Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

File de peste Montignac cu rosii

Publicat: 03.06.2007

File de peste Montignac cu rosii


File de peste Montignac cu rosii: Ingrediente
- 2 sau 3 rosii
- patrunjel
- file de peste (cod sau merlucius)
- cativa catei de usturoi
- ulei de masline
- sare, piper

File de peste Montignac cu rosii: Cum se face
Cureti de coaja 2-3 rosii.
O mana potrivita de patrunjel si cativa catei de usturoi.
Pui in blender ulei de masline, sare, patrunjel si usturoi si le amesteci.
Le pui in cratita incinsa si inca putin ulei de masline dupa care adaugi rosiile taiate felii (iese mai bun cu rosii cherry) si lasi totul sa se caleasca 2-3 minute, dupa care adaugi fileurile de peste.
Fileurile sunt gata in 7-8 minute.
La un moment dat se intorc file-urile si pe partea celalta sa intre sucul bine in ele.

Pofta buna!

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Salata Montignac de iarna cu piept de pui

In aceasta perioada de trecere de la iarna la p...

Celebs & Style

Jane Fonda nu se teme de moarte

Dupa ce a trecut printr-o perioada foarte grea...

Sanatate

Raceala si gripa - simptome si tratamente naturale

Daca sunteti in cautare de tratamente naturale ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...