Supa de praz
Publicat: 18.12.2008
1 ceapa
linguri de ulei
2 oua
sare si piper
Se curata ceapa şi prazul si se taie felii subtiri. Se calesc la foc mic aproximativ 5 minute, apoi se adauga 1-1,5 l de apa + sare si piper. Se lasa la fiert 10 minute, dupa care se strecoara supa, iar legumele se paseaza. Totul se mai pune pe foc pentru inca 2 minute. Galbenusurile se bat intr-un castron cu puna supa si se toarna apoi in oala cu supa. Se poate servi si cu ardei iute.
Sursa:
(0 / 5)
Comentarii postate (0)
Cele mai citite
Celebs & Style
Justin Timberlake si Jessica Biel s-au logodit!
Dupa o serie de despartiri si impacari, Justin...
Sarcina
Cand ar trebui sa faci un test de sarcina: 5 cele mai comune simptome
Oare sunt insarcinata? este intrebarea pe care ...
Articole importante
In forum despre Retete de slabire
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment
Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
Comenteaza
Print
