Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Ciuperci umplute cu carne

Publicat: 18.12.2008

Ingrediente pentru reteta Montiganc Ciuperci umplute cu carne
500 grame ciupercimai marisoare
1 ceapa
250 grame carne tocata
2 linguri ulei
sare,piper
rosii pasate 6 limgurite
cascaval felii pt pus deasipra
marar

Cum se face reteta Montiganc Ciuperci umplute cu carne
Ciupercile se curata,se scot picioarele,se spala.
Palariile se pun intr-o tava unsa cu ulei si se presara cu putina sare.
Se curata si se toaca ceapa;se taie marunt picioarele ciupercilor si se calesc impreuna in uleipana scade zeama lasata de ciuperci.Se adauga carnea tocata si se amesteca lasand iar pana scade apa.Se sareaza si se pipereaza apoi se lasa la racorit.Se adauga 1 ou si marar tocat.
Cu aceasta umplutura se umplu palariile ciupercilor, deasupra se pune cate 1/2 lingurita de rosii pasate(sau pasta putin subtiata)si apoi cate o feliuta de cascaval.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade celsius pentru 20-25 minute.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Retete Montignac: Pui toscan cu garnitura de broccoli

Bucataria italiana este plina de retete savuro...

Retete de slabire

Supa provensala de legume Montignac

Daca nu mai stii ce retete de supe Montiganc ai...

Celebs & Style

Kristen Stewart este singura?

„Kristen Stewart este singura si se va i...

Gastronomie

Saksuka

Un fel de mancare originar din Orientul Mijloci...

Gastronomie

Retete machedonesti: Piperchi targasiti

Am văzut pe net o mulțime de variant...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...