Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Somon cu spanac la cuptor

Publicat: 18.12.2008

Ingrediente pentru reteta Montignac de Somon cu spanac la cuptor
800 - 1000g file de somon
700 - 800g spanac congelat
200g smantana groasa si grasa cu plante
200g smantana grasa si groasa
un pic de lapte
1 ceapa mare
1-2 catei usturoi
100ml vin alb sec
4 linguri suc de lamaie
sare, piper, nucsoara
ulei
facultativ: o legatura lesinata (sau 1/2 daca-i sanatoasa) de marar

Cum se face reteta Montignac de Somon cu spanac la cuptor

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul decongelat si stors bine si vinul, se lasa pe foc cam 5 minute.
Se sareaza, pipereaza si rade niste nucsoara.
Somonul se taie in 4 bucati, se sareaza, pipereaza si se stropeste bine cu suc de lamaie.
Smantanile se amesteca separat cu putin lapte, se sareaza si pipereaza.
Daca folositi marar, tocati-l si amestecati-l cu smantana cu plante.
Se pune intr-o forma termorezistenta spanacul, peste el smantana normala, apoi bucatile de somon, peste care se pune smantana cu plante. S
e da la cuptorul preincalzit (180°C) 35 minute.
O reteta de
Karina Luana
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Pui picant Montignac

E usor sa tii dieta montignac daca urmaresti se...

Celebs & Style

Mihaela Radulescu este un troll

Pentru prima data de cand a inceput circul medi...

Editorial

Farmecul felicitarilor de Craciun

Spune drept, de cand nu ai mai trimis cuiva dr...

Editorial

Unde e Craciunul de altadata?

A trecut si Mos Nicolae. Vine Craciunul. Sau as...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara