Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce mancam azi: Dieta Montignac
Forum pentru femei - eLady.ro > Diete si regimuri de slabire > Dieta Montignac
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
stoina
Rox, asa este,mare lupta...greu da' merita!Multam, draga mea friends3.gif

Kalua, iubita mea, lasa maicutza, acusi vine si momentu' ptr kg tau...Cu rabdare si tiutiun! Love u.

P:o brinza Dorna cu smintina, 4%
C: legume mixte+muuuulta miscare in gradina.
Maine seara plec la Bucharest.Acum e acum, cind n-am papa bun de acasa mi-e mai greu, dar vb unei angajate de-a mea(de acum vreo 15 ani, cind produceam fesi din tifon, prima noastra afacere) : d-na Irina, da' ce hambitoasa sinteti!!!!! morderis.gif Va puuuuuuup!
kalua
Tre' sa ma apuce si pe mine hambatul, mama lui! Gata, l-am gasit, el e vinovatul, ca nu-i asa cum trebuie! laugh.gif laugh.gif
Ce faci, bre, iar la capitala?

Am fost azi in mall cu fiica-mea si incet, incet, se da pe brazda in ceea ce priveste shoppingul. biggrin.gif tararam.gif A fost chiar frumos si nu m-a mai alergat ca pe-un caine ca de obicei. Si, inchipuiti-va, pentru mine personal n-am cumparat nimic, in schimb pentru ea, da (cu toate ca nu-i trebuia nimic neaparat)!
pescarush
Kalua, toate cate ne-am adunat aici avem, hambat. Doar ca ne mai paraseste, din cand in cand. zapacitul.gif Dar revine el tot la noi. biggrin.gif
Adevarul e ca rad eu rad, dar nici eu n-am fost chiar in apele mele in ultimul timp, nu m-am tinut ca lumea de regim. Dar... intr-o zi imi revin eu. zapacitul.gif
Si ai mei copchii si-au mai schimbat atitudinea fata de shopping, e mult mai placut sa-i iau cu mine acum, decat era in urma cu 2-3 ani. 322.gif
kalua
Ieri am fost foarte cuminte, am mancat doua prune marisoare, apoi salata aia de paste integrale. Pana seara, cand acasa s-a ajuns la concluzia ca mancam rece, am bagat si niste paine neconforma in mine. crying.gif Si, daca tot am facut-o lata, ce mi-am zis, ia sa iau si o bucatica, doua de Toblerone. nusepoate.gif crying.gif UP202.gif

Azi mananc un mar, apoi un borcan de ton in ulei de masline cu multe rosii. Deseara fac salata cu fasole verde si ruccola si ma-mpusc inainte de-a manca ceva neconform. Am zis!
Roxana_
Gagici, ce inseamna hambat ca nu l-am gasit in Dex? Vad ca voi va intelegeti, dar eu nu...si-am zis sa stiu si eu despre ce vorbiti.
Am si eu la pofte, de-mi vine rau, dar nu stiu cum de reusesc sa ma abtin. Mi-am revenit cu greutatea, aveam 65.1 de dimineata. Ma gandeam ca pana-n august, mi-am propus sa ajung la 63.
Aseara am mai mancat cateva migdale, pe langa capsune.
In weekend vreau sa fac salata boeuf cu naut, c-am musafiri. Vine verisoara (proaspat intoarsa din Spania) si asta-i femeie isteata, care tine casa si tot. Nu stiu daca o sa apuc sa 'deratizez' tot pe la mine. Am o dezordine in sifonier, de-mi vine rau, ca s-au strans prea multe haine si le inghesui cum pot. E musai sa fac niste saci sa mai dau din ele. As mai face o ciorba de perisoare si ma gandesc la felul 2, ca deocamdata n-am o idee concreta.
Meniul il scriu mai incolo.
kalua
hambāţ, adica ambitie laugh.gif laugh.gif
pescarush
Roxy, pai nu trebuie sa-i arati sifonierul verisoarei tale. laugh.gif Fa si tu cum faceam eu si sora-mea, cand eram in liceu si ne punea mama sa facem curat la noi in camera. Strangeam val-vartej tot sa nu mai ramana urma de ceva pe-afara, dar cum le bagam prin dulapuri... Dumnezeu cu mila. zapacitul.gif Sa vezi ce ne auzeam cand deschidea mama un dulap si ii cadeau toate hainele in cap. laugh.gif
Eu sunt cam suparata, sunt acasa cu cel mic, la 11:10 avem appointment la doctor, ca nu e bine si aseara mi-a picat fisa (ajutata de o prietena, care e asistenta) ca s-ar putea sa fie de la ureche, ca are probleme cu echilibrul. sad.gif
Asa ca, nu garantez ca mananc conform azi.
Deocamadata am mancat iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau si gem conform, iar la pranz intentionez sa fac dovlecei pane cu salata de rosii si castraveti. Dar ar trebui sa fiu in regula si la capitolul dulce, ca mi-am luat o ciocolata conforma ieri, acum mi-am amintit. Ma bag in aia, daca simt nevoia (precis voi simti).
kalua
pesca sad.gif
Bine ca va duceti la doctor! Insanatosire grabnica pescarusului mic!
gloriana
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
G: cafea si vreo doi biscuitei. M-am scapat ca pur si simplu nu am rezistat
P:muschi file cu rosii, castraveti si masline
S: capsuni...fara numar
Alinice
Pesca sa vii cu vesti bune de la doctor si ...multa sanatate baiatului.
Eu nu am avut curaj sa ma cantaresc pentru ca am trecut prin perioada respectiva ,insotita si de stres datorita evenimentelor din familie.Dar Duminica imi iau inima in dinti pistolar.gif
Meniul de azi a fost cam asa:
MD paine cu tarata ,putin unt ,cas si peste afumat ; cafea cu lapte degresat
P supa de legume(nu a mai intrat in plan aseara) ; file de pangasius cu salata de varza
G inghetata (neconforma) rusinosul.gif
C un mar , o mandarina si jumatate de grapefruit .
Sunt sigura ca , indiferent de variatiile de greutate normale ,aceasta este dieta cea mai sigura si sanatoasa pe care am tinut-o pana acum. kiss.gif rock.gif
dr_wise
friends3.gif Lasa pescarus ca-i trece lui. Ai ajuns la doctor? Ai dreptate, s-ar putea sa i se traga de la ureche. Ai incercat sa-i dai niste metroclopramid sau cum se numeste medicamentul ala pt greturi?
Eu am fost usa de biserica pana acum 15 minute. frustaremare.gif cand am halit o briosa cu ciocolata...productie proprie...vedeti voi, d-aia nu fac prajituri in casa! Mai, arata asa de bine, de miros nici nu va mai spun, ca nu m-am putut abtine!
Meniul zilei:
d - iaurt cu capsuni, black coffee
ceai verde mentolat
p - ghiveci cu piept de pui gratar
s - 3 sortimente de branza cu rosie si ceapa verde, cateva capsuni in timp ce-am asteptat sa se coaca neconformele alea!!!!
Una bucata neconforma umpluta cu crema si mai neconforma.
Acu' ma duc la baie sa-mi spal pacatele.
Roxana_
Pesca, multa sanatate copilului. Sa ne tii la curent.
Kalua, dar toanta mai sunt...ideea e ca nu-mi dadeam seama c-ala de la sfarsit e ţ si nu t. Stii c-am trecut si eu prin perioadele astea de lipsa de hambat, dar mi-am revenit. Asa ca-s sigura ca la fel va fi si cu voi (tu si pesca).
Doftoreaso, daca tot facusi bunatati, sper ca le si pozasi, ca sa vedem si noi. Ce daca-s neconforme, unii se satura, doar privindu-le.
Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi
P: mancare de varza cu carnati de casa si salata bulgareasca (rosii, castraveti, ardei, ou fiert, sunca presata, masline).
G: alune de padure si migdale
C: capsuneeee
Alinice, in mod cert Monti-i cel mai sanatos mod de alimentatie. Asta-mi zic si colegele mele destul de des si unele chiar mai tin Monti din cand in cand. Pai cand ma gandesc cum stateam nemancata de abia ma tineam pe picioare, ca sa slabesc.....nici nu vreau sa-mi amintesc.
Va pup!
Cleo
pesca s-ar putea sa aiba labirintita. se trateaza de regula cu antibiotice. va tin pumnii
CyL
seara buna.. uuf.. ma gandeam ca eu sunt singura care are probleme cu poftele si cu "calcatul" stramb..

MD: rosii+castraveti, am pus o lingurita de ulei masline, apoi m'am oprit pt ca mi'am adus aminte ca voiam sa pap cu fulgi. si am papat
P: 100grame alune, 2 pateuri inedit cu ciuperci, 2 mere ( am papat pe parcusrul zilei)
C: ton in ulei cu rosii si ceapa verde

si apoi.. m'au apucta poftele de dulce si m'am infipt intr'o cioco anidor 70%, am papat vreo 4-5 patratele
+ azi am mai papat un covrig din ala uscat cu mac.
azi nopate am avut iar noapte alba, asa ca am stat toata nopatea si am baut ceai verde pana nu am mai putut iar pe la 3 am papat o rosie cu castravete si putina branza, si de foame , dar si sa fuga somul.

tot calc stramb in ultimul timp, asa cu maruntisuri, dar tot stramb se numeste.. cand am zis si eu ca ma las de miere si nu mai gust asa des, hop, sare my dear bro cu faguri de miere adusi de la o manastire.. mmm... cum sa ma abtin..
apoi, lately pap cam multa branzica observ eu.. apropae la orice trebuie sa adaug si niste branza, chiar si goala si tot pap.. oof.. greu tare.

sa treaca sesiune si poate mi;oi reveni. pana una alta: pesca, numai urari de bine lui pescarush Jr; kalua, tu esti mentorul aici, deci ne bazam pe tine sa ne urnesti si pe noi; roxi, felicitari ca ai reusit sa urnesti cantarul... vad ca ti'ai propus numai vreo 2 kg pana in august.. inseamna ca si tu slabesti mai greu, asa'i..? magindesc.gif

gata, v'am pupat, si pentru ac maine e sarbatoare.. va urez sa aveti o zi linistita, cu ganduri de binete: Hristos S'a Inaltat!
kalua
Doftoreaso, hai ca m-ai distrat cu pacatele tale. Piei, satana!

Hai sa va spun o chestie urata de tot: o colega de-a mea mai in varsta cu care ma impac bine tare (Rosie, imparateasa tiramisu-urilor) n-a venit luni la serviciu si cica lipseste macar o saptamana. E divortata, are 3 baieti, dintre care doi mai locuiesc la ea, tatal ei sufera de dementa de batranete si ea-i o femeie tare cumsecade. I-am scris un e-mail acasa si-am intrebat-o ce-i cu ea si azi mi-a raspuns. Are probleme mari cu praslea, care are 17 ani, de vreo doi ani s-a apucat si de baut. Si la sfarsit de saptamana iar au sunat-o niste oameni ca l-au gasit pe fiu-sau in niste boscheti langa o strada principala, ea s-a dus sa-l culeaga si el a sarit la ea la bataie. A zis ca a vazut moartea cu ochii si daca nu erau niste oamnei acolo care sa-l mai tina, probabil c-o facea. A venit si politia si au dus-o la spital. Din fericire n-are decat cateva coaste rupte si contuzii dintr-alea sanatoase de tot. Cand au externat-o din spital au venit fiul cel mare si nepoata ei s-o ia si au dus-o la fiul mare acasa pentru ca acasa praslea a demolat camera ei. A zis ca-i e frica sa stea acasa la sfarsit de saptamana, ca probabil se duce sa doarma la fiu-su mare.
Tipa e una ca tu si eu, nu dintr-o familie ca vai de capul ei, fiu-su mare e unul de-ala de care si-ar dori orice mama, si al doilea e ok (dar nu chiar de pus la panoul de onoare, adica, de ex. in casa face chiar ce trebuie neaparat), iar asta mic, de-o inteligenta sclipitoare, face numai tampenii, dar dintr-astea imense si de-acum de neiertat. Si Rosie, saraca, nah, ca orice mama, ce n-a facut pentru copchilul asta. closedeyes.gif
pescarush
Multumesc fetelor. kiss.gif N-am venit foarte lamurita, cica pare a fi ceva viral, si daca nu-i trece in cateva zile, sa ma duc inapoi. Deocamdata e mai bine, nu ameteste, si vad ca se joaca cu copiii. Sper sa aiba dreptate si sa fie doar ceva viral. Bine ca s-a uitat in urechi si nu e infectie. (ca noi cu astea ne luptam pana mai acum un an - doi)
Doctore, i-am dat Gravol (cred ca asta este metoclopramidul din Romania) ieri, azi nu i-am mai dat nimic.
Kalua, trista poveste. sad.gif Doamne Fereste pe orice mama de asa ceva! M-au trecut fiorii cand am citit.
Cleo
pesca sanatate micutului smile.gif

kalua sad.gif din pacate unii primesc aripi atat de frumoase si nu stiu incotro s-o ia. iar el, daca e alcoolic nici nu stie ce face, e in aburi densi, daca s-ar trezi porbabil s-ar ingrozi insa la fel de bine s-ar putea ori s-o sfarseasca rau ori sa-i faca Rosiei ceva ireversibil. poate o mai incerca si ceva amfetamine. Intr-un cuvant ingrozitor.
Insa ar trebui internat la un rehab, cu forta pana la urma. Altfel intra in vreo coma alcoolica si-l gaseste prea tarziu prin vreun boschet. Urata boala sad.gif
dr_wise
Kalua, Doamne fereste!
Nu le doresc nici dusmanilor mei (care or fi aia?! magindesc.gif ) asta! Suntem mame, ne iubim copiii ca pe lumina ochilor si, cand auzim asa ceva, chiar nu stim cum am reactiona intr-o astfel de situatie.
Gagici, 'neata!!!!!
Ia uite aici mic dejun suuuuuuuuuuuuuper gustos si conform! Plus, cu dedicatie speciala pt roxy-foxy, 2 "ochiul dracului" facute de mine aseara. Scuipati-va in san si ocoliti-le ca pe aurolac!!!!

ca de obicei...si pana la epuizarea stocului de capsuni de pe piata...capsuni cu fulgi ovaz si iaurt + black coffee.
Sa aveti o zi minunata!!!
kalua
Mie neconforme dintr-astea poti sa-mi tot arati, nu ma atrag defel. Nu-mi plac uscaciunile (adica fara crema) si nici cele cu fructe. Cu toatea astea tot gasesc neconformitati de mancat. laugh.gif

Singurul lucru pe care l-ar putea face Rosie e sa-l dea afara, orice altceva trebuie sa treaca prin nu stiu cate instante si ar dura cel putin jumatate de an. Un sistem foarte tampit!
dr_wise
Si unde naiba sa mearga un pusti de 17 ani?!!!! La asta te-ai gandit?!
Mai, nici eu nu ma mai omor dupa cocaturi, dar miroseau asa de bine calde, incat am calcat stramb! Duca-se invartindu-se!
Acu ii dau cu ceai verde en gross....iar la pranz sunt invitata de prietena mea la restaurant, la Marco Polo...yam, yam!!!!
N-am mai fost acolo de anul trecut.
De abia astept!!!!
kalua
Pofta buna, doftoreaso!
Eu am venit de la cantina, am mancat o parjoala cu un ochi pe deasupra si cu salata asortata.

lotte
Buna fetelor,

dimineata: cereale cu apa closedeyes.gif , cafea conforma
10.00am o mana de capsuni, un mar
13.00 pastai cu varza, o conserva tuna, doua patratele cioco 85%

diseara o sa mananc rosii, castraveti, un pate inedit pe felii de dovlecel.

Nu stiu cum e la voi, dar eu mananc cu o pofta, la fiecare masa, de parca as fi insarcinata biggrin.gif

Am rarit-o si cu fructele, si tot degeaba.

Pesca, multa sanatate copilului.

Dr_wise, ce fel de iaurt mananci dimineata?
Cleo
kalua baiatul acela face ceva activitati extrascolare? activitati normale? solutia poate ar fi si ceva sport, muzica, something, anything sa-i mute gandul de la bautura.
kalua
Nu face nimic pentru ca nu vrea sa faca, a umblat Rosie cu el peste tot, sa-l bage la fotbal, la pictura (are talent), ce mai stiu eu pe unde, l-a inscris, el s-a dus max. 1-2 ori si gata, n-a mai vrut. Si-a adus sobolani (de-aia domestici biggrin.gif ) acasa, dupa 2 saptamani tot numai Rosie a trebuit sa se ocupe de ei, singura chestie care-l mai intereseaza e rap-ul, mai ales cel nemtesc hard-core, de mie mi se face pielea de gaina cand il aud.
A fost cu copilul asta si pe la cei mai renumiti psihologi, terapeuti, eu zic ca a facut tot ce i-a stat in putere sa-l ajute. closedeyes.gif
ToothFairy
Trista intamplarea cu Rosie... crying.gif Foarte delicata problema. Mai ales ca pare irecuperabil, daca dupa atatea incercari d-ale mamei nu a intervenit nici o schimbare in bine.
Scuze de offtopic.
Am papat ca la carte ultimele 2 zile da` nu am mai postat din lipsa de timp : sesiune, festival, scoala...
Azi:
MD - 2 portocale,fulgi de ovaz cu lapte
P - omleta cu ton,rosii,patrunjel...cu rosii si castraveti...a iesit cam yucky pt ca am pus cam mult ulei la prajit..
G - un milkshake de capsuni si am pus si un sfert de banana (mai verde asa) ca sa-l indulceasca un pic
C - mai am ton...si mai bag o rosie si-un castravete si gata cina smile.gif
dr_wise, ce bine arata briosele..de cand zic ca tre` sa`mi iau si eu tava de muffins si sa fac macar painica filozofului in ea...daca nu vreo briosa ciocolatoasa (conforma,normal) smile.gif)
Pupici
dr_wise
Lotte, cumpar doar Milli si, mai nou, Tnuva. Dar prefer produsele Milli.
Alinice
Bafta in sesiune MM-istelor studente !
MD 1 cremvurst , branza Delis ,rosie;cafea cu lapte degresat si o felie de pasca conforma
P salata de rosii , ceapa si castravete cu bram=nza Delis ; ardei umpluti cu putin orez basmati si un pahar de vin rosu , sec
G 2 pateuri trozneala.gif
P cateva capsuni
Beau ceai de papadie ( o cana/zi) si vad ca ajuta la digestie foarte mult .
gloriana
Salutare,
Azi nu prea am avut chef de mancare.Am mancat asa, ca sa zic ca am mancat:
D: iaurt cu fulgi si cafea
P: mezeluri diverse cu rosii
S: cascaval cu rosii
Roxana_
Kalua, sa dea Domnu' sa-i lumineze mintile copilului lui Rosie.
Gagici, eu am intrat pe ultima suta la pregatirile pentru nunta. De mancat, mananc conform. Musafirii n-au sosit inca; am zis ca-mi iau azi un test de sarcina de la farmacie, dar n-am mai apucat.
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi
P: 2 portocale inainte cu 30', dupa cotlet de porc cu vin, ou fiert si salata de varza rosie
G: alune si migdale
C: 2 portocale

Alinice, ce pasca ai facut tu conforma? Ca mi-a facut si mie d-na Mimi anul trecut, dar a rezultat ca-i de faza II.
Lotte, eu mananc Danone 0.1% si inca n-am murit tongue.gif. Interesant e ca am tot incercat sa-l schimb, dar n-am reusit si pace, datorita intolerantei (psihice, adica tac tac pe creier) mele la gustul de lapte.
Doftorici, arata foarte tare briosele tale, dar m-am saturat doar privindule. Tot am zis ca-mi iau si eu forma din aia, in care faceti voi painici, dar n-am apucat.
dr_wise
Buna dimineata!
Meniul de ieri e un mare BIP!
Incep de astazi o viata noua...sper...
A fost Inaltarea, am primit cozonac, coliva, alea, alea....ce era sa fac, sa le arunc? Nu-i pacat mare?...M-am jertfit!
Acu' o sa-i dau tare cu sport si ceai verde, poate reusesc sa dreg busuiocul...
Yaaaaa! Succes tuturor MM-lor studente!!!
Alinice
Pasca conforma am facut-o dupa reteta Leei de "sufleu de branza" fara unt si smantana .
MD fulgi de orz si ovaz cu iaurt 0,1% si capsuni ; cafea cu lapte degresat
G o banana verde
P coada de somon la gratar si salata de varza
C fructe .
Week-end placut dragutelor.Eu voi incerca sa ma odihnesc cat mai mult ... lazy.gif lazy.gif lazy.gif
CyL
ziua buna girls,

revin cu meniul de ieri, pt ca nu am mai apucta..:

MD: rosii, castraveti, branza, un ou fiert si un pic de fripturica abea scoasa din cuptor, de miel
G: doua patratele de cioco anidor cu portocale.
P: 2 rosii, branzica si un ou fiert.
C: putina branzica amestecata un iaurt 0,1 (am gasit de la brenac, "ulcica" se numeste, fff bun si cremos, e mai bun decat milli, dar mai glucidic cu 0,4 gr biggrin.gif), apoi doua farfurii de ciorbica de legume, semiconforma (avea cartofi in ea.. dar nici nu m'am atins de ei)+ am mai papat putin fripturica de miel (putin). ca inchereie am gustat dintr'o felie de cozonac, dar doar am gustat.

azi,

MD: salata verde cu rosii, un catsron de ciorbica de legume de aseara
P: doua nectarine, doua mere, 100 gr alune.
C: n'am idee.. (ori o salata, ori tot ciorbica)

v'am pupat girls, weekend placut, spor la invatat urez si eu studentelor, all za best. pupicei.
dr_wise
Meniu de mimozela:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee
ceai verde
p - ceafa de porc gratar, fasole verde sotata
apa plata
s - salata de ton sau fructe
kalua
Lasati, bre, meniurile, ati prins de veste ca Roxana e insarcinata? wbounce.gif
dr_wise
Yaaaaa!
I-am si spus ca-i primul MM nascut pe forumul asta (din cate stiu eu). Tu si Di trebe sa faceti cinste si sa-i taiati ombilicu'!!!!
CyL
yeeeey.. bravo roxanica, harnicuta fata blush.gif
sa fie intr'un ceas bun, numai urari de bine si sa va tine Doamne-Doamne sanatosi pe amandoi, pardon, amantrei!
felicitari inca o data.. smile.gif
pescarush
Cyl, inca nu stie cati bebei sunt. zapacitul.gif
Kalua, deci azi primim derogare, sa sarbatorim, da? laugh.gif
Doctore, vezi ce adaugi la meniul de mimozela. laugh.gif
Roxana_
Kalua kiss.gif
Da domne, asa zice testul dragi montignace. O sa se nasca un montignac mic, asta-i clar, din 2 mari...mie asa-mi iese tongue.gif.
Pesca, sa stii c-am reusit sa fac sifonierul, ca-mi statea pe chelie. Mai am sa fac curat in baie si sa pregatesc toalele pentru nunta, de maine.
Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem conform
P: pulpa de pui rotisata, salata de vinete, ardei copti si f putit tzatzichi
C: vor fi capsune
Si acum m-am pus pe baut apa multa, c-asa mi-a zis o prietena ca trebuie.
gloriana
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: salata de varza cu 2 oua ochiuri
S: macrou afumat cu rosii iar mai tarziu nectarine
kalua
Auzi, Rox, poate de-aia s-a prins ala mic, ca s-a mai curatat si Mr. Rox pe dinauntru. laugh.gif
pescarush
Roxy, vad ca te-ai umplut de energie. biggrin.gif Eu am reusit sa ajung la zi cu calcatul, daca tot am stat acasa cu cel mic, 2 zile. zapacitul.gif Asta-i o maaare realizare pentru mine. Dar in seara asta vine mama inapoi din Montreal, asa ca nu mai am treaba cu calcatul... pana la toamna. laugh.gif
Va pup, ma duc cu cophiii la film. kiss.gif
Kalua laugh.gif asta mic a vrut neaparat sa fie montignac.
kalua
TRebuie neaparat sa incercati papucii astia. indragostita.gif Reteta-i buna de tot pentru noi, eu cunosc mancarea asta mult mai grasa. Eu am fost ceva mai generoasa cu condimentele.
Alinice
Felicitari Roxana ! Sa fie un/o mic/a MM-ist/a plin/a de sanatate si noroc !!! estiok.gif
Meniul de azi :
MD un ou fiert , 2 felii de salam , rosie , jumatate de ardei gras , 2 felii de urda ; cafea cu lapte degresat
P spaghete integrale cu sos Rishta modificat ( fara ulei ), rosie si jumatate de castravete
G icecream.gif
C fructe .
V-ati dat seama ca am o problema cu inghetata...voi incerca sa o evit pe viitor.
Si pe mine ma asteapta un sifonier sa-l aranjez si imi cam sta pe suflet treaba asta fluierat.gif
CyL
ziua buna girls,

MD: omleta zdravana in care am pus ceapa verde, branzica, iaurt si putin lapte (0.1%) cu salata verde+rosii + 1 cana de lapte rece
G: cateva capsuni si caise (caisele cam verzisoare)
P: o salata mare cu de toate (s.verde, ceapa verde, castraveti, ou fiert, branzica, masline si ton in ulei) cu un iaurt tnuva 0.1%
G: doua patratele cioco 85%
C: n'am idee inca

intrebare intrebatoare: fusei azi la shoping si am gasit lapte praf de soia. cum l'am vazut, desi cam piperat pretul, l'am pus imediat in cosul de cumparaturi, gandindu'ma k nu poate sa contina nimic neconform. eeh, m'am inselat.
aici sunt ingredientele: sirop de porumb in stare solida, grasime de nuca de cocos partial hidrogenata, soia procesata termic (3%), concentrat de proteina de soia 2%, fosfat de potasiu, mono si bigliceride din soia, dioxid de siliciu.
la gust e super bun si dulceag.. se simte un pic gustul de soia. plsssssssss... spuneti'mi cat de otravitor este? adica.. merge macar din cand in cand preparat...? tare rau imi pare ca nu m'am uitat pe eticheta inainte, am crzut ca gata, daca e de soia e super sanatos.. sad.gif

v'am pupat girls, weekend placut in continuare:)
kalua
Nu-i conform din cauza siropului de porumb.
CyL
numai din cauza lui? celelate ingrediente nu's asa "otravitoare" ? biggrin.gif

so... macar asa.. un picutz, se poate gusta din ele dimineata..? biggrin.gif
kalua
Daca vrei sa faci un pic de Montignac, poti sa-l tot bei. Dimineata sau cand poftesti.
gloriana
Sa marchez si eu azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
G:cirese
P: masline cu icre si castraveti, macrou afumat
G: nectarine
S: aici am bip ca am gustat un ardei umplut de la mama.
scorpirescu
M: ceva migdale
P: dovlecei cu ton
C: jumatate de gref (asta ii pentru colesterolul meu, numa ca unu intreg nu reusesc sa mananc deodata)

Problema e ca pe la 11.30 seara mi s-o facut iara foame si am mai bagat jumatate de dovlecel cu ton si un pic de cioco neagra. Nu stiu, oare ii rau sa mananc atat de tarziu?

Stiu, meniul meu nu e foarte variat pentru ca nici nu-s priceputa si nici nu-mi place in bucatarie, asa ca gatesc foarte putin si tot alea le repet si mananc mereu.
kalua
scorpireasco, normal ca ti se face foame daca mananci numai jumate de gref.
Conditia necesara si suficienta este sa mananci pe saturate (pe saturate in mod normal, nu sa bagi in tine pana ti se face rau) la fiecare masa, numai asa nu ne vine sa bagam tot felul de gustarele intre mese.

O salata ai mancat la dovlecelul ala?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.