Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Mancare de pastai (fasole verde)

Publicat: 08.06.2007

retete montignac, retete simple, retete monti, retete montignac cu fasole verde,retete monti cu pastai

500 g pastai
200 g ciuperci
150 g carnat cabanos
2-3 cepe verzi
1 ceapa
ulei
timian (thyme, Thymian, thym)
sare, piper
smantana groasa sau créme fraiche
 
Pastaile se spala, curata, taie si fierb in apa sarata 7 min.
Se scot, se pun intr-un recipient cu apa cu gheata, dupa care se scurg.
Ceapa verde se curata si taie. Copyright©elady.ro
Ciupercile se curata si taie daca sunt mari. Carnatul se taie si el in bucati mici, ceapa pestisor.
Carnatul se prajeste in un pic de ulei fierbinte. Se adauga pastaile, ciupercile, ceapa verde si ceapa si se prajesc toate, mestecandu-se mereu, cam 8 min. Se sareaza, pipereaza, se adauga timianul si se ia de pe foc. Se serveste ce multisoara smantana.
Reteta publicata pe forum la Jan 31 2006, 08:23 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 1.

Comentarii postate (1)
Stefan - 07/07/2009

Daca reteta asta e buna pentru a slabi atunci eu tre' sa ma mai ingras vreo 15 kile ca am numa 120!!! :-D

Retete de slabire

Reteta Montignac: Ciuperci umplute cu branza

O reteta foarte gustoasa si adaptabila: Re...

Celebs & Style

George Motoi a incetat din viata

George Motoi, un alt mare actor al Romaniei, a ...

Familie

10 semne ca ai avut parinti toxici

Parintii toxici au tendinta de a creste copiii ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...