Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce mancam azi: Dieta Montignac
Forum pentru femei - eLady.ro > Diete si regimuri de slabire > Dieta Montignac
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
dr_wise
Ladies, asta este "ikebana" mea pt pranz:

Frumos si sanatos!
Cine spune ca nu mananca bun, frumos, gustos si variat cu MM, sa-si dea una peste gura! tongue.gif Inseamna ca sta prost si cu imaginatia, implicit, si cu fanteziile sexuale! morderis.gif Parerea mea e ca trebuie sa-si revizuiasca principiile de viata.
Revenind la oile mele, am parcat frigaruile intr-o punga, ca sa se amestece "mirosurile", si am introdus tavita la frigider pt 3 ore, pana cand ma intorc de la sport si trec si pe la Cactus sa cumpar o punga de rucola.
Revin cu poze de pe frontul de vest mai pe racoare.
Salutare si noroc! kiss.gif
nastalia
buna tuturor, am revenit si eu cu ale mele.... am papat ieri la cina orez integral cu un cub de brinza 0% si juma. rosie si juma. ardei dulce, am dat-o in bara privind orezu cu brinza?
azi : D- cereale nefierte ( ca daca-mi amintesc bine, Kalua a indicat ca le creste IG odata cu fierberea) cu un iaurt 0%
P- am calit o juma. de ciapa cu un pic de ulei de masline apoi am adaugat 2 oua, iar la final un pic de cascaval ( citise-m undeva ca e posibil omleta cu cascaval)
cred pe la 16:00 - un fruct
la cina nu stiu inca dar cunosc faptul ca daca a fost la prinz o masa proteino-lipidica la cine trebuie sa fie glucidica

va rog sa ma corectati daca nu fac bine nesigur.gif ... .

si inca ceva deci fructul (ex. marul) dupa MM face parte din gr. fibre dar si grucide bune, iar o masa de glucide se ia dupa cinci ore de o masa de lipide, daca eu am luat prinzu la 12:00 am dreptu sa maninc un fruct abia la ora 17:00 ? pe zi ce trece parca parca ma "incilcesc" si mai tare zapacitul.gif helpppppp!!!

dr_wise salutare, pare apetisanta salatica cu ton postata aici, eu fiint la inceput de cale nu prea stiu bine regulile dar zic sa prepar dupa recete, pina ma luminez, de aceia si te intreb... salatica ta pot sa o maninc la faza I?
kalua
nastalia, daca ceva e de faza a doua, spunem. Unde nu scrie nimic, e faza 1.
Cu marul nu trebuie sa astepti atat de mult, ala nu face nimanui nimic, nici dupa o masa glucidica, nici dupa una proteina-lipidica.
Eronata este numai ideea ta ca cina trebuie sa fie glucidica daca pranzul a fost proteino-lipidic. Cinele glucidice sa fie de max. 2 ori pe saptamana, nu mai mult.
Aseara ar fi fost si mai bine daca mancai toata rosia si tot ardeiul. Vegetalele ci IG mic sunt intotdeauna bine venite intr-o cantitate mare.
nastalia
merci ... incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult, eu as fi mincat si celelalte jumatati doar ca ma ginde-am ca e prea ...,
la zahar din ceai ca cafeaua nu-mi place, am renuntat de citiva ani, iar fructe si legume mincam multisoare, cred ca problemele cu balonare si kg in plus au aparut din cauza amestecului aiurea de alimente angry.gif , dar ma trec eu la carandas... .
Pastelata
kalua, deci merele sunt "bune"?Eu mananc in fiecare zi fructe fiindca inca nu gasesc altceva de mancat intre mese(n-am faina din aia sa fac paine, ma intreba mami daca pot manca graham macar?-aici se gasesc cam greu unele chestii gen Wasa din aia de care mancati voi sau chiar unele care in orasele gen Bucuresti,Iasi,Cluj se gasesc in hipermarketuri.aici exista doar PLUS si WOLF-daca e ceva 'gasibil' in astea 2 anuntati-ma) si mai mult mere si portocale si chiar ma gandeam ca parca citisem sa nu mancam prea multe fructe, si zicea ceva de evitarea citricelor dar nu retin exact.Kiwi nu merge,nu? A,si grapefruit.
Si voiam sa va mai intreb in privinta uleiului de floare-soarelui,adica cel normal.Nu prea merge,nu?In cazul asta am cam incalcat regulile,fiindca am mancat si supa si vinete facute cu astfel de ulei.
pescarush
Doctore, vin la masa. Frigaruile alea arata demential! zapacitul.gif Unde le frigi? La cuptor?
Eu sunt in ceata azi, m-am trezit fara nici un chef sa fac nimic, nici nu stiu ce voi manca. Sper doar sa nu scap in prostii. nusepoate.gif
Lotte, multumesc. kiss.gif Ai grija cu rotula, al meu a ajuns la operatie de genunchi (el din cauza fotbalului) si probabil ca acum ar trebui sa mearga si cu celalalt genunchi, dar mai amana un pic.
kalua
Uleiul de floarea soarelui e foarte bun. Fructele sunt sanatoase, dar contin fructoza, nu e bine de exagerat cu ele.
Pastelata, uita-te pe tabelul cu IG-uri, sa vezi ce IG are fructa pe care vrei s-o mananci si sa stii daca poti s-o combini cu grasimi ori ba (daca-o mananci inainte de masa, de ex.).
Pastelata
Kalua,stii atat de multe:)) Te admir:*
Eu tot nu stiu chestia cu combinatul.Adica am inteles, glucidele nu trebe combinate cu lipidele.Eu pana acum am luat doar un mic dejun glucidic,in rest toate MESELE proteino-lipidice. Si fructe am mancat doar intre mese (la vreo 3 ore de prima si 2-3de a doua),doar la micul dejun glucidic am mancat niste mandarine cu un sfert de ora inainte de masa.
De la ce IG pot combina fructele cu grasimi?Sau n-am inteles prea bine?:-s
ghemotoc
Cred ca si eu o sa fac maine frigarui... ce pofta mi s-a facut...
Aseara nu am mai mancat nimic, abia am reusit sa mananc o banana verde si niste bucatele de ananas (deci faza II).
Azi o sa manac ca si ieri, fructe, salata si la cina poate ca o sa fac niste ciuperci umplute cu branza.
kalua
Alimente cu IG-ul pana-n 35 se pot combina cu grasimi, cele cu IG-ul intre 35 si 50, nu. Cele cu IG-ul peste 50 sunt interzise.

Montignac zice de mancatul fructelor inainte de masa din cauza fermentarii lor, care poate duce la balonari. Adica daca sunt mancate pe stomacul gol, nu apuca sa fermenteze. Daca le mancam imediat dupa masa, trebuie sa astepte pana s-a digerat mancarea pana le vine si lor randul si incep sa fermenteze. Chestie care nu-i valabila la fructele de padure (capsuni, zmeura, mure) si la cele preparate termic.
ghemotoc
Si doctorii chiar recomanda sa le mancam dimineata, eventual pe stomacul gol, pt ca atunci asimilam vitaminele cel mai bine.
pescarush
Corectie la Kalua. Alimentele cu IG peste 50 sunt interzise. closedeyes.gif
dr_wise
Pescarush dear, le-am preparat in premiera mondiala la cuptor. 180 C timp de 30 minute (sunt facute din muschi de porc + piept pui), pe functia grill + convectie. A mers la fix! 322.gif
Am luat si-o cutie XXL de fasole pastai verde, am adaugat un mujdei zdravan, sa moara toate mustele pe-o raza de 1km, si a iesit o bunaciune!
Repede si gustos!

Plus o salata de "buruieni", sa scada colesterolul si trigliceridele cu viteza luminii:

...plus un pahar de vin alb sec... blush.gif

PS: ardeiul ala gras e MINUNAT preparat la cuptor + mujdei!!!! Te lingi pe masele, vorba lui fiu-meu!
pescarush
Doctore, fiu-tau ti-a mostenit simtul umorului? laugh.gif HAi ca m-ai impulsionat si pe mine sa ma duc la cumparaturi, ca stateam ca o placinta in pat. kiss.gif
Si pranzul tau arata yummyyyyyyyyyyy!!!
A, mersi de explicatiuni.
dr_wise
Domle, arata cum arata, dar sa ne vezi cat de saturati suntem. Stam in pat, fiecare pe "sectorul" lui, si nu ne miscam nici daca anunta atac nuclear.
Doar mana se misca, dus-intors, pana la cana cu ceai.

QUOTE(nastalia @ Jan 23 2009, 03:34 PM) *
dr_wise salutare, pare apetisanta salatica cu ton postata aici, eu fiint la inceput de cale nu prea stiu bine regulile dar zic sa prepar dupa recete, pina ma luminez, de aceia si te intreb... salatica ta pot sa o maninc la faza I?

E de faza 1! Si, in general, tot ce mananc e de faza 1. D-aia si postez poze aici, ca sa se inspire toti incepatorii.
Si-ti mai spun un "secret": cu "salatica" asta de ton mancata seara am slabit 18kg.
Asa ca...Engage!
kalua
mersi de corectie, pescarush! Eram intre doua treburi la servicu, cat mi se incarcau niste rapoarte... sad.gif

Wow, doftoreaso, ce bine arata pranzul tau. Eu una nu pun gura pe salata verde iarna, dar poza e fantastica!
pescarush
M-am gandit ca erai la servici Kalua, si aveai atentia distribuita. smile.gif
Light Blue
Ce harnice sunteti! Bravo! Mi-a luat ceva sa citesc tot. Eu nu am avut timp sa postez meniul. Care oricum avea niste neconformitati pe ici pe colo. Acum ca e week-end, am mai mult timp.
Meniul de azi;
D: 3 felii Wasa cu gem de visine, cafea;
P: ciorba si rasol cu ardei kapia murati;
S: cascaval pane cu ardei kapia sau salata de varza.

Tare apetisante frigaruile alea! Nu cred ca stiu cum sa le fac la cuptorul de la aragaz.
Pastelata
QUOTE(dr_wise @ Jan 23 2009, 05:48 PM) *
Si-ti mai spun un "secret": cu "salatica" asta de ton mancata seara am slabit 18kg.


Felicitari.Hugs. In cat timp?
dr_wise
Merci, kalua!
Sincer, mananc salata verde doar iarna si primavara, pana apar legumele de gradina. Dupa aceea kaput!
Acum am de gand sa fac o salata de pui cu maioneza (faza 1).
Revin.

QUOTE(Pastelata @ Jan 23 2009, 08:17 PM) *
Felicitari.Hugs. In cat timp?

Am inceput dieta in jur de 28 noiembrie 2006, cand aveam 87-88kg, iar in iulie 2007 ajunsesem la 69,5kg.
Fanny
hello. Ce s-a colorat petrecerea. Ma bucur sa va vad asa gureşe. biggrin.gif
Am inceput dimineata cu cafea si orez cu lapte. La pranz am papat copan de pui cu varza calita. Gustarea, caci am stat mai mult la serviciu, 2 pungulite de alune.
Pentru cina n-am idee. zapacitul.gif
dr_wise
Bonjour!!!!
Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaa! O viata aveti si-o dormiti?!
Wake up!
Micul dejun de astazi:
1 portocala
2 wasa 24% fibre cu salata de pui
1 ceasca (sau mai multe) ceai de musetel cu cimbrisor
Fanny
Neata. Eu n-am luat micuol dejun, doar o cafea.
Tre sa alimentez frigiderul, pana nu lesin de inanitie. valea.gif

Aseara am mancat un copanel, iar dupa doua ore, pentru a-mi potoli pofta de dulce: 2 fincrisp cu miere. zapacitul.gif
dr_wise
Aseara am mancat o portocala si-un mar, apoi mi s-a facut pofta de ceva dulce, fiindca m-a impins "necuratul" sa casc gura la pozele lui Cleo blush.gif , asa ca am rontait niste Caju sa-mi treaca supararea, desi, initial, eram cu gandul la gemul de caise...Offffff, e grele, domle, cu pancreasul asta aurolac!
sylvia_31
QUOTE(dr_wise @ Jan 23 2009, 07:11 PM) *

Plus o salata de "buruieni", sa scada colesterolul si trigliceridele cu viteza luminii:

Chiar ca te lingi pe masele ! morderis.gif
Doctore, stiu ca ma repet, dar tot ce-ti iese din maini arata de n-am cuvinte indragostita.gif aplauze.gif . Sigur sunt si tare gustoase.
nastalia
"Si-ti mai spun un "secret": cu "salatica" asta de ton mancata seara am slabit 18kg". - mai chiar ca esti de invidiat, eu azi cred ca am dat-o in bara fiint simbata m-am trezit pe la 11:00 - am bagat in mine o juma. de bol cu cereale cu un iaurt si 2 roti de orez integral umflat, iar la 12:30 ( ca stiam ca nu trebuie sa sar nici o masa, si din lipsa de timp) am mincat 4 wasa cu brinza 0%, o rosie si un ardei.
eu v-as ruga sa fiti dure si sa-mi zice-ti verde-n ochi ca poate asa ma trezesc si mai dimineata ca sa respect ... .

a!!! si inca ceva... curioasa fata smile.gif eu cind pap spre ex. biscuiti wasa (sint un pic necaciosi) pot sa beau in paralel si ciaiul sau doar inainte si dupa gustare? ( citise-m ca nu se poate de baut in timpul mesei).

mai, dar cit de motivate sinteti si de bravo, dr_wise tu esti cea care a papat la micu dejun "2 wasa 24% fibre cu salata de pui" foarte bine arata, dar zi-mi te rog si mie care e receta salate-i cu pui sau unde o gasesc?

kalua iara-si eu te necajesc ai scris ca "cinele glucidice sa fie de max. 2 ori pe saptamana, nu mai mult" dar pentru a verifica daca am inteles corect, la prinz pot sa maninc de mai multe ori?
nastalia
un week-end placut tuturor biggrin.gif

Fanny
La topicul de aperitive, gasesti reteta pusa de doftoresa. Dar ai grija sa n-o mananci cu wasa sau finncrisp sub 24% fibre.
Mancatul meselor consecutiv e o prostie. Te pui la masa cand ti-e foame, nu cand s-a facut ora. wink.gif
Cartea lui Monti spune ca micul dejun trebuie sa fie gulidic, iar celelalte mese protice, lipidice sau combinate. Prin urmare incearca sa mananci fibrele doar dimineata, nu la pranz sau cina, daca vrei sa slabesti.

Azi am avut mici scapari. closedeyes.gif Vina de a merge la supermarket cu stomacul gol. fool.gif Pranzul abia acum l-am mancat: snitele, mancarica de linte cu sos de rosii si ridichii negre.
Alinice
Dupa o perioada indelungata de absenta de pe site apar si eu cu forte proaspete...
Si pana nu se termina luna Ianuarie tin sa urez tuturor montignacelor lmani.gif
Anul 2009 sa aiba mai multe bucurii si realizari ca anul ce trecu !
Toata perioada sarbatorilor nu am avut acces la net . Apoi a trebuit sa ma adaptez rapid la programul de serviciu.
Si acum un mic raport: din vacanta am venit mai slaba cu 1 kg. Insa programul de la serviciu m-a dat peste cap si intr-o saptamana l-am pus la loc . frustaremare.gif Drept urmare m-am ambitionat si mi-am controlat strict alimentatia ( in pauza de masa numai fructe ) iar acum am revenit pe pozitii.
Anul acesta lupta incepe de la 63,5 kg dumbells.gif
MD o felie de paine de secara cu telemea si ardei gras , cafea arabica cu lapte si scortisoara
P peste la cuptor + omleta si o salata din andive , rosii , ceapa si verdeturi
C fructe
Nu sunt stricta dar sper sa progresez cu ajutorul vostru kiss.gif
Fanny
bine-ai revenit! floricele.gif
pescarush
Alinice, bine-ai revenit si la multi ani si tie.
Eu nu mai spun ca ieri am screwed up. zapacitul.gif
Meniul de azi:
D - o banana mai necoapta, pauza cereale cu lapte
P - sarmale (faza 2) cu smantana
C - magindesc.gif inca nu stiu, probabil o salata
kalua
Alinice, ce bine c-ai revenit!

nastalia, rondelele alea de orez expandat nu-s conforme. Iar Wasa sau Finn Crisp, care-s precum painea, se mananca doar dimineata.

Aseara am mancat numai tampenii closedeyes.gif , iar azi nimic pana acum (niste cafea si niste ceai numai).
dr_wise
Bine ai revenit, Alinice!
Un An Nou bun cu bucurii si sanatate si pt tine, si familia ta!
Si eu am fost azi la La Belle Etoile, exact cand m-a apucat foamea, dupa o plimbare zdravana. Mirosea acolo a produse proaspete de patiserie, de-mi venea sa ma urc pe pereti, dar am rezistat eroic si am mancat acasa.
Pranzul: la fel ca ieri, adica 1 frigaruie + fasole verde sotata, stropite cu mujdei din belsug, salata verde en gros, de mi s-a inverzit si limba laugh.gif , un pahar de vin alb.
Cina: 1 portocala + 1 mar
Sper sa-mi tina de foame pana ma culc.
Maine am de gand sa pregatesc pentru pranz "Ton a la Tonicious", la cuptor. Toni este un amic italian, mare bucatar si amator de peste, care pregateste niste retete delicioase. De aici si porecla "Tonicious". tongue.gif
sylvia_31
YES, I CAN !
Precum americanii biggrin.gif mi-am zis de dimineata, pornita rau de tot sa fac fata cu brio neconformitatilor de tot felul care-mi ies in cale prin bucatarie. Asa ca mi-am urnit dosul la piata si-am cumparat verdeturi pentru o salata sanatoasa indragostita.gif



Alaturi, ostropel de curcan ecologic:


Fiica-mii i-am facut o portie de paste din porumb, sa mearga cu sosul.
Stiu ca nu arata "a la dr. wise" , dar ne era o foaaameeee, mama mama, si n-am mai avut timp de aranjamente si dichiseli, le-am pozat asa brute.
kiss.gif
Fanny
Arata excelent, Sylvia. 322.gif
Cand eram copil eram innebunita dupa ostropelul facut de mămăiţa mea. N-am mai vazut si mancat bucate ca ale ei pe nicaieri. Dumnezeu sa aiba grija de ea, c-au trecut deja 9 ani de cand s-a dus.
dr_wise
Ooooooooooooooooooooooooo!!!!
Imi ploua in gura dupa o portie de ostropel. Nu stiu cum il faci tu, dar mama pune si usturoi si deja simt aroma de ostropel adiind pe langa nas.
Ptiuuuu! Sa nu-i fie de deochi, ca bine arata!
Inghit in sec!
Vreau si eu, Sylvia!
kalua
Moaaa, sylvia! Ne-ai dat gata pe toate!

Apropo de salata voastra de sera sanatoasa: are aport de sanatate identic cu al unui servetel de suflat nasul (ingurgitat), adica niste celuloza si atat. sad.gif

Clatite armenesti cu iaurt
cu somon ecologic afumat si dip de smantana mai light cu menta. Acompaniament: un paharel de Chardonnay de Chile din a.d. 2003
(stiti ca matza mea mananca numai somon afumat daca-i bio? laugh.gif )


Desertul: aceeasi clatita cu putina dulceata de gutui conforma (facuta de mama unei prietene)
Fanny
laugh.gif Foarte tare, Ka! motanul meu nu mananca pui rotisat cumparat. Facut in casa, il papa pe dl Pui in orice fel il gatesc.
M-am bazat pe simturile lui si-am renuntat sa mai trec pe la rotiserie. closedeyes.gif

Caltitele arata intr-un mare fel. Poftesc la una de 2 zile. closedeyes.gif

Ma tin sa spun de dimineata doftoresei noastre sa-i traiasca fiul si sa fie mereu mandra de el. floricele.gif E ziua lui maine, nu?
dr_wise
Jaaaaaaaaaaaaaa!
Multumesc! kiss.gif
Implineste 20 ani.
E prima data cand nu suntem impreuna...ehhh, se pare ca ni s-a taiat cordonul ombilical, intr-un tarziu....dar lasa, ca-mi vine puiul aici dupa sesiune.
Kalua, am pofta de clatite dinainte de Craciun!!!!
Cred ca fac cateva pana la urma, cu faina integrala de grau. Na! Ce-o sa se intample? Am si-un gem taaaaaaaaaare bun de caise, cu fructoza. wink.gif Hmmm, poate chiar maine dimineata ma voi invrednici, desi n-am folosit niciodata tigaile Robertei pt clatite. Eu aveam tigai de teflon "de incredere" acasa.
Domle, stiti ceva de Roxi, a misunat azi pe forum, ca nu ne-am intalnit pe messenger? Sa nu ne faca vreo surpriza placuta... wink.gif
Fanny
Nu ne surprinde Roxi, inca. Sta cu noi si se joaca de-a mafiotii. A povestit mai multe la bar , caci a avut un control azi si-o discutie cu dna doctor. smile.gif
Roxana_
Doftorici, de cand cu jocul asta Mafia (care mi-a luat mintile) intru invizibila si d-aia nu ma vezi. Ti-am zis ca la bar vei da tot timpul de mine biggrin.gif. Totul e doar sa cercetezi un pic. Fanny, mi-ai luat-o inainte cu felicitatu' pentru Bogdan. Si eram asa de mandra c-am tinut minte data de 25. Dar maine ma dezlantui.

Alinice, bine-ai revenit! Ma bucur ca te-ai mentinut.
Sylvie, arata bine ostropelu'.
Al meu mai pofteste la salata verde iarna, dar eu prefer sa mancam muraturi facute de mamita.
Apropo de pui, v-am povestit ce i-a spus un doctor unei amice: stiti colega mea frantuzoaica, fata f finuta, cu ten perfect, a venit in Romania si-au inceput sa-i creasca cateva firicele negre in barba (si eu mai am, dar le smulg cu penseta) si se pare ca-i de la carnea de pui care-i plina de hormoni; deci Fanny stie Blue ce stie.
dr_wise
Kalua, clatitele alea armenesti sunt conforme cu dieta MM, adica pot face asa ceva si sa le mananc linistita cu gem de caise maine dimineata?
Am cautat in fisierul cu retete MM, dar n-am gasit reteta, nici la "dulce", nici la "sarat".
Si arata al naibii de gustoase si pufoase! indragostita.gif
Light Blue
Ce bine arata pozele! Desi starnesc cam multe pofte. Nu stiu cum rezistati voi, dar de la un timp ma apuca seara pofta de ce nu trebuie. Ziua e usor de urmarit ce si cum mananc, dar seara parca mi se face si foame mai des.
Azi:
D: 2 felii Wasa cu gem si cafea;
P: ciorba de vita, cascaval si ardei;
S: varza cu costita.
dr_wise
laugh.gif Light, poate n-ai observat, dar asta-i "buba" tuturor fetelor. Banguim seara dupa ceva bun. Cred ca-nseamna, de fapt, c-ar tb sa ne culcam mai devreme, nu sa crailim pe net pana tarziu in noapte.
pescarush
Doctore, la multi ani fiului tau! Sa-ti traiasca si sa fii mandra de el si de-acum incolo! tararam.gif lamultiani.gif
Poti face clatite cu faina de naut/soia, sunt conforme si foarte bune.
Sau, cu faina integrala si doar albus (daca ai tigaie in care nu trebuie sa pui ulei deloc), astea doar pentru mese glucidice. kiss.gif
kalua
Doftoreaso, asa ma stii tu pe mine, sa pun la topicul asta neconformitati? nusepoate.gif

Stai ca pun reteta acum, eu le-am facut cu faina de naut. indragostita.gif
irinica
lamultiani.gif


Multi ani sanatosi si fericiti fiului tau, Dr. Wise!!! Mare lucru pentru o mama sa vada ca tot ce a pus bun si frumos in copil, a prins radacini.

Va citesc in graba, in pauza mica de la invatat.

Va pup!!! PS: se va termina si portia asta de sesiune si poate o sa fiu mai buna si mai cuminte cu mine si mai ales cu cei care imi sunt dragi.
kalua
Doftoreaso, sa-ti traiasca printul si sa nu-ti provoace stari de incordare!
lotte
Buna fetele,

Dr_wise, sa-ti traiasca baiatul, mult succes in viata, si dragoste ca in povesti!
Pesca, genunchiul meu e ok, inca nu am fost la doctor, dar planuiesc fizioterapie in curand.
Eu am fost la catarat ieri, pe o biserica veche, la iesirea din Bucuresti.Ca atare, am mancat doar dimineata si seara, conform.
Mi-am luat bicicleta!Mai bine zis, mi-a cumparat-o un amic, si mi-o livreaza azi in Bucuresti.Ce bine e sa ai prieteni!

In Bucuresti e o primavara minunata!

Pup.
Fanny
E o vreme minunata. Excelenta pentru aniversarea fiului doftorestei nostre. La multi ani, inca o data!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.