Me too....

adicatelea, am mancat de dimineata niste cornulete 7 days cu lapte cald 0.1% grasimi si cafea decof cu lapte.
Dupa care totul conform de conform, adica:
p - ficatei pui cu mujdei, salata de cruditati, un pahar de vin alb sec, cioco 85% cacao
s - 2 mere ionatane
Acum ma hidratez cu apa plata.
Ce mai faceti, ce mai ziceti?
Kalua, si eu imi rezolv o problema dentara pana cand plec. Am schimbat o lucrare dentara care era pe duca si mi-a spus dentistul sa las dintii sa se "aeriseasca" pana martea viitoare. Fir-ar sa fie! Am prostul obicei sa zambesc si sa rad tot timpul. Fac asta, imi aduc aminte ca premolarul stang e pauza, inchid gura la loc, sa nu sperii "adversarul", zambesc din nou. Belea!
Frumoaselor, va invidiez!
Asa-mi doresc sa particip la Oktoberfest, chit ca nu-mi place berea. Am chef sa-i vad pe nemti distrandu-se.
Are loc doar in Munchen, sau e valabil in toata Germania?
PS: am uitat sa va spun ca, printre altele, am calcat stramb cu un sos Pesto alla Genovese folosit in combinatie cu paste integrale De Cecco, impreuna cu ulei de masline.
Fuse a mai mare curiozitate a mea...si a mai neinspirata.

Mare porcarie!
Nu-mi mai trebuie!
In schimb, cea mai placuta neconformitate fuse un mousse de ciocolata mancat saptamana asta la Pizza Hut in Bucuresti, pe Calea Victoriei. Bunacios rau de tot si deloc dulce, usor mentolat, ce mai! O placere! In concluzie, asta a meritat sa-mi pierd virginitatea!

PS2: empty dear, eu consum fulgii de ovaz cu iaurt Tnuva 0% grasimi plus cuburi de piersici proaspete, sau in amestec cu mere rase (mai ales acum, cand au aparut merele noi, delicioase si pline de suc, yam yam!) si scortisoara.
PS3: ptiuuuuuu! Intregirea gastii MM ma bucura enorm si ma inspira! Am facut acum 2 sau 3 weekend-uri renumita prajitura cu mere si faina de soia a lui bluedeea. O bunatate! Sa-i dea Dzeu sanatate taticului ei! Oare ce reteta o mai fi inventat?!
Irinici, te-am vazut, iubito! Bine ai revenit! Asta inseamna ca inca te intereseaza dieta MM?!