gloriana
Apr 12 2008, 06:50 PM
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
G :mar, mandarina
P: musaca de dovlecei si conopida, o salata de rosii si ceapa
S: mere si mandarine.
CyL
Apr 13 2008, 02:40 AM
sunt o mare gogomana.. zilele astea nu am fost deloc MM.. e prima oara cand fac voit abatri si nu din greseala. ma rog.. abateri atat de mari..
MD: o salata de varza alba cu morcov +cu tofu prajita si bine condimentata
G: mere
P: fasolica batuta cu o salata mare de morcov si spanac (fasolica am luat'o de la bufet.. si am impresia ca au batut'o cu ulei.. dar chiar n'aveam altceva de papa..)
G: migdale (dragul meu, acum pe picior de plecare imi face toate poftele si stiind ca imi plac migdalele.. mi'a adus si el cateva la munca.. of, iar am papat. dar n'au fost multe de data asta )
C: acum e acum.. am ajuns acasa.. am papat un mar. am gustat un pic din orezul facut de mama (orez integral+orez mormal + spanac). sunt sigura insa ca a calit intai spanacul in ulei, apoi a adaugat in orez..

apoi, am iesit in oras, nebunie mare, lume multa. am luat un ceai cu lamaie. mai tarziu.. (01.00-2.00) m'am infipt in niste covrigei si salatinii. oof.. cred ca am jumate de an de cand nu mai papasem.. imi era si fomica si pofta.. si am papat. + un pahar marisor de vin alb si un picutz nestea de piersica. dar nu e tot. am ajuns acasa si pt ca nu apucasem eu sa gust din pilaful mamei, am mai gustat si acum cateva inghitituri bune.. si un pic de salata verde. poate poate o mai reduce din efectul negativ... (pe la 3.00)
gata... am zis'o. dit'amai neconformitatea. am stomacul plin, e 3.30 nopatea.. maine ma trezesc la 7.00.. simteam nevoia sa vin aici sa a spun ce greseli am facut. asa ca sa ma trezesc..!
am avut azi iar niste pofte teribile la nijte eugenii glazurate.. am zis ca o sa cedez.. dar n'am facut'o. am pofta de dulce.. nush ce e cu mine, nu am mai patit pana acum..
si cum vestile proaste nu vin niciodata singure.. azi nopate mi'a murit catelul. multi radeau de mine azi cand ma vedeau ca ma ineca plansul la munca.. ce stiu ei.. nimeni nu ma intelege.. il aveam de mai bine de 10 ani.. a fost otravit cred, nu ma asteptam, nu'mi vine sa cred pur si simplu...
nopate buna..
dr_wise
Apr 13 2008, 07:00 AM
'Neata!
Cyl, imi pare rau pt cutulica.

poate ca a murit de batranete sau de vreo boala, nu ma pricep, dar am vazut pe animal planet ca au si ei o multime de boli, la fel ca oamenii, nu te duce direct cu gandul la otrava. Sincer, nu stiu ce sa-ti spun, dar inteleg durerea din sufletul tau.
Meniul de ieri:
d - 2 painici cu almette si salata de vinete, rosie, cafea cu lapte
p - 1 frigaruie din piept de pui cu ardei gras rosu si ceapa rosie, salata de primavara(salata verde, ceapa verde, ridichi, castravete, ulei masline, otet mere)
18:00: 3 mere ionatane mici
Am fost la praduit pt Paste la Carrefour, fiindca mr_wise o taie weeekendul urmator la mamitza lui sa aduca curcan (nu mananca miel sau carne de oaie). Cand am aterizat la ora 21:00 acasa, baietii au mancat cate o pizza, iar eu am infulecat salata de vinete (hmmm, nu se compara cu pizza lor!!!) cu ardei gras rosu....si o painica filozofala

si-am ciugulit si niste cioco 85% cacao, nu pt ca-mi era pofta de dulce, ci pt ca as fi mancat ceva bun...pizza, de ex....da' atata imi trebuia s-o dau in bara mai rau decat mancand painica la ora 21...am stat la PC pana la 01:08 am si mi-am facut digestia...cred eu. Acum pic de somn si am o stare tare nasoala, cred ca ma dreg cu niste mere si fulgi ovaz.
Alinice
Apr 13 2008, 09:53 AM
O zi buna fetelor
Ieri a fost zi de curatenie generala asa ca nu am avut timp de postat.Tocmai cand terminasem cu treaba au sunat prietenii ca iesim in oras.Si am iesit ,dar am mancat conform.
Acum meniul pe ieri:
MD rosie cu ceafa afumata si branza 0,2%;cafea cu lapte degresat
P terina de carne de porc cu legume si salata de varza acra
C 2 mici cu salata din laptuci,castravete,rosie,ceapa si vin alb sec cu apa plata(2 pahare)

A
Meniul de azi este partial...
MD ou fiert cu branza si ardei gras;cafea cu lapte degresat
P restul de carne de porc cu salataverde,ceapa si ridichi
C fructe si incercam sa renuntam la alune,migdale ,etc
Azi cand m-am cantarit eram mai usoara cu 0,5 kg!
roxanica10
Apr 13 2008, 10:58 AM
Cyl, imi pare tare rau pentru 'cutu' tau. Colegii aia care nu te inteleg, sunt nu stiu cum. Cum sa nu te atasezi de o fiinta, care a stat alaturi de tine 10 ani? Asta-i marele risc pe care ni-l asumam atunci cand ne luam pe langa noi animalute (traiesc mai putin decat noi).
In legatura cu abaterile, se pare ca esti intr-o perioada in care au cazut toate pe tine: prietenul pleaca, cutu nu mai e si probabil abaterile sunt ca o rabufnire. Nu te mai acuza asa; sunt sigura ca vei reusi sa-ti revii
Eu m-am trezit azi pe la 11, dupa ce-am visat la torturi de mi-a venit rau si tot felul de dulciuri. Asa ca azi o sa mananc neaparat ceva dulce, ca nu mai rezist. Am fost cuminitica de marti, deci se poate. Probabil medicamentele pe care le iau, au ceva zahar in compozitie, dar am preferat sa ma refac cu sanatatea. Vineri am fost tare rau, dar nici ieri nu m-am simtit exceptional. Azi sunt mai bine

si cu mult chef de munca. Apropo, am pus poze cu
bucataria aici.

Meniul meu de ieri (cam neinteresant ce-i drept, dar nu prea am stat bine la capitolul pofta de mancare):
G: 2 portocale
D: iaurt cu fulgi
P: pui rotisat cu rosii; cateva alune
C: 2 portocale
Ieri i-am cinstit pe parinti cu niste pizza, dar n-am simtit absolut nici o pofta. Numai cand ma gandeam ca cea de duminica trecuta, m-a costat 1 kil, am zis ca nu se merita. Greutatea 63,8.
Stoinici, pe unde esti? Ne tii in suspans cu povestirea.
stoina
Apr 13 2008, 12:53 PM
Iubita, sint activa, aici ma gasesti!
De alaltaieri am o durere de umar drept care nu ma lasa sa stau prea mult la calculator, de-aia am tot aminat momentul...
Eu pap conform si ma simt minunat, sper sa incep startul spre cele 10 kg la care mai visez sa le pierd(pina acum, am dat jos 14 sau aproape 15 kg)Startul e dat- mental vorbind- ma rog doar sa incep sa scad din nou...
Ieri, am mai papat pe seara(pa la 5pm) 2 ficatei de pui la gratar cu brocolli cu usturoi si smintina(in sos am mixat si o cutie de ciuperci, ptr a-l face mai consistent). Toata familia mea a laudat papa bun!
Azi, de dim. am papat mere rase cu ovaz si scortisoara.
Haideti sa povestesc oleaca din Egypt.
First, calatoria cu avionul a fost speciala, e prima oara cind patrund in universul desertului. Cit vezi cu ochii sa descoperi numai munte pur,sec, fara un petec de verdeata este destul de curios ptr noi, care avem o tara binecuvintata cu un relief atit de divers.
Admiratia mea a crescut inmiit ptr acesta natie care a construit cite un mic paradis in piatra seaca si care stiu sa-si exploateze la maxim ceea ce au special.Sharm el Sheickh e o statiune frumoasa, unde am descoperit o lume noua, lumea de sub mare.In 1982, guvernul egiptean a luat masuri ptr punerea in valoare a ceea ce-i deosebeste de alte zone unde conditiile de clima sint asemanatoare: posibilitatea de a face diving(scufundari cu toata dotarea profesionistului, adica costum, masca,oxigen) sau snorkling(scufundari la mica adincime,doar cu ochelari speciali si acel sistem prin care respiri pe gura) de a pune la indemina profesionistului sau a amatorului mai ales, lumea coralilor, a pestilor de toate soiurile.Cine a fost in Egipt, stie ca inaintind citva pasi in mare(cel mai adesea pe stinci, nu pe nisip) prin apa cristal curat zaresti pesti colorati(cum vedem in acvarii sau la TV) de diverse marimi, chiar si de aprox 1 m.
Dragele mele, eu, care nu inot, m-am ambitionat si mi-am cumparat papuci speciali ptr 'calarit' stincile, vesta de salvare si minunatul ochelar si am pornit la apa mica, mai intii ptr a decoperi lumea apei.Trebuie sa va spun ca imediat dupa ce am invatat sa respir corect, dupa ce-am inteles ca nu pot sa ma inec(chiar sa vreau), dupa ce am invatat sa ma misc ca un pestisor(asa, mai maricel) prin apa si sa fiu sigura pe miscarile mele, toata ziulica ma gaseai cu fundul in sus, cu capul in apa,ptr a studia coralii: verzi, verde crud, roz deschis, bleu, movalii, albi, alb cu virf negru, galben, etc si a face cunostinta cu minunile de pesti de diferite forme, dimensiuni si specii, cu colorit de vis.Zilnic, intilneam cel putin 5-6 specii de pesti noi, de caracatite, de arici de mare, de meduze(cred ca ele intepau cam rau) si pe zi e trecea deveneam tot mai meseriasa la inotat.Bineinteles, cind eram mai stapina pe situatie, a trebuit sa plecam....Asta ptr ca am avut si o experienta neplacuta, in sensul ca acel hotel frumos de numai, asa cum l-ati vazut pe site, era intr-adevar f. frumos, dar de-a dreptul rapanos.Da, uite-asa...rapanos si vechi si prost intretinut si manageriat.Drept ptr care am cerut sa fim mutati si uite-asa am nimerit in golful Shark's Bay,La Hilton Sark's Bay Hotel, unde snorkelingul(scufundarea ptr amatori) e f la indemina, accesul la plaja e facil, coralii- in imediata apropiere a plajei si nu sint deloc curenti periculosi.
Va spuneam ca in 1982 guvernul lor a realizat potentialul de dezvoltare prin aceste scufundari si au folosit un german si un belgian, scufundatori de marca, ptr a dezvolta scoli cu specific in zona.In 1990 a fost boom-ul acestei statiuni, toate marile branduri hoteliere din lume invadind Sharmul.Astfel, Sharm el Sheichk a devenit o statiune si a sefilor de state si a tuturor bogatilor lumii.Hotelurile sint de toate soiurile, ptr toate buzunarele,ajunsa acasa am studiat si eu preturile la hotelurile de lux...
Mi-ar trebui cel putin 2 saptamini sa vizitez tot ce-mi doresc in Egypt.De aceea, ne-am propus ptr viitor,sa abordam piramidele si alte zone de interes pornind dinspre Cairo, iar Sharm el Sheickh-ul, unde vreau sa revin curind- sa-l pastram ptr snorkling si Naama Bay, zona de interes comercial din centrul statiunii, unde egiptenii nu ezita sa te traga de mineca sa patrunzi in magazinul lor, in restaurantul sau cafeneau lor.
In Naama Bay intilnesti oameni diversi: englezi multi, italieni, am vazut si asiatici, rusi si credeti-ma, curg riuri-riuri,ca la demonstratiile de la 23 august din epoca ceausista.
In restaurantele din Naama Bay, mincare f buna si cam tot ce-ti poate dori sufletul.La hotel, in sistemul all inclusive,papa la limita, gatita nu grozav, dulciuri aproape deloc.
Egiptenii nu au mare interes ptr scoala, salariul minim este de 25 $, mediu de 100$, saracia e la ea acasa iar diferentele de statut social sint imense.Nu exista patura mijlocie, doar cei f bogati sau saracimea.
Ca si in Turcia, totul se negociaza, cam 50%+1 din pretul cerut initial.Daca te pot pacali, o fac cu dezinvoltura...indeosebi la taxiuri, atentie mare!
A fost o experienta inedita, daca as putea si maine as fugi din nou acolo, va recomand din inima sa va imbogatiti sufletul cu o asemenea experienta.
Va puuup!
stoina
Apr 13 2008, 01:38 PM
Am si poze de la hotel, si din Naama Bay.Trebuie musai sa invat sa postez si poze, depind de fii-mea si de-asta tot promit si nu ma tin de cuvint...
Cyl si eu sint proprietara de catel in virsta de aproape 9 ani si desi mi-e f greu cu intretinerea casei, o iubesc nespus pe catelusa mea Inka,un cocker english spaniol.Iti inteleg sentimentele cum nu crezi de bine. Sa fii bine!
ToothFairy
Apr 13 2008, 02:22 PM
Va pup si eu gagici MM-ace,
Azi am papat cam asa:
MD - lapte cu fulgi de ovaz ca deobicei
G - un mar
P -a facut ubitu` meu asa:mazare fiarta cu ficatei prajiti,o salata cam ciudata cu ce a avut,ca i-a fost lene sa se duca sa cumpere:morcov,mere,ceapa,ulei,otet.Am apreciat ca a gatit,i-am zis ca mie azi mi-e lene...gatesc in fiecare zi...macar duminica sa ma relaxez si eu...si s-a pus el pe treaba...mancarea lui e cam fada,nu prea stie sa combine condimentele,dar am fost happy ca a facut si el o treaba in locu` meu

C - nici nu stiu,prin frigider bate vantu`,gol-golut,mai sunt 2 mere...le facem jumi-juma...si gata...trece fomica..
CyL,imi exprim si eu sincere regrete pt cutulinu` tau...eu iubesc nespus cateii...am si eu acasa la mama si tata 3 catei...unu` are cre`ca 17 ani...ceilalti is tinerei...ii iubesc nespus...nu-s de rasa,dar au suflet de catei generosi...mi-as dori si aici cu mine un catel de talie mica,dar in chirie stand,e mai complicat cu cateii...ia-ti alt catel,pt umplerea golului..
Hmm...am facut ieri prostioare dupa ce am postat meniul...a adus iubitu` meu niste napolitane in ciocolata,am mancat 5..

imi dau cu pumnii in cap...chiar daca am acum 49,5kg...maine parca vad c-or sa fie 50kg iar..e greu fara dulce...mi-as dori sa ma dezobisnuiesc de dulce...dar sunt atatea tentatii in jur...si ma simt si rau dupa ce pap dulce neconform...ma balonez,ma doare burtica...repectioneaza si colonu` meu abaterea...
DAR...maine e luni...si cum toate incep lunea...incep cu o noua speranta in renuntarea mea la dulciuri...mi-as dori 2 luni sa nu mai pun gura pe nimic dulce...nici macar cioco amaruie...uf,dar e asa greu...macar o luna...poate dupa Paste,who knows.

.
roxanica,bine ca ti-ai revenit din gripe

si felicitari pt realizarea unei bucatarii atat de frumoase...
roxanica10
Apr 13 2008, 02:54 PM
Vai Stoinici ce frumos ai scris

Nu mai ma saturam citindu-te. Eu am un coleg care merge in fiecare an acolo si am o groaza de poze subacvatice. Ia sa pun eu niste poze, dar la topicul cu Egiptul.
Si eu sunt pasionata de snorkeling. Mi-am descoperit aceasta pasiune la Elafonisi - Creta. Oricum vegetatia si fauna marina nu se compara cu ce-ai vazut tu la Sharm el Sheikh. Probabil, ca-n viitor voi vizita si eu aceasta statiune. Deocamdata, mi-am propus pentru luna iulie un circuit in Spania, dar n-am apucat sa caut oferte.
Cat priveste cele 10 kg pe care mai vrei sa le dai jos, sunt sigura ca prin perseverenta vei reusi. Ce mai stii de Irinici? Ca iar nu mai apare prin peisajul montignac.
Empty, te inteleg ce zici vis-a-vis de dependenta de dulce, dar treptat sunt sigura ca vei reusi sa te 'imunizezi'. Totul porneste de la creieras.
Alinice
Apr 13 2008, 03:22 PM
Adaug o erata la P:am mancat si o portie de piftie de curcan cu salata de hrean+sfecla rosie.
Roxanica ai o bucatarie foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatoasa .Si eu sunt interesata de un circuit prin Spania in vara asta.Daca afli despre o oferta buna anunta-ma si pe mine ,te rog.Ceea ce am vazut pana acum pe net urca in jur de 1000euro pentru toata distractia.
gloriana
Apr 13 2008, 06:50 PM
Buna, fetelor,
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
G: un mar
P: mere, mandarine, capsuni. Nu stiu de ce dar nu am avut chef sa mananc ceva si am incropit-o toata dupa-amiaza cu fructe
S: aici am facut-o lata. Mi s-a facut pofta de clatite asa ca am facut vreo 2 bucati din faina integrala si tarate si le-am asezonat cu niste gem de visine conform. Mi-am facut pofta dar de maine intru in normal.
kalua
Apr 13 2008, 07:44 PM
Cyl, tare-mi pare rau pentru pierderea suferita!

O sa-ti trebuiasca cateva zile pana te vei reface.
Stoinici, ci frumusal ai povestit, manca-te-ar mama sa te manance!

De-abia stept sa ma duc si eu la locul faptei. Cred ca noi vom fi si mai inundati de rusi, au exact atunci vacanta de Pasti!
Noi vom fi la
Conrad Hotel, apoi la
Hilton Dreams. Hiltonul e chiar la Naama Bay, asa ca si eu o sa stau cu curu-n sus si capu-n jos. Dracu' de Mr. kalua e mare meserias in snorkeling, adica se scufunda la 10m adancime fara probleme. Eu nu.

Avem tot echipamentul necesar, eu n-am labe, dar nici nu-mi trebuie pentru cat ma ocup eu de sportul asta. Mr. kalua, fiind purtator de ochelari cu dioptrii maricele, si-a facut ochelari de vedere pentru snorkeling.
Noi nu ne luam niciodata all inclusive, deci voi avea parte numai de mic dejun in hotel. Peste zi voi manca niste fructe daca mi se face foame, iar seara vom manca in restaurante diferite.
Teocris
Apr 14 2008, 08:23 AM
Cu rusine recunosc ca sfarsitul asta de saptamana a fost un fiasco total pentru dieta.
Insa sunt mandra de mine!
Ma simt mai supla!
stoina
Apr 14 2008, 09:59 AM
Kalua,eu am stat la Hiltin Shark's Bay, la vreo 18 km de Hiltonul tau, care e chiar in mijlocul actiunii, adica in Naama Bay(strada comerciala).Sint vreo 4-5 Hilton hotels acolo.
De-abia astept sa povestesti cum a fost si daca si de acolo se poate face snorkelingul in voie, adica si ptr de-al de mine.Il inteleg perfect pe domnul Kalua si sint in deplin consens cu el in legatura cu investitiile lui ptr snorkeling

.Sint curioasa cum va reactiona fata ta, cred ca va fi de-a dreptul fermecata....
Rox, si eu am facut poze subacvatice!Am cumparat 2 aparate foto de unica folosinta, pozele n-au o calitate desavirsita, dar ma pot 'mingiia' cu amintiri,privindu-le.
Sa va folositi bucataria sanatosi!Ti-am lasat un mesaj si la topicul cu pricina.
Ieri am papat destul de tirziu ptr prinz, pe la 6 seara, cam ce-am gasit prin frigider, ptr ca toata ziua am lucrat la organizarea de dresinguri si a unui dormitor ptr casuta mea cea noua.In o luna, o luna si-un pic s-ar putea sa cutez a ma muta
Ieri, prinz: olecutza de urda cu putina smintina 12%, mozarella, gorgonzola si un cirnatz de oaie, rosii, ardei.Pe seara, 2 nectarine.
Azi, MD: painica filozofala(pun si seminte de in in ea)cu brinza, rosii si ceai.
O saptamina frumoasa, tuturor!
kalua
Apr 14 2008, 10:38 AM
Nina nu va merge cu noi, are scoala, vine mama la noi sa stea cu ea.

Dar si ea-i snorkaluitoare mare, a inceput pe la vreo 5 ani, in Thailanda, unde tot iti bagai numai capul sub apa (dar trebuia de mers cu barca la locurile cu pricina) si mustea de pesti diferiti, care de care mai colorati, corali, nu stiu cate feluri de anemone, pur si simplu superb. Copilu' a fost atunci foarte impresionat, a zis cu niste ochi mari "mama, asa ceva se vede numai la televizor"

. Sunt curioasa daca Egiptul e la fel de frumos pe sub apa sau poate intrece ce-am vazut pana acum.
Stoinici, cat era apa de calda?
Exista carcase pemtru aparate normale (digitale) foto, pentru poze subacvatice. Pur si simplu bagi camera in ea. Functioneaza perfect.
De azi intr-o saptamana o tai in concediu, parca nici nu vine sa cred!
Eu mananc la pranz un mar si apoi resturi de sambata (nu-mi prea place sa mananc vechituri de doua zile, dar stiu ca mancarea asta tine taman pana la doua zile si am preferat-o tousi cantinei), adica pui in sos de unt cu pilaf de orez basmati integral. Si cu rosii.
Deseara impusc un naut cu telemea la cuptor si-o salata verde, de-aia mica.
CyL
Apr 14 2008, 11:38 AM
multumesc fetelor.. saru'mana mult. mi s'au umplut ochii de lacrimi citindu'va.. multumesc. e greu intr'adevar, o sa fie mai greu sa'i dau vestea fratelui meu, navigator fiind, care atunci cand suna, primul lucru de care intreaba e "fetitza".. si el vine acum joi, dupa 6 lui pe mare.. acum, nici nu pot sa trec prin fata blocului, nu pot sa ma uit spre cusca ei care e tot acolo si ea nu ..si parca o astept sa iasa si sa se gudure pe langa mine sau sa latre ca nebuna ... gata, nu mai vorbesc pt ca napadesc toate
roxanica, ai intuit bine.. chiar ma simt la mijloc, parca au venit toate acum peste mine. "un rau nu vine niciodata singur", asta asa e!!!
merg mai departe insa, nu pot ramane in urma.
am vazut ca nu m'ati certat cu abaterile mele grandioase, sa nu ezitati sa o faceti, chiar daca "i'm down".. si autocritica e buna dar si critica imi face bine.
meniul meu ieri:
MD: orez cu spanac (jumate neconform, era orez normal) cu salata verde si morcov ras
G: 3 mere
P: (tarziu) o salata mare verde cu fasolica batuta (tot de la bufet, au spus ca nu pune ulei in ea cand o bate)
C: o para
Seara am iesit in oras.. last evening cu baiatul meu pt urmatoarele 6 luni..

am baut o cafea tare pt ca eram foarte obosita, am mers la un ping pong iar in noapte am beut niste suc 100 % mere.
azi:
MD: un pahar de suc 100% si un mar
P: o salata mica verde cu morcov ras si un pic tofu delaco simpla. poftesc la niste cico 85%, inca mai am din ea.. dar sa vad. au fost deja foarte multe abateri in ultimul timp. de maine insa o sa'mi revin, am nevoie de un somn bun (dupa ce vin de la munca diseara) si maine o sa fie mai bine. mai singura... dar bine.
G,P,C n'am idee
stoina
Apr 14 2008, 11:39 AM
Iubita, apa era f calda, 25-26 grade, cel mai putin am avut 23 intr-o singura zi.Oricum, temperaturile cresc acolo rapid, cred ca vei prinde in jur de 35 grade in aer(noi am avut pina in 30) In schimb, vinturile acolo sint un fenomen,noaptea si dimineata .Spre prinz, vintul se linisteste.Vezi ca seara era racorica bine, sa-ti iei hainutze potrivite.
Grozav ca n-aveti sistemul all inclusive, asa vom face si noi pe viitor.
Thanks din suflet ptr pontul cu carcasa! N-am stiut!
Incearca sa te interesezi de hoteluri deschise in ultimii ani, noi am avut un ghid prost care parca-a fugit de noi si nu ne-am putut informa cum ne-am dorit.La fel de importanta e si locatia -ptr plaja si snorkeling!
Uhhhh, ce-as fugi si eu o turica din nou in Egipt! Sa va bucurati de viata acolo, la max!
kalua
Apr 14 2008, 12:04 PM
25-26 grade?

Mie-mi place la 30!

Ghidul meu e Robert, el a facut toate aranjamentele. Sa vezi ce-i dau cu hotelul in cap daca nu-i bun! Ca pe el pot sa-l spurc de nu se spala nici cu toata apa Dunarii si sa-l mai pedepsesc si in alte chipuri.
Cyl
Acum chiar ca o dai in bara, chiar a trebuit sa mananci orezul ala neconform?
Iar numai suc de fructe nu-i un mic dejun conform. Sucul de fructe face ca glicemia sa creasca rapid.
pescarush
Apr 14 2008, 01:46 PM
Salut gagici!
Am avut un week-end

ca am nevoie acum de week-end, sa ma pot odihni un pic.
Cyl, imi pare tare rau, te inteleg, ca te atasezi de sufletelele astea.
Si vezi ca, asa cum spune Kalua, orezul ala nu e numai pe jumatate neconform, este neconform 100%.
Si eu am mancat neconform ieri, ca am fost la o b-day party. Am mancat o pasta de tofu, excelenta! Si mai e si conforma (bine, asta era unsa pe paine alba, ca asa aveau, si cum nu mananc nici carne acum, a trebuit sa gust ceva de-acolo si eu). Acum trebuie sa ma duc s-o caut in magazine.
Meniul - plan pe azi:
D - apple sauce cu fulgi d eovaz, germeni de grau, seminte de in, nuci, un ceai
ora 11 - un mar
P - taietei cu varza
C - nu stiu inca, probabil o salata cu tofu.
Noi avem entertainment acum, ne-am adus catelusa acasa, nu va spun ce fericiti sunt copiii! E tare dulce si jucausa, asa bine ne distram cu ea.
lorelay
Apr 14 2008, 03:33 PM
Totusi nu neglijati coctailurile de ceaiuri!
Ceai verde+macese+papadie+galbenele+sunatoare +trei frat patati!
O cana in fiecare dimineata pe stomacul gol!
La o jumatate de ora un sandvis scurt, apoi o cafeluta mica amara!
Nu mai produce foame si sete cateva ore bune!
Si la pranz, nu dati fuga la frigider!
Mancati mai intai o grefa roza!
Incropiti salata cu tot ce este posibil , amestecat cu zeama de lamaie si uleu extravergine de masline!
Puneti putin piept de pui !
Sau consumati cu cateva strafuri de pangasius !
ToothFairy
Apr 14 2008, 03:44 PM
Hey fetele!
Azi sunt happy,am primit vesti bune la un control gineco,nu,nu-s gravida

)
Nu prea mi-a mers la inima pranzu` de azi...chiar am o vaga senzatie de voma,da` nu`i bai ca am bagat un mar dupa o ora,sa`i vina de hac...
Azi am papat asa:
MD - mar,fulgi de ovaz cu laptic
G - fistic
P - nu prea am nimerit-o,am luat o pulpana de pui s-o prajesc...mai intai am fiert-o...apoi am prajit-o...si tot degeaba,ca tot cruda a ramas,am mancat`o cu noduri,ca mi-era foame si lene s-o bag iar la prajit...si am adaugat o salata de rosii
C - iar e o problema,ca nu mai am nimic de mancat...si nici de gatit...stau prost la capitolu` aprovizionare sapt. asta..
Aseara,inainte sa merg la teatru,am intrat la Billa...mai-mai sa ma bucur ca am gasit sticks-uri Lays conforme...aratau foarte bine si erau si cu susan...dar contineau:faina(alba,integrala,graham),tarate,susan,sare,apa,grasimi vegetale..pacat de ele...

caut ca disperata,poate-poate mai descopar ceva sanatos si conform...dar plec mereu cu codita intre picere,ca-s aceleasi lucruri fade si cu N-spe mii de adaosuri...
gloriana,am si io o intrebare mica-micuta la tine:ai prajit clatitele in ulei?ca mie nu`mi ies nici cu rugaminti fierbinti fara ulei...si mi-am luat si tigaie de teflon noua (care presupun ca e aceeasi bazaconie cu aia non-aderenta) si degeaba...
teocris,io te incurajez..posteaza meniul p-aci zilnic si o sa vezi c-o sa fii nevoita sa nu trisezi
pescarush,pune poze cu cutulina s-o vedem si noi !!
CyL,si eu poftesc toata ziua la cioco...ma bucur insa ca nu mai am d-aia amaruie...si daca nu am,nu pap...si daca nu am,mi-e lene de multe ori sa ma duc sa-mi iau...dar ce te faci ca dragutu` meu imi cumpara in fiecare saptamana cioco...ori d-aia cu portocale ori fara,imi ia...
Mie mi-e pofta de ceva dulce cand mananca cei din casa ceva dulce,cand sunt nervoasa,cand sunt pe ciclu si inainte,si dupa masa de pranz...deci cam 80% din timp

)))) dar is o eroina,hehe!
Hai v-am pupat,sa fiti cuminti !
pescarush
Apr 14 2008, 04:07 PM
Lorelay, fara suparare, dar cred ca ar trebuis a citesti inainte despre ce e vorba, apoi sa dai sfaturi.
Empty, n-am facut nici o poza inca, mi-e stricat aparatul Incerc sa fac azi dupa-masa cu celularul, dar nu sunt asa clare.
Alinice
Apr 14 2008, 05:35 PM
Azi meniul este cam incarcat:
MD iaurt 0,1% cu fulgi de grau,fulgi de ovaz si 1 finncrisp+ cafea cu lapte degresat
P aperitive(salam,file,rosie,castravete,ridiche,cascaval); 5 sarmalute

; pui la gratar cu muraturi(conopida,castraveti);cafea si un pahar de vin sec .
Acestea le-am ales dintr-un meniu mai bogat oferit de un coleg care a serbat o avansare!!!Am rezistat in fata unei prajituri cu ciocolata.
Daca imi va fi foame mai pe seara voi lua un mar si cam atat.
O saptamana buna tuturor .
gloriana
Apr 14 2008, 05:55 PM
EmptyG, le-am prajit intr-o picatura de ulei. Din cauza asta am cam comis-o aseara. Dar am mancat eu clatite?Am mancat. Nu s-au simtit azi dimineata. Sa vad maine dimineata daca s-au depus sau au stopat slabirea.
gloriana
Apr 14 2008, 09:11 PM
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: musaca de conopida si o salata de rosii
S:un mar si o mandarina
kalua
Apr 14 2008, 09:21 PM
Pesca, sa-ti traiasca noul membru al familiei!
CyL
Apr 14 2008, 09:55 PM
seara buna girls,
din nou multumesc pt tot..
P: salata verde cu morcov ras. dupa am papat un cub de cioco 85%
G amestecata cu C : doua banane verzi, o para williams, cam necoapta. alune prajite (cateva.. )
acum am papat si o portocala maaare
Am gasit in kaufland, tot de la inedit Bautura de soia. avea si simpla si cu portocale si vanilie. am luat simpla (apa, sare, boabe de soia). celelate aveau si zahar brun in compozitie.. pofteam eu la cea cu portocale dar nope.. Ca gust nu e extraordinara, seamana cu branza tofu de la delaco.. dar cred eu ca daca ii adaug cate ceva in ea.. o fi mai gustoasa (ma gandeam la zeama de lamaie, piper alb.. sau cine stie ce alta nebunie). nu prea stiu cu ce o sa pap. poate cu niste fulgi de ovaz..?

(am gustat si un pic din ea in seara asta)
sunt bucuroasa ca am mai gasit inca ceva bun de papa.. ca si tine Empty si eu caut bunataturi in comert care sa fie conforme. dar asa cum a zis roxanica cu ceva timp in urma.. nu exista asa ceva. doar daca iti faci tu acasa cu manutele tale.
hmm.. simt ca am inceput sa nu mai slabesc, asta e din cauza neconformitatilor, sigur. ma fac fata cuminte insa, promit. trebuie doar sa ma las de alune sau migdale. cioco nu'mi face asa mari probleme. am poftit si eu zilele astea biscuiti si napolitane si prajituri.. dar m'am abtinut.. relativ.
trebuie sa ma pun serios pe treaba..
v'am pupat.. seara buna..
roxanica10
Apr 14 2008, 10:19 PM
Cyl, ia o leaca de ambitie de la mine

. Am de dat.
Pesca, asteptam poze cu 'cutu'.
Meniul meu:
D: iaurt cu fulgi
P: fasole batuta, 2 pate Inedit picant, castraveti murati
C: ananas crud (am mancat pana am simtit ca-ncepe sa ma piste pe limba

) si cateva alune.
kalua
Apr 14 2008, 10:31 PM
Cyl, bananele verzi au IG-ul 40-45, deci nu se amesteca cu grasimi (alunele!).
roxanica10
Apr 14 2008, 10:34 PM
La fel ca ananasu' meu de asta seara.
Teocris
Apr 15 2008, 09:00 AM
D - mar, pauza, painica cu pateu conform si ridichii
P- Iaurt cu fulgi
S- ciorba de zarzavat
kalua
Apr 15 2008, 09:38 AM
Eu mananc azi un mar, apoi resturi de naut cu telemea, o portie serioasa. Din pacate fara salata. Deseara salata de avocado cu mozzarella, parmezan si ou fiert (de-abia astept, salivez numai cand ma gandesc la ea).
Alinice
Apr 15 2008, 01:03 PM
Foarte interesanta salata ta Kalua ,dar nu cred ca eu pot manca avocado.Meniul meu de azi:
MD 3 finn crisp cu o rosie si cafea cu lapte degresat
G 1 snitel din soia
P salata de vinete;piept de pui la cuptor cu salata de castraveti
C fructe
Aseara nu mi-a fost foame numai cu 1 mar si 1 mandarina
pescarush
Apr 15 2008, 01:47 PM
Multumesc de urari fetelor.
Eu iar am avut o zi nebuna ieri. Sper sa ma mai linistesc zilele astea.
Sa pun meniul pe azi:
D - o banana acasa, mai tarziu, cereale cu apple sauce, nuci sis eminte de in, un ceai
ora 11 - 2 mandarine
P - mancare de linte cu castraveti murati
C - supa de gulii, si probabil niste migdale.
stoina
Apr 15 2008, 02:13 PM
Salutare, girls!
MD: painica cu brinza Philadelphia light, cu mucigai si pate de soia cu rosii
P: mincare de bame cu piept de pui si ardei gras+usturoi.Bun de bun! Acum m-am indragostit de bame...desi am mai papat de citeva ori.Sint ok ca indice glicemic?
Ieri, in afara de MD n-am mai gustat decit niste smochine aseara.
ToothFairy
Apr 15 2008, 05:17 PM
Salutare gagici!
Groaznica vreme,o ploaie rece...cu vant din toate partile...nici nu`mi venea sa ma ridic azi din pat...
Am papat un pic cam multa cioco azi...din cauza nevrozei mele cu vremea asta tampita...mda,cam aiurea reactia mea,dar vroiam sa ma inveselesc si eu nitel
Am papat asa:
Md - fulgi de grau cu lapte
P - cascaval pane,broccoli la cuptor cu smantanica,2 rosii...a fost f bun..
G - cioco amaruie
C - nici nu stiu...ceai si mar cred...din cauza ca nu prea simt nevoia sa pap seara...
stoina,yummy,si mie`mi plac bamele...de unde le-ai luat?din piata sau sunt la conserva?
fetele,cum sa fac sa nu mi se mai prinda clatitele?exista vreun secret?de fiecare data cand le-am facut,le-am facut cu o picatura de ulei,recunosc,ca altfel mi se prindeau...si am tigaie noua de teflon...ce gresesc...pun jumi-juma faina integrala-tarate...albus de ou,apa minerala,un pic de lapte...

vreau sa fie conforme 100% ...cum sa le mai bibilesc?
kalua
Apr 15 2008, 05:36 PM
stoina, bamele trebuie sa aiba IG-ul sub 35 (IG-ul lor nu a fost calculat exact).
Mie nu mi se prin clatitele fara ulei si nu fac nimic deosebit.
ToothFairy
Apr 15 2008, 06:44 PM
cred ca tre` lasata compozitia mai groasa la clatitele Monti...

nu ? desi eu-s obisnuita cu alea foita,facute de mama...
nu stu`,daca are cineva vreun pont,pls,help.
Pup
kalua
Apr 15 2008, 07:15 PM
Da, eu pe astea nu le fac foita, ca pe cele normale, ci ceva mai groase. Experimenteaza si tu, fiecare tigaie e altfel, fiecare aluat si aragaz la fel.
stoina
Apr 15 2008, 08:46 PM
Empty, bamele sint congelate si sint excelente.
Asta seara am papat niste capsuni.
Kalua, reteta ptr salata ta , e de gasit pe undeva?
kalua
Apr 15 2008, 08:53 PM
QUOTE(kalua @ Oct 18 2006, 07:09 PM)
salata de avocado (fructul taiat cubulete si stropit cu lamaie, altfel oxideaza si arata urat, niste mozarella tot taiata cubulete. Sare, piper, ulei de masline pe deasupra. La urma fasii foarte subtiri de parmezan (cel mai bine se fac cu curatatorul de cartofi/sparanghel). La salata poti adauga si oua fierte tari, tot cubulete.
Si
aici e una de-a cleolicii.
gloriana
Apr 15 2008, 08:54 PM
Salutare, fetelor. Clatitele mele de duminica s-au simtit din plin azi. Nu doar ca am stagnat dar am si crescut 400 de gr. Asa ca mai multa vointa si mai multe abtineri.
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: conopida carbonara (eu de cand tin Monti am inlocuit pastele cu conopida sau cu brocoli si obtin cam acelasi lucru dar fara mustrari constiinta)
S: 2 mere
Acum trag tare catre numarul de kg care incepe cu 6. Nu conteaza daca e 69.9, important e sa vad si eu dupa o gramada de ani 6 in fata atunci cand ma cantaresc.
CyL
Apr 15 2008, 09:11 PM
seara buna girls,
postez repede.. i'm in a hurry
MD:o salata (s. verde, rosii, morcov, telina rase) si ca dressing Bautura de soia de care spuneam in care am adaugat un pic lamaie. e mai gustoas, dar nu extraordinar de gustoasa

G: doua pere verzi
P: o super mancare

: in doua linguri de ulei am pus ciuperci proaspete, cuburi de soia, o ceapa medie--le'am tras bine in condimente foarte spicy, am adaugat tofu simpla- care ce e drept mi s'a cam imprastiat, cateva bucati de conopida congelata si le'am lasat in voia lor.. am adaugat si niste apa ca sa se prinda bine gustul de bucatile de soia iar la sfarsit am stins cu un pahar de bautura de soia.. ce sa zic.. delicios! era ca o ciulama de legume

un pic cam prea picanta.. dar buna. am servit'o cu o salata verde cu rosii, telina, morcov.

pacat ca nu i'am facut poza.. arata bine

C: vreo doua mere.
v'am pupaceat.. o seara buna.
rory
Apr 15 2008, 09:43 PM
QUOTE(EmptyG @ Apr 15 2008, 05:44 PM)

cred ca tre` lasata compozitia mai groasa la clatitele Monti...

nu ? desi eu-s obisnuita cu alea foita,facute de mama...
nu stu`,daca are cineva vreun pont,pls,help.
Pup
Empty... pe-asta nu stiu daca a mai incercat-o cineva, dar cand am facut clatite conforme, nu reuseam sub nicio forma sa nu se lipeasca de tigaie. Si i-a venit prietenei mele ideea de a pune compozitie intr-o farfurie intinsa la cuptorul cu microunde. Ai sa razi, dar chiar au iesit! Un pic cam tari la inceput - te prinzi dupa cateva cam cat timp sa le lasi (si nici macar nu trebuie sa le intorci de pe-o parte pe alta). Noi n-am avut farfurie mare, am facut intr-una mica si dupa ce scoteam clatitele, le rulam si le "lipeam" cu o scobitoare teapana, altfel n-ar fi stat

)
Chiar au fost bunicele, iar distractia a fost si mai mare. Mi-am amintit de cand eram in clasa a V-a si am vrut sa impresionez un coleg de clasa cu clatitele mele - si am reusit sa pun in compozitie var in loc de faina... Imaginati-va ca n-am stiut pana am incercat sa fac prima clatita... Ce-a iesit atunci... =))
Sa stiti ca n-am disparut de tot, mai citesc din cand in cand, dar... poate ar trebui sa scriu la rubrica cu "depresii". Deocamdata incerc sa simulez fericirea
stoina
Apr 15 2008, 09:47 PM
Iubita, multumesc mult.Fii antena

:m-am innebunit cu retele voastre si meniurile voastre de Pasti.Uhhhhhhhhhh!!!!!!Te roaga mama taaare frumusal, spune-mi ce pot adapta eu de-acolo sa iasa bunutz si ptr sucurle mele gastrice pascale? Bunutz si conform, parol!
Fac sigur fripturica de miel cu menta

, am vazut c-ai laudat-o!
ToothFairy
Apr 15 2008, 10:02 PM
QUOTE(rory @ Apr 15 2008, 10:43 PM)

Empty... pe-asta nu stiu daca a mai incercat-o cineva, dar cand am facut clatite conforme, nu reuseam sub nicio forma sa nu se lipeasca de tigaie. Si i-a venit prietenei mele ideea de a pune compozitie intr-o farfurie intinsa la cuptorul cu microunde. Ai sa razi, dar chiar au iesit! Un pic cam tari la inceput - te prinzi dupa cateva cam cat timp sa le lasi (si nici macar nu trebuie sa le intorci de pe-o parte pe alta). Noi n-am avut farfurie mare, am facut intr-una mica si dupa ce scoteam clatitele, le rulam si le "lipeam" cu o scobitoare teapana, altfel n-ar fi stat

)
Chiar au fost bunicele, iar distractia a fost si mai mare. Mi-am amintit de cand eram in clasa a V-a si am vrut sa impresionez un coleg de clasa cu clatitele mele - si am reusit sa pun in compozitie var in loc de faina... Imaginati-va ca n-am stiut pana am incercat sa fac prima clatita... Ce-a iesit atunci... =))
Sa stiti ca n-am disparut de tot, mai citesc din cand in cand, dar... poate ar trebui sa scriu la rubrica cu "depresii". Deocamdata incerc sa simulez fericirea

rory,e de incercat...o sa incerc cand merg acasa,ca aici nu am cuptor cu microunde...hehe...ce ati mai improvizat si voi...fete iscusite

) mersi
offf,si lasa depresiile...hai cu noi aici,la postat meniu` zilnic,poate ti-e benefica terapia in grup
kalua
Apr 15 2008, 10:21 PM
stoinici, pai zi si tu ce te-ar tenta si combatem aici ce se poate face
roryyyy, da' chiar asa, zau ca ti-ar face bine psihic dac-ai posta zilnic pe-aici. Noi te asteptam cu bratele deschise si drag oricand!
dr_wise
Apr 16 2008, 07:25 AM
'Neataaaaa!
Mai fratilor, da' scrieti, nu va incurcati! Am adormit pe scaunul de la calculator aseara, tot incercand sa ajung la zi cu can can-urile MM!
Eu am facut clatite conforme f bune din 1/2 tarate grau, 1/2 faina integrala grau/ secara, 2 albusuri, esenta vanilie/ optional, lapte degresat. Au iesit excelente, nu s-au lipit de tigaie (de teflon MUSAI si nezgariata). Le-am mancat cu gem, sau varianta lipidica, cu salata de vinete (cu maioneza in loc de ulei) si felii de rosii.
Zilele astea am mancat fffffffffffff conform, da' n-am avut timp sa postez.
Astazi:
d - mere ionatane rase cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea cu lapte
Marti:
d - kiwi, b proaspata cu finn crisp, lapte cald, cafea cu lapte
p - ficatei pui la cuptor cu tocanita de legume
s - cremvursti + pate inedit, ceapa verde, ridichi
23:00: mere
Luni:
d - lapte cald cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
p - piept de pui gratar, salata de varza alba cruda
s - almette pe frunze de salata verde
Nu stiu cum reactionati voi, dar eu cand vad cer senin si soare la ora 18, cand plec de la birou, nu am nici o chemare sa intru in casa. Umblu teleleica prin magazine, ma plimb, casc gura pe afara, numa' numa' sa ma bucur de lumina soarelui.
Va pup cu sonor! Sa aveti o zi minunata!
ToothFairy
Apr 16 2008, 08:13 AM
Neataaaa!
dr_wise,cremvustii tai is fara nitriti,dextroze,amidon,etc ?ce firma?
stoina
Apr 16 2008, 10:20 AM
Fetele, neata!
Ia uitati ce potlogarii scriu unii 'cunoscatori' despre Monti al nostru:
editsi nu se lasa, continua cu determinare:
editEu, MD: mere cu ovaz si scortisoara.Pup!
kalua, studiez again retele de-acolo si-ti cer ajutorul neintirziat!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.