Supa de praz
Publicat: 18.12.2008
1 ceapa
linguri de ulei
2 oua
sare si piper
Se curata ceapa şi prazul si se taie felii subtiri. Se calesc la foc mic aproximativ 5 minute, apoi se adauga 1-1,5 l de apa + sare si piper. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se strecoara supa, iar legumele se paseaza. Totul se mai pune pe foc pentru inca 2 minute. Galbenusurile se bat intr-un castron cu puna supa si se toarna apoi in oala cu supa. Se poate servi si cu ardei iute.
Sursa:

Comentarii postate (0)
Retete de slabire

Piept de pui a la creme Montignac
Nu ne mai aducem aminte unde am mancat prima d...
Cele mai citite
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!
Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails