acel...

Sarcina

Sunt gravida si sangerez!

Orice sangerare aparuta in cursul sarcinii treb...

Sarcina

5 lucruri surprinzatoare despre sarcina

Prima sarcina si prima nastere sunt evenimente...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.