Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Curry de creveti cu legume

Publicat: 29.07.2007

  • 300 g creveti
  • 75 g fasole verde rupta in bucati mai mici
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita ghimbir dat pe razatoarea mica
  • 1/2 lingurita praf de chili
  • 1/4 lingurita curcuma
  • 1/4 lingurita Garam Masala
  • sare
  • 50 g rosii taiate marunt
  • 75 g ardei gras rosu taiat marunt
  • 75 g ciuperci
  • 3-4 catei usturoi tocat marunt
  • facultativ: 1-2 ardei iuti verzi
  • 1 priza fructoza
  • 1 lingura iaurt
  • 2 linguri frunze de coriandru tocate marunt

Mod de preparare
Se infierbanta uleiul si se caleste usor ceapa in el.
Se adauga ghimbirul, praful de chili, curcuma, Garam Masala si sarea, se amesteca si se lasa cateva secunde pe foc.
Se adauga rosiile, ardeiul si ciupercile si se lasa pe foc alte 5-7 minute.
Se adauga crevetii, usturoiul, ardeii iuti, fructoza si iaurtul, se lasa la foc mijlociu 7-8 minute.
Se pune coriandrul si se mai lasa pe foc cateva minute.

Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Retete Montignac: Pui Italienesc

Aceasta este o reteta Montignac de inspiratie ...

Retete de slabire

Retete Montignac: Supa-Crema de conopida

Reteta monti de supa-crema de conopida iti va ...

Celebs & Style

Drew Barrymore va reunta la actorie

Drew Barrymore va reunta la actorie pentru o p...

Povesti

Sarbatorirea Adormirii Maicii Domnului la romani

Noi, romanii, suntem oameni credinciosi. Evlavi...

Povesti

Un Paste minunat cu vecinii

Ex-ul meu mi-a reprosat in ultimii 3 din cei 15...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.