Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce mancam azi: Dieta Montignac
Forum pentru femei - eLady.ro > Diete si regimuri de slabire > Dieta Montignac
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
dr_wise
Buuuuuuuuuuuuuuuun!
Deci, cu dedicatie speciala pentru suculetele gastrice ale lui empthy, care pun pariu ca vor intra in miscare browniana cand vor vedea pozele urmatoare...sa postam cateva din mancarurile halile seara trecuta...si pun numa' cu produse din peste, conforme 100%:

Urmeaza niste specialitati din piept de curcan, muschi de porc si caprioara, plus amestec de legume sotate (conopida, broccoli, etc) cu maioneza:

Aici nu va uitati la ce-i in fata, adica orez (care cred ca fuse Basmati), a se studia numai tavile din planul 2, una cu muschi de porc intr-un sos f gustos, si alta cu carne de caprioara, de asemenea intr-un sos care cred ca avea in compozitie vin rosu....

Iar doamna din poza urmatoare e romanca de-a noastra, tare simpatica, lucreaza acolo ca sefa de restaurant, impreuna cu inca 2 romance si un baiat:

Dansa ne-a recomandat sa bem un Riesling nemtesc suuuuuuuuuuuuuuuuuper placut la gust.
...dar am dat-o in bara la capitolul dulciuri blush.gif adica au fost atatea sortimente interesante si toate numai crema, cioco si inghetata, fara pic de cocaturi, incat am dat iama in toate cate putin... blush.gif
Am uitat sa precizez ca au fost si platouri cu mezeluri din porc gen prosciutto, plus carne de vita murata, plus branzeturi fel de fel, inclusiv niste ardei iuti murati, umpluti cu o branza cremoasa f buna...plus, dupa desertul compus din dulciuri a urmat un platou enorm de mare cu branzeturi si struguri, dar cine mai putea sa manance?!
Fanny
Sa`ti fie de bine. O data e petrecere, nu? biggrin.gif
Lumea pare cumintica... magindesc.gif Ma intreb daca ai apucat sa tragi si sarba pe care ti-o doreai!?

Eu am calcat in strachini azi. Partea buna e ca tot praduind mancare prin supermarket, am gasit o pasta de somon conforma! biggrin.gif
dr_wise
Pe dracu! angry.gif Am plecat neterminata!
Auzi, domle, atata mancare fara dans!
Vorba ofiterului ungur, pai dupa sampania asta, nu avem loc de-un ceardas!
Da' managerul general a zis ca dam tavile la o parte si dansam pe masa.
Ehhhh, nu m-ar fi deranjat asta deloc, la ce pofta de topaiala aveam, dar am inteles ca nu aveau muzica pregatita...
Dar ne-a cantat un turc f simpatic in lb franceza. morderis.gif
ToothFairy
w000t.gif omg.gif `ai de capu` meu ! nu vreau sa-mi imaginez cum arata masa plina de dulciuri... zapacitul.gif asa dedicatie, sa tot primesc..hihihi
Eu fusei conforma pana la un punct..pana la partea cu cina, cand am halit juma` de cioco neconforma (cu lapte si alune) crying.gif na las`ca e baiat bun cantaru` si nu se sesizeaza ...smile.gif)
Pacat ca nu ai plecat pe deplin satisfacuta ... si ma refer la partea cu dansu`...dar las`ca te razbuni tu la aerobic cu instructorii aia meseriasi.. tongue.gif

Scuzati excesul de emoticoane ..sunt foarte expresiva la ora asta.
Pupici
Light Blue
Ce pacat ca nu ai pozat si platoul cu dulciuri, dr_Wise. Dintre toate bunataturile astea, ma intereseaza ardeii iuti murati umpluti cu branza. Cum i-au umplut? Ce fel de ardei, din aceia mici si iuti sau kapia? Astept pozele de la aerobic promise!
Pescarush, faceti bradul deja?
Kalua, asa ceva nu am auzit pana acum. Ce ciudat mod de a amesteca alimentele, ca sa nu zic altfel.
Azi:
MD: branza de vaci, rosie si jambon;
P: ciorba de pui, varza cu carne;
Gustare: mar
S: branza Feta, rosie, jambon.
dr_wise
Ardeii aia umpluti erau gen kapia, dar maxim de cca 5cm lungime, iuti, murati, umpluti cu o branza cremoasa alba si cu condimente. Fooooooooarte buni! smile.gif
pescarush
Doctore ardeii aia sunt jalapeno, si sunt umpluti cu feta. Sunt yummy!
Bine ca la cat am mancat ieri, nu mi-e foame chiar daca vad pozele alea puse de doctoreasa.
Light Blue, pe-aici majoritatea si-au facut brazii la inceputul lunii decembrie, noi am intarziat anul asta. tongue.gif
Sa vezi tu amestecaturi la pot luck ( e o masa la care trebuie sa ducem fiecare cate ceva din bucataria traditionala). laugh.gif
Noi am facut ieri la servici, dar eu sunt civilizata si nu mi-am umplut farfuria. tongue.gif M-am dus doar de 2 ori. Si inca de 2 ori pentru desert. biggrin.gif
Roxana_
Doctore, sa-ti spun drept nici eu, nici Sara n-am poftit. Dar cred ca daca vedeam dulciurile, luam foc. Oricum, alea nu erau clar de pus la acest topic.
Empty, sunt bine, multumesc. Pana acum am luat 20 de kg, am trecut prin tot felul de intamplari (citeste la topicul despre viitoare mamici) dar totul e bine, cand se termina cu bine. Acum am o durere de mijloc care imi ingreuneaza ridicatul de pe scaun/pat si incaltatul. Chiar ma gandeam ca-n luna ianuarie sa fac o vizita stomatologului, ca probabil dupa ce voi naste nu mai am timp. Stiu ca tu mi-ai zis ca-i permisa wink.gif.
Pesca, dragut obiceiul vostru cu pot luck. Cred ca-i si la Kalua. Ia sa-l propun si eu fetelor.
dr_wise
Pai tu crezi ca am vrut sa fac poze ca sa poftiti?!...pot sa fac si poze d-astea, dar nu e frumos.....
Astazi am papat:
d - 2 kiwi, lapte cald cu fulgi ovaz, cafea black
p - pangasius pane cu salata de cruditati, un pahar de vin alb sec, 1 cub cioco:

Acum ma "destept" (dupa somnul de dupa-amiaza) cu un ceai verde cu lamaie.
In seara asta voi manca fructe, mere si kiwi.
Pane-ul de pangasius o sa-l scriu la retete, e tare placut la gust.
kiss.gif
Light Blue
Ce bine arata pane-ul de pangasius! Nu-mi pot imagina cum reusiti sa mancati seara numai fructe si sa nu va fie foame.
Azi:
MD: 3 felii Wasa cu gem de prune si cafea(Ma gandesc sa cumpar un gem dietetic de zmeura);
P: ciorba de pui, friptura de porc necontaminata si o rosie;
S: cascaval pane cu o rosie.

Azi a nins!
ToothFairy
Vaaaaai Light, ce m-ai amuzat cu "friptura de porc necontaminata"....loool
Azi scapai cu bine:
MD - 1 mar, 2 patratele cioco Kandia 75%...ati incercat-o ?Doamne, ce`mi mai place...deci e mai amaruie decat aia de la Heidi care are 85% cacao..
P - o salata super-buna din fasole galbena pastai, ceapa, morcov,masline, maioneza...pfuai...belea de buna...cu cascaval pane
G - iar o patratea cioco si o cafea decof. cu lapte 0,1%
C - seminte floarea-soarelui de rontaiala, kefir.
De-as ramana asa mimozela pana de Craciun ar fi ideal...dar, mira-m-as...oricum, eu incerc..
Rox, ma bucur sa aud ca esti cat de cat bine...ai luat ceva in greutate..dar la cat de ambitioasa te stim, sunt sigura ca-n cel mai scurt timp dupa nastere o sa-ti revii...mai ceva decat N. Luciu, de repede smile.gif)
doctore, ghici la ce m-as da io din pozele tale? "manastire intr-un picior, ghici ciuperca...?" smile.gif))) bineinteles ca la peste.. nesigur.gif
Si apropo vezi ca cioco tre` sa aiba peste 70% cacao...deci nu-i conforma...tongue.gif
dr_wise
Domle, sincer, sunt tare nelamurita in privinta procentajului de cacao admis. In cartile citite de mine la inceputul dietei scria de cel putin 75% cacao, acum am o carte in care zice de cel putin 70% cacao....pana la urma care-i adevarul?
Light, ai dreptate!
In seara asta am mancat 2 rosii + cascaval razuit + 1/2 felie de sunca presata si am baut 2 cani de ceai verde cu lamaie.
pescarush
Eu stiu ca se accepta 70% cacao, deci e conforma ciocolata. Eu imi iau Cote d'Or cu 86 % cacao, pe-aici nu am vazut marca asta sa aiba 70%.
Meniul meu azi:
D - cereale cu lapte
P - mancare de mazare cu pulpa de pui (tocanita), o bucatica dde After Eight 70 % cacao. indragostita.gif
C - magindesc.gif fructe

Light, eu sunt ok cu fructe seara numai daca mananc pranzul tarziu, ceea ce se cam intampla in week-end. In timpul saptamanii iau pranzul al ora 12 si pana la 6 - 7 mi-e foame, as aca mananc mancare normala si seara
kalua
Incepand cu 70% cacao orice ciocolata e conforma.

Doftoreaso, eu am vrut sa-ti zic sa nu-ti faci prea multe vise in privinta sarbei, da' mi-am zis sa nu te amarasc dinaintea evenimentului. Asa-s astia, statici, si rar vei intalni restaurante unde se si danseaza.
La noi au adus intotdeauna astia de la firma un DJ si-au avut grija sa lase si loc de dans, ca altfel... Anul asta masa si programul artistic s-a tinut intr-o sala, apoi am coborat la subsol, intr-o "crama" de bere, unde a fost o banda live, chiar buna. Numai ca locatia proasta tare pentru asa ceva, erau o gramada de separeuri si n-a incaput nici jumatate din lume in picioare in bucatica unde era muzica, iar mai incolo trebuia sa ciulesti bine urechea ca sa-ti dai seama ce cantec se canta. sad.gif
ToothFairy
Apai sa`mi fie cu iertare ca si la mine`n cartulie scrie tot de la 70% incolo...na las`ca oricum faceam o exceptie pt tine, doctore !:))) si daca zice kalua ca-i asa, apoi asa e...
Noapte buna.
Roxana_
Empty, am voie sa ma duc la stomatolog? Sorry de offtopic, dar se pare ca n-ai vazut intrebarea mea din postul precedent? Ca vreau sa sun acum sa ma programez. N-am dureri, dar stiu c-aveam cateva carii mici, din-nainte sa raman insarcinata.
ToothFairy
Rox, poti fara probleme sa mergi la stomatolog..si mai ales pt niste cariute..smile.gif
pescarush
eu scriu constiincioasa aici ce pap.

D - o portocala, pauza, cereale cu lapte
acum beau un vinulet fiert trozneala.gif (ramas de aseara, si indulcit cu fructoza), sa am spor la curatat bucataria zapacitul.gif
P - va fi faza 2, un sandwich cu paine pumpernickel, vad eu ce pun pe el, probabil branza si salata
C - mazare cu pulpa de pui.

P.S. doctore, suna delicios pane-ul ala pentru pangasius, il fac neaparat de sarbatorile astea. kiss.gif
dr_wise
Ti-l recomand cu caldura! estiok.gif
Azi am mancat:
d - 1 kiwi, lapte cald cu fulgi de ovaz
p - branza Philadephia cu 2 wasa, branza proaspata, apoi 2 buc de pangasius pane cu ciusca murata
Acum imi fac un ceai si imi pregatesc planul de bataie pt maine.
Sa vedeti ce-am patit. Am cumparat branza proaspata cu 40% grasime in ideea ca voi pregati o placinta cu branza pt party-ul de miercuri.
Azi am deschis cutia sa gust branza. Stupoare! E o smantana mai groasa, dar in nici un caz nu seamana cu b proaspata din Romania.
Habar n-am cum sa procedez...sa ma apuc sa fac placinta, sa nu fac placinta.... magindesc.gif
Maine fac salata boeuf si ma gandesc daca pun de niste sarmale, dar nu cred......salata si placinta doar.
Si am uitat sa va spun ca nu se gasesc foi de placinta aici, domle! Sunt f indignata! mad.gif
kalua
Ba se gasesc, la turc sau la grec.
Cu branza aia 40%: probabil ai cumparat quark, care-i un fel de branza cu smantana. Branza de vaci se numeste Körniger Frischkäse pe germana.
Light Blue
Meniul de azi:
MD: painica filozofala, rosie si branza Feta, cafea;
P: Ciorba, varza cu costita;
Gustare: ceva ce nu trebuie nici gustat, nici declarat nusepoate.gif;
S: friptura de porc cu rosii.

Empty, mie imi place mai mult ciocolata Heidi 75% sau 85% decat Kandia, dar fiecare are alte gusturi. Din cate spunea Montignac, chiar putem manca zilnic 2-3 cubulete de ciocolata si sa slabim? Spuneti-mi daca gresesc. Stiu, ideea e sa ne dezobisnuim de dulce, dar am inteles bine?
ToothFairy
Light, zilnic 2-3 cubulete mi se pare mult...in perioada de intretinere e ok, dar daca vrei sa slabesti, tre sa experimentezi mai rar gustul ciocolatii smile.gif)) nu, kalua ?
kalua
Si mie mi se pare cam mult, insa asa scrie negru pe alb la FAQs:
se poate manca zilnic maximal 30-40g ciocolata cu mai mult de 70% cacao (de preferat cateva bucatele la sfarsitul mesei).
Nah, eu ma gandesc ca persoana care aplica metoda asta nu trebuie sa se minuneze daca stagneaza sau da un kil pe luna sau la doua luni jos.
dr_wise
QUOTE(kalua @ Dec 15 2008, 09:46 PM) *
Ba se gasesc, la turc sau la grec.
Cu branza aia 40%: probabil ai cumparat quark, care-i un fel de branza cu smantana. Branza de vaci se numeste Körniger Frischkäse pe germana.

Uite asta am cumparat si-n mintea mea aia de pe urma... tongue.gif ...am compilat ca ar tb sa fie branza proaspata:

Ingrediente: lait ecreme pasteurise, creme pasteurisee, fements lactiques.
Tararaaaaaaaaaaaaam!
Ca sa nu fiu off topic, am mancat la micul dejun 3 finn crisp cu gem de cirese, 2 iaurturi mici, iar acum beau un ceai verde cu lamaie...si "prestez" la legumele pt salata boeuf pt party...
kalua
Nu stiu produsul asta si exact ca tine as fi gandit si eu. biggrin.gif
Parca arata mai cremos decat quark-ul. magindesc.gif

Eu am mancat o bucata de friptura de porc cu (virgula) crusta, varza rosie calita, niste salata asortata.
Deseara vreau sa fac varza de Bruxelles gratinata.
dr_wise
No!
Acum luai ce ai zis tu, plus ca m-a ajutat "cottage cheese" pe care o stiam de b proaspata, dar e altfel, frate!!! Nu seamana cu b proaspata de acasa de nici o culoare, adica asta e o smantana lichida in care sunt guguloaie de branzica satara (usor, nu tare), pe cand b proaspata de acasa e cu totul altfel.
Ehh, o sa iasa o placinta dobrogeano-luxemburgheza, asta e!

arata asa, scuze pt neclaritate, dar nu ma pricep sa fac poze de aproape... blush.gif

PS: le-am amestecat pe amandoua si am concluzionat ca intrarea Romaniei in UE e un castig mare pt restul UE. Hotarat!!! laugh.gif Astia habar n-au ce-au ratat pana acum, parol!!!
lotte
Buna fetele,

Eu mananc cate doua patratele de ciocolata 85% cacao in fiecare zi.Si nu slabesc deloc!Ia sa o dau deoparte, sa vedem daca se intampla ceva.

In ultimul timp am mancat cam variat(eu mananc la fel, de obicei,pana la infinit), ca am mancat prin oras, sau acasa am avut alt gen de pofte tongue.gif
Ieri am mancat salata, rosii,castraveti, cu branza mucegaita, ca sa mearga la un pahar de vin alb.

In seara asta vreau sa fac spanac cu branza si ou la cuptor, si mananc la pranz, maine.
Nu mai am timp sa mananc, cu sfarsitul asta de an tongue.gif

Nici nu stiu ce fel de Craciun imi doresc.Am un program super plin, de pe 22 pana in ianuarie.Parca vreau sa-mi dau liber, macar 2 zile.
M-a intrebat seful ce cadou imi doresc de Craciun.Singurul cadou pe care mi-l doresc, si nu mi-l permit, este un nou proiect!

M-am plictisit sa cumpar cadouri.Si nu am terminat....
Light Blue
Kalua, am descoperit azi ca esti nascuta in perioada asta. Se pare ca e cu intarziere, dar vine din inima: La multi, multi ani foarte fericiti! Te astept sa ne rasfeti in continuare cu sfaturi, poze si retete si nu numai. Apreciem efortul pe care il faci pentru noi!

Din meniul de azi:
MD: paine filozofala si cascaval, cafea;
Gustare: mere;
P: supa de legume;
Gustare: alune de padure;
S: incerc doar fructe.
kalua
Multumesc, Light! kiss.gif

lotte, ce nou proiect? magindesc.gif Chiar m-ai facut curioasa! biggrin.gif
lotte
A intrebat seful ce cadou vreau de Craciun, si i-am spus ca vreau un nou proiect cu firma asta! indragostita.gif Eu lucrez in constructii, si am terminat proiectul, din ianuarie nu prea mai am ce face, decat sa mut hartii dintr-o parte in alta.
Asta a fost, si inca mai e jobul vietii, sper sa nu fiu nevoita sa ne despartim.
kalua
Stai ca eu-s mai tare de cap si n-am inteles 100%: 1)a terminat firma la care esti angajata pe timp nelimitat un proiect si nu-l are inca pe urmatorul sau 2) ai fost angajata numai pe perioada proiectului x?
Ma gandesc ca oricum nu lasa ei sa plece una ca tine ca pe asa cineva nu mai prind usor.
lotte
Am fost angajata pentru acest proiect ce tocmai il finalizam.Urmeaza sa cautam alte proiecte, dar m-a avertizat seful ca vreo 6 luni trebuie sa stam degeaba pana se linistesc un pic apele cu criza asta. Doar ca eu devin nefericita, daca nu am ceva de lucru.Deocamdata o sa particip la intalniri, ca sa fac cunoscuta firma, sa prindem un proiect.
Eu doresc tuturor sa lucreze la o firma, si sa aiba un sef ca al meu.
Saptamana trecuta, mi-a spus ca nu exista in toata lumea asta angajat mai bun ca mine blush.gif .Ei, dar nu de asta il apreciez eu.Ci pentru calitatile lui intelectuale, un adevarat profesor, si pentru modul cum se comporta cu oamenii.Ca sa nu mai spun, cat m-au sustinut, cand am avut o problema, el si fiul lui.
dr_wise
Sa fie cu noroc anul urmator, lotte!
Nici nu stii cata dreptate ai cu jobul! Mi-e dor de biroul meu, de partenerii de afaceri, de adrenalina mea on the top...ehhh!
Astazi va rog sa ma scuzati, dar am preparat una, alta si n-am mancat conform decat micul dejun.
kalua
Lotte, sa dea Dumnezeu sa imbatraniti impreuna, tu si firma, cu tot cu sef!
S-apoi nu se stie de unde sare iepurele. Uite, o comuna de langa noi tocmai a avut intalnirea anuala si primarul a spus ca n-are de gand sa stea cu mainile in san si sa se uite la criza, ci sa faca ceva impotriva: vor construi o gradinita, o gara noua si-nca ceva, dar nu mai stiu eu ce.
Roxana_
Situatia cu proiectele e valabila si la noi. Mai avem continuitate pana-n 2010, dar e musai si noi sa castigam o licitatie ceva. Deocamdata eu nu-mi pun prea mult problema proiectelor pentru ca voi sta 1 an pe bara cu Sara, dar cand revin, vreau sa am ce lucra. Eu obosesc daca stau degeaba.
Lotte, poate ca o luna doua de relache iti vor prii, dar dup-aia sigur vei voi sa intri in 'focuri'. Eu iti pumnii si sper sa gasiti unul tot pe aproape de Bucuresti, ca-mi place sa te stiu aproape.

Blue, e musai sa renunti la ciocolata. Mi-aduc aminte acum 2 ani, cand m-am apucat eu de Monti exact in luna decembrie si-am trecut peste sarbatori cu multa ambitie. Stiu c-am dat iama doar intr-o felie de cozonac, facuta de maica-mea. That's all. La jumatatea lui ianuarie, aveam deja -8 kg.
kalua
De-abia astept sa vina doftoreasa sa ne zica cum fu la pitreceri.
lotte
Multumesc pentru urari kiss.gif

Eu azi
cereala cu fulgi de ovaz
salata, rosii, un ou fiert tare, branza topita.
salata cu de toate, un pic de telemea.

Am facut spanac la cuptor, cu ou si telemea.O sa mananc maine.
Nu intelegeam eu de ce sunt cam obosita in ultimul timp.Pentru ca e sfarsit de an nesigur.gif
Nu stiu cum sunteti voi, dar zilele astea dau cu biciul in mine, ca sa lucrez.

Dr_wise, ti-e dor de Romania?Numai dorul sa nu te apuce, e dureros!Dar lasa, ca tu esti aproape.

Pup.
dr_wise
'Neata!
blush.gif Scuze pt absenta motivata de ieri, da' fusei la "pitrecere" si numa' conform n-am mancat.
Dar tin sa precizez ca nu-mi mai trebuie nimic dulce prea curand. Ma ingretosai de atata dulce, parol!!!
Deci...din toata clasa fuseram doar eu, amore puro al meu, Marc/UK si Pasquale/NL...plus profa/ Carole/ Fr. Restul au taiat-o deja acasa.
OK.
Eu am adus ce am spus, adica salata boeuf si placinta dobrogeana.
Carole a venit cu o tarta cu mere, facuta cu "fromage frais" aia de n-o mananca nici maidanezii din Romania, daca le spui ca-i branza proaspata, dar tin sa precizez ca fuse f buna tarta ei. Fromage frais avea consistenta si gustul cremei de zahar ars.
Pasquale a adus numai prajituri, adica una care avea culoarea si mirosul turtei dulci, dar era cu dovleac si spunea ca-i o prajitura traditionala la americani (e maritata de 15 ani cu un american, desi e olandeza) de Hallowin Day. Apoi a mai avut o prajitura cu afine, olandeza, parea ceva asemanator cu stollen-ul ala mult discutat pe alt topic. Plus niste muffins, tot americane. Plus ciocolata mica sun diverse forme (clopotel, con de brad, mos Craciun, etc), f frumos ambalata in rosu, verde si auriu, care e f apreciata de americani si e atarnata in bradul de Craciun. Iar Marc, deoarece e singur aici (sotia si copiii sunt in Croatia) a adus un dulce pur englezesc, dar n-am mai avut ochi pt "ceva-ul" ala, eram deja cu glicemia la cote alarmante.
Va dati seama ca din toate astea, salata mea, fiind singura mancare sarata, a fost f apreciata. Pasquale a zis ca au si olandezii ceva asemanator, dar cand am plecat acasa si am intrebat-o daca vrea sa ia ea portia ramasa de salata, a sarit in sus de fericire laugh.gif
In concluzie, le placu salata, ca au mancat toti cate 2 porti.
Iar placinta cu branza arata f bine in interior pt ei...dar pt mine arata cam cash, cu bobitele alea de branza care acum se facusera galbene si pareau boabe de porumb huh.gif ...dar, de asemenea, au mancat-o cu placere si le-am rugat sa ia acasa bucatelele ramase.
Au fost foarte incantate amandoua.
Bineinteles ca m-au invitat sa iau din prajiturile lor. Le-am explicat ca deja am bagat in sperieti dieta mea si am mustrari de constiinta cat pentru urmatorul cincinal, asa ca sa ma scuze, dar nu mai vreau nici un fel de tentatie aproape de mine pe o raza mai mica de 1km. rolleyes.gif
Mimozela pur sange, ce mai!
Cam asta a fost.
Aaaaaaa! Si am baut un pahar de coca cola, fiindca n-am fost inspirata sa cumpar si-o apa plata si, de sete, am fost nevoita sa beau ce era pe masa...bleahhhh! Sincer, mi-e scarba de bautura asta, n-am mai baut cola si, in general sucuri, din 2006, asa ca am inghitit-o de parca luam verde de Paris. Si chiar a avut efectul unei otravi, fiindca dupa aceea m-a durut burta si am stat balonata toata dupa-amiaza.
A fost o lectie f placuta, fiindca am mancat si am sporovait, bineinteles mai mult in engleza decat in franceza, dar oricum, am incercat sa spun ceva si in franceza, sau macar sa repet ce zicea Carole. smile.gif
Ieri seara am trecut la planul de emergency, adica am baut ceai de musetel cu cimbrisor si am mancat doar 2 mere. N-am avut curaj sa ma urc pe cantar.
Acum mananc mere cu scortisoara (de Ceylon...ffffffffffffffoarte placut mirositoare!) si fulgi ovaz, dupa care beau o cana de ceai de musetel cu cimbrisor.
Sa-mi ajute Dumnezeu sa am ambitie suficienta ca sa slabesc vreo 5 kg dupa Sarbatori.
Amin!

QUOTE(lotte @ Dec 18 2008, 12:19 AM) *
Dr_wise, ti-e dor de Romania?Numai dorul sa nu te apuce, e dureros!Dar lasa, ca tu esti aproape.

Lotte draga, imi lipsesc zilele insorite din Cta, fara ploi, fara umiditate in aer, fara ceata asta densa si nesuferita de aici, care-ti intra in oase si se transforma fara sa-ti dai seama intr-o ploaie marunta, tare enervanta.
Ieri le-am intrebat pe fete cum sunt verile aici si mi-au spus ca vara trecuta, de exemplu, au fost doar de 2 ori la barbeque in weekend, in rest a plouat. ohmy.gif Pai, daca-i asa, vara viitoare am nevoie de tratament intensiv cu soare, mare si salvamari cipandei!!! wink.gif
dr_wise
Salutare!
Deci..incercam sa devenim mimosela again:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz
ceai de musetel si cimbrisor all day long! happy.gif
...un bip mic de tot la Auchan, ca mi l-au bagat pe gat sa gust... blush.gif da' sa stiti ca-i mic in comparatie cu constiinta mea aproximativ curata...
s - salata cu bacon si feta

ceai, runda a doua
Light Blue
Hai, dr_Wise, ca si mie au vrut sa-mi bage pe gat la Gima un pahar de sampanie, dar eu nu si nu. Asa ca nu i-am lasat biggrin.gif. Daca tot ai deschis vorba, de mult ma gandeam : Cat mai stai tu in strainatate? Ca nu stiu in ce circumstante ai plecat. Am inteles ca sotul este cel care lucreaza acolo, asa ca mi-am imaginat ca ai mers cu el. Si e super salata!
Roxi, nici o sansa sa ma tenteze vreo felie de cozonac. Mie imi place doar inghetata si ciocolata sau ceva cu ciocolata.
Azi:
MD: iaurt cu fulgi de ovaz, cafea;
P: supa de pui, un copanel cu muraturi;
S: mozarella si jambon.
Ieri am facut fallafel. Am impresia ca atunci cand mananc ceva prajit se vede la cantar. Chiar si cand am facut snitel dat prin faina de naut am observat ca am luat un pic in grautate. Sau cand mananc seara paste integrale, chiar si daca nu le pun ulei.
pescarush
doctore, salatele tale arata bestial!
eu n-am mancat conform ultimele zile, asa ca am amanat seriozitatea pe dupa sarbatori. zapacitul.gif
azi incerc ceva mai apropiat de monti:

D - crackers whole wheat cu ceai
P - mancare de fasole batuta cu un sos de rosii, cu ceapa si usturoi, muraturi
C - incerc fructe.
Fanny
Eu sunt total "necinstita" (antonimul de la mimoza nu-l stiu zapacitul.gif ) in ultima vreme. Am mancat ce-am apucat si cand am prins momentul.
Ma fac cuminte dupa sarbatori. Sa m-asteptati cu batul dupa usa, din ianuarie! tongue.gif
dr_wise
QUOTE(pescarush @ Dec 19 2008, 06:07 PM) *
doctore, salatele tale arata bestial!

Merci! kiss.gif
Le fac ca pentru sufletul meu wink.gif
Pana la ora asta am mancat:
d - lapte cald + 2 finn crisp cu gem cirese
p - 1 mar + salata de cruditati + ceafa porc gratar ( cu mustar):

Desert: cateva cubulete mici de feta in ulei cu condimente de Provence.
Acum sipuiesc un ceai verde cu menta, tare bunacios! indragostita.gif
pescarush
ne-ai mai pus o salata aici, sa mai salivam un pic. kiss.gif
am vrut sa-ti spun, si am tot uitat: cottage cheese ala la cutie si mie mi se pare de-a dreptul gretos, eu nu-l pot manca. nu stiu ce produse aveti acolo, dar cauta pressed cottage cheese, noi il avem aici vidat si este cel mai apropiat de branza noastra de vaci, din Ro. nesigur.gif
Light Blue
Meniul de ieri:
MD: mar ras cu fulgi, cafea;
P: ciuperci prajite cu muraturi;
Gustare: alune de padure.
S: fallafel cu salata de varza murata.

Azi ne-am impodobit bradul! dance.gif
dr_wise
Multumesc, pescarush! kiss.gif
Astazi mi-a venit studentul in vacanta!!!! indragostita.gif
Meniul zilei:
d - lapte cald cu fulgi ovaz, ceai verde
p - ceafa de porc in folie, preparata la cuptor, spanac cu ou si lamaie, tot la cuptor....1 pahar de sampanie frantuzeasca ca, mde, ne-am reintregit familia dupa 4 luni.
s - 2 portocale
Acum ma bate gandul sa le pregatesc baietilor ceva bun. magindesc.gif
Eu am pus bradutul, dar nu l-am impodobit inca. Ma bate gandul sa dau o raita cu baietii la Saarbrucken luni, sa-mi cumpar niste ornamente frumoase pt pereti si masa de Craciun. Aveau niste chestii f dragute si frumos mirositoare data trecuta, din brad natural, scortisoara si cuisoare.
Daca reusesc sa merg si gasesc ce mi-a placut, le pun la topicul cu pricina.
dr_wise
Hello!
Meniul de astazi:
d - un ceai verde, apoi mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz
p - ceafa porc in folie la cuptor, salata de cruditati, desert alune macadamia
ceai de grapefruit
s - habar n-am, cred ca fructe
lotte
Eu am facut ieri niste chiftele vegetale, din morcov, telina, dovlecel, toate rase, am pus un pic de faina de soia, sa se lege, si am dat prin susan, apoi le-am fript.
Eu le-am mancat, dar altii nu cred ca s-ar baga.Mai lucrez la reteta, si cand par comestibile, pun reteta.

Dr_wise, arati excelent.

Pup.
dr_wise
Merci, lotte! kiss.gif
Sa fiu sincera, mi-a crescut fundul again! blush.gif Tre' sa trec la regim serios dupa Sarbatori.
Mi-e dor de-o intalnire in Bucuresti...offffff...
In seara asta am mancat fructe.
Light Blue
Cred ca sunt bune chiftelutele tale, Lotte. Merg de minune cu o salata alaturi.
Suna tentant "ceai de grapefruit", dr_Wise.
Meniul meu de azi;
MD: un mar ras cu fulgi de ovaz si scortisoara, cafea;
P: supa de legume, pui la rotisor cu muraturi;
S: pui, masline, telemea, muraturi.
Urmeaza: o cana de ceai, apoi ceva ce nu trebuia nusepoate.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.