Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Ardei Kapia umpluti cu telemea

Publicat: 29.07.2007

ardei_kapia_umpluti_cu_telemea_400
Un aperitiv deosebit de gustos, ardeii kapia umpluti cu telemea se fac relativ usor si sunt un fel de mancare montignac potrivit si pentru vegetarieni, si pentru cei care tin o dieta low-carb.

Ardei Kapia umpluti cu telemea: Ingediente

cca. 400 g telemea
usturoi (2-3 catei)
plante dupa gust (italienesti)
piper
500 g ardei kapia

Ardei Kapia umpluti cu telemea: Mod de preparare
Se framanta telemeaua cu usturoiul pisat, piperul si cu plantele.
Daca-i prea uscata se poate adauga un pic de lapte.
Umplutura nu trebuie sa fie cremoasa, ci ceva mai tare.
Ardeii se injumatatesc de-a lungul si se prajesc cu taietura in jos (deci partea cu pielita sus).
Atentie, stropesc!
Se iau din tigaie, se umplu si se pun iar la prajit la foc mic-moderat pe partea cu pielita.
Se poate pune acum si capac la tigaie.
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Peste Monti la gratar cu legume

Iti place pestele? Daca da si esti la dieta Mo...

Retete de slabire

Lapte de pasare cu ciocolata Dukan

Tii dieta Dukan si ti-e pofta de ceva dulce? eL...

Celebs & Style

Aretha Franklin s-a stins la varsta de 76 de ani

Aretha Franklin a murit la varsta de 76 de ani...

Mirese si Nunti

Cum sa-ti alegi fotograful de nunta in doar cativa pasi simpli

Ziua nuntii este extrem de importanta pentru ce...

Mirese si Nunti

Cum sa faci sa nu iti strice nunta cheflii din familie

Uff, nu prea stii cum  o sa te descurci cu...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.