File de peste Montignac cu rosii
Publicat: 03.06.2007

Etichete:
File de peste Montignac cu rosii: Ingrediente
- 2 sau 3 rosii
- patrunjel
- file de peste (cod sau merlucius)
- cativa catei de usturoi
- ulei de masline
- sare, piper
File de peste Montignac cu rosii: Cum se face
Cureti de coaja 2-3 rosii.
O mana potrivita de patrunjel si cativa catei de usturoi.
Pui in blender ulei de masline, sare, patrunjel si usturoi si le amesteci.
Le pui in cratita incinsa si inca putin ulei de masline dupa care adaugi rosiile taiate felii (iese mai bun cu rosii cherry) si lasi totul sa se caleasca 2-3 minute, dupa care adaugi fileurile de peste.
Fileurile sunt gata in 7-8 minute.
La un moment dat se intorc file-urile si pe partea celalta sa intre sucul bine in ele.
Pofta buna!
Sursa: Copyright © eLady.ro - File de peste Montignac cu rosii

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Reteta Montignac: Ciuperci umplute cu branza
O reteta foarte gustoasa si adaptabila: Re...
Cele mai citite
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Machiaj de mireasa 2019 - recomandari de la make-up artisti
Inceputul anului este, de regula, perioada in care afli propunerile care vor fi in tendinte in anul in curs in materie de moda, design si bineinteles machiaj, de la designeri si make-up artisti. Pentru ca nu mai este mult timp pana vom intra in sezonul nuntilor, iar miresele
Frumusete - Ultimele Articole
- Nuante de blond care nu se vor demoda niciodata
- 9 lucruri de care sa tii cont cand iti ingrijesti parul acasa
- 21 de utilizari ale vaselinei pe care probabil nu le cunosteati
- Masca de par profesionala – 3 produse care iti vor usura viata
- Fa aceste 7 lucruri daca doresti sa ai un ten curat si fara cusur