Supa de praz
Publicat: 18.12.2008
1 ceapa
linguri de ulei
2 oua
sare si piper
Se curata ceapa şi prazul si se taie felii subtiri. Se calesc la foc mic aproximativ 5 minute, apoi se adauga 1-1,5 l de apa + sare si piper. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se strecoara supa, iar legumele se paseaza. Totul se mai pune pe foc pentru inca 2 minute. Galbenusurile se bat intr-un castron cu puna supa si se toarna apoi in oala cu supa. Se poate servi si cu ardei iute.
Sursa:

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Retete Montignac: Tilapia cu usturoi
Poti face aceasta reteta montignac de tilapia ...
Retete de slabire

Dovlecei cu umplutura Roquefort (reteta Montignac / pentru diabetici)
Delicios, low-carb, o reteta sanatoasa si pentr...
Cele mai citite
Produse

Prezentarea magazinului online Somproduct
Vanzarile in mediul online de produse Home &...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment
Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails