Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce mancam azi: Dieta Montignac
Forum pentru femei - eLady.ro > Diete si regimuri de slabire > Dieta Montignac
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
roxanica10
Sunteti de coma gagici morderis.gif morderis.gif
Laudati voi de zor 'tofu' asta, dar eu n-am chef sa-l incerc. Numai cand ma gandesc ca arata ca o branza, nu pot.
Asta seara am mancat 3 portocale si alune, migdale si alune de padure. Avusei musafiri si fuse tare greu sa nu dau iama in spirale si prajituri, dar am rezistat eroic.
Contact_criss, interesanta filosofia d-nei doctor.
kalua
Mie mi se pare buna tare filozofia doctoritei. Seamana cu aia - sa te porti si sa mananci ca si cum ai fi slaba chiar daca esti abia la inceputul schimbarii felului de alimentatie.

Doftoreaso, daca te bagai in bushulet cred ca nu mai avea America de asteptat pana la alegerile normale ca praf il faceai! laugh.gif
Ce sa faci tu cu unu' ca el? magindesc.gif
dr_wise
morderis.gif sa-mi bata covoarele! ei, ii gaseam eu un job in Ro, nu-i bai! ati vazut cum a pupat-o cu foc pe Dna Basescu la dineul oficial? Deja l-au facut praf romancele, iar Dna Base' nu-i de lepadat. Mi se pare mult mai aratoasa decat artificiala de fiica-sa.
estifftopic.gif scuze!
Am rupt filmul cu merele in dim asta si am mancat iaurt cu fulgi ovaz si 2 lingurite de gem de coacaze negre.
Nimphetamin
Neata, dragelor!

Sa pun si eu meniul meu de ieri:

MD: peste cu legume si maioneza si o rosie
P: vinete la cuptor
C: restul de peste cu legume si maioneza

Doftore, si eu ma gandeam sa-mi iau o crema anticelulitica, dar stiu ca niciuna nu are niciun efect fara un masaj care sa dureze mai mult de 10 minute.
Ma hotarasem sa-mi iau una d ela Yves Rocher, dar nu gasesc niciun reviw, bun sau rau, si ma gandesc ca e mai bine sa merg la masaj profi.
Anul trecut am avut-o pe aia de la Elmiplant (Cellulight) si nu a avut niciun efect. Era extrem de grasa si intra f f greu in piele, ceea ce era bine, ca trebuia sa frec pana lesina laugh.gif
Nasol era ca ma dadeam in perioadele alea caniculare si ma treceau toate transporatiile de la atata masat blush.gif

Deci cred ca m-am lecuit de creme anti... magindesc.gif
Alinice
salut smile.gif
azi meniul partial este urmatorul:
MD 2 muffins cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte 0,1%
G arahide cu 100gr.vin sec(a fost ziua unui coleg)
P varza calita cu carnat de casa
C magindesc.gif si va anunt.
apropo de cremele anticelulitice,am folosit si eu acum 2 ani de la Avon formula cellu-sculpt si pot sa spun ca a avut ceva rezultate dar daca nu continui tratamentul se pierd in timp crying.gif
dr_wise
Nimphe dear, oricum daca mergi la masaj, ti-l va face cu o crema anticelulitica! Asta e clar, nu te maseaza pe uscat, daca tot te chinuie, macar sa impusti 2 iepuri dintr-un foc. Eu am pus ochi pe o crema de la ROC, recomandata de farmacista, da' habar n-am ce sa fac. Nu mai dau banii pe celelalte ape de ploaie, ori dermatocosmetica, ori nimic!
Mii de scuze pt off topic, da' aici e gasca MM, ce sa fac?! blush.gif
Nimphetamin
Da, Wise, normal ca nu face pe uscat masaj. Am mers si eu la masaj anul trecut si era tare bine! De-aia zic sa nu dau bani aiurea, mai bine ma duc la masaj...
Nu te mai lua dupa farmaciste, ca ele au traget...am mai zis eu pe aici. Eu cred ca toate-s o apa si-un pamant. Am o prietena care si-a luat de la ROC sprayul anticel si nu a avut niciun efect. nusepoate.gif
ToothFairy
Salut dragelor,
Micu`-dejun a constat la mine in iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz mai alternez cu laptele de 1,5%,ca sa am rezultate scontate)
Azi ma premiez cu un pranz de faza II :un pilaf din orez basmati cu bucatele de piept de pui in el si cu niste urzici tocate-->l-am gustat deja,oregano asta face tot dichisu`...ce sa mai,sunt addicted to oregano biggrin.gif
C - nici nu stiu,fructe cred...da` nu prea mai am...mai am un mar si 2 grapefruit-uri,care stau de 1000 ani in frigider...cre`ca-s oxidate si mamele vitaminelor din ele smile.gif

Am ajuns finally la 50,1kg... deci Monti e super...totusi,macar un 49,9 sa vaz` pe cantar,ar fi super...oricum,o sa alternez de acu` incolo faza I cu II..

O sa pun si poze..daca ma primiti in albumu` familiei Monti...

A inceput lumea sa`mi zica ca-s prea slaba...intr-adevar am picioare slabe,maini slabe,fund mic,dar nu am talie,ma enerveaza...as fi preferat sa fiu mai talioasa asa,si cu un fund mai generos...uf!
Sper sa raman la regimu` asta,ca ma simt f energica,in sfarsit nu mai dau banii pe prostioare,imi iau strict ce e sanatos si conform...inainte cheltuiam f multi bani pe bau-bauri si aveam o permanenta senzatie de foame...mancam multe dulciuri,imi crestea rapid glicemia,apoi scadea brusc,se manifesta prin ameteli,foame...incep sa-mi revin...inca poftesc la dulciuri de mor,de fapt la cioco poftesc...mai ales aia cu portocale cu 65% cacao e o cioco reusita si pe gustu` meu...dar are cam putina cacao si mi se pare dulce...

Si pentru ca ati deschis subiectu` creme anticelulitice,eu folosesc de 1 an juma` Gerovital,lapte anticelulitic si-s
multumita...cremele-minune probabil costa o caruta de bani,iar eu caruta o am,da` banii nu smile.gif)
dr_wise,m-am gandit la tine cand am auzit ca vine Bushu` la Constanta...
nimphe,combinatia de peste cu maioneza si legume,e durere de buna...am facut si eu cateva zile la rand mai demult,am mancat cu atata pofta,pana m-a luat greata...acu` mi`m revenit laugh.gif
pescarush,tu ai fost slaba dintotdeauna?pe la 20,cum te prezentai? wink.gif
roxanica,bag mana in foc c-o sa-ti placa tofu`ul prajit cu condimente...nici urma de gust de branza,poate doar consistenta...
Pupici gagici

pescarush
Empty, impaca-te cu conformatia corpului tau (eventual daca o poti ajuta cu gimnastica este foaret bine). Nu slabi exagerat, ca nu e bine.
Eu am fost mai plinuta ca si copil, pana in adolescenta (nu grasa, dar cu "forme"). La 20 de ani ma prezentam bine sexylady.gif , aveam 45-47 kg. Inainte de nunta am slabit, am avut probleme cu stomacul + sesiunea de vara, asa ca ajunsesem la 43 kg, se speriase maica-mea cand m-a vazut. ohmy.gif
Meniul meu pe azi:
D - apple sauce cu fulgi de ovaz, germeni de grau, nuci, seminte de in si un ceai
P - mancare de linte cu salata de varza
C - ratatouile de legume cu tofu, salata.
Alinice
Asta seara am mancat salata a la emtyG cu tofu prajit si 3 feliute de muschiulet .Toate foarte bune aplauze.gif
gloriana
Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea
G: o cafea
P:un mar cat preparam mancarea iar dupa o jumatate de ora ficatei cu sos de rosii si orez brun cu mazare si ciuperci si o salata de varza. Buuuuuuuuuuuuuuun!
S: mandarine si migdale
Ultimele alimente consumate au fost pe la ora 7 si chiar si acum ma simt plina.
kalua
Gloriana, ficatul contine si grasimi, deci nu se combina cu orez brun.
princess
Buna seara fetelor!
Trec si eu meniul de azi
MD - nu am avut timp sa mananc blush.gif
Pranz - paste fierte 5 min cu sos din rosii cu ulei de masline si o salata de castraveti
G - iaurt
C - peste la cuptor cu garnitura de ciuperci, tot la cuptor
kalua
Princess, seara iti lipseste o salata. Si ar fi bine ca macar maine sa mananci un fruct.
princess
Nu prea ma omor cu fructele, si sa fiu sincera tin ceva intre monti si SB
Cu monti nu sunt inca f bine familiarizata, de aici am preluat doar MD cu paine Finn Crisp cu gem dietetic si am inlocuit indulcitorii sintetici cu fructoza.
E gresit ca nu am mancat seara salata?
kalua
Nu-i gresit, dar o salata coboara IG-ul intregii mese, deci este foarte recomandata.
gloriana
Kalua, deci am comis-o! Si eram fericita dimineata ca o luasera la vale 500 de gr. Dar, I'll be back!
CyL
seara buna girls smile.gif

way to go empty.. bravo smile.gif
pesca.. eu cred ca tu faci furori pe acolo.. sa stie canadienii ca romancele sunt frumoase domne!! daca mai ajunge si doctoru pe la bush.. afla si america intreaga! ne mandrim!! smile.gif))

meniul meu:
MD: (pe stomacul gol, fulgi de ovaz, cateva linguri) o salata verde cu ceapa verde, morcov ras si varza tocata, cateva bucatele de tofu inedit cu chimen. (m'am trezit ca niciodata cu o foame.. de nu stiam ce e cu mine)
G: din nou, nush ce a fost cu mine, dar pe la 11.00 m'a traznit o foame... am papat doua mere verzi. apoi tot nu ma saturasem si mi'am luat niste alune de padure si cateva alune prajite.. am papat pana s'a domolit de tot foamea.. blush.gif
P: o salata mare (salata verde, c. verde, tofu chimen, varza, morcov ras). nu am mai avut timp de altceva
G:......... am beut jumate de pahar de cola
C: much later un pahar de suc mere 100%.. am sorbit un pic din supa mamei de legume (cu cartofi!!!), cateva linguri, numai zeama si vreo doua frunze de varza. nu mai am niciun fruct in casa.. sad.gif

i'm tired, need sleep. azi am simtit niste dureeri ciudata pe la ficat, splina.. stomac.. nici eu nu stiam ce ma mai doare. cred ca e oboseala si poate si alimentatia bazata lately numai pe salate si fructe. sad.gif vreau si eu o masa calda.. sad.gif

gata, pupici fetelor.
kalua
Daca vrei neaparat sa bei suc de fructe, bea-l dimineata, la incheierea micului dejun glucidic.
princess
Morcovul este permis in prima faza?
Mai am o intrebare, la mancarea glucidica pot folosi uleiul de masline la gatit?
CyL
nu voiam neaparat sa beau suc.. voiam sa nu raman cu stomacul gol.. sad.gif
pescarush
Princess, morcovul este permis nefiert, atat in prima cat si in a 2-a faza. Fiert, nu este conform nici de faza 2.
Poti folosi un pic de ulei de masline la mancaruri glucidice (cantitati mici).
Am uitat: welcome.gif
CyL
buna dimineata girls,

MD: cateva linguri de fulgi de ovaz pe stomacul gol si un pahar de suc, mere, pauza (baie biggrin.gif ) o salata (s.verde, c. verde, rosii). + o cana de cai verde pe care o beau acum.
P-probabil niste soia cu ciupercute si salata langa
C: sper sa apuc sa pap ceva..

hmm.. cred ca am mai aflat o neconformitate la mine: eu pun ulei in salata (de masline sau nu), nu in cantitati mari, dar oricum, cat sa se simta un pic gustul. that's bad, nu? zapacitul.gif
noroc aici cu princess ca a intrebat smile.gif .. welcome by the way smile.gif

sa aveti o zi excelenta, un inceput de wekend nemaipomenit!

*suc de mere
ToothFairy
Dragelor,
Neata!
Ieri am cam sarbatorit victoria mea de 50kg cu o juma` de cioco 65% porto...ma mir cum m-am putut opri... crying.gif mai am juma`,o s-o donez cuiva,vad eu,dar azi nici ca ma mai ating de ea...de ce naiba n`or face astia ciocolate mai mici amarui,si fac d-astea mari,ca sa nu te lasi pana n`o termini ?uf!
Dar de azi gata cu boieria,revin la oile noastre cu papa bun si conform..
MD:lapte,fulgi cereale,2 smochine in laptic
P:planuiesc un sufleu de broccoli...sa vedem ce-o iesi...daca iese,postez dovezi aici wink.gif
C:fructe
Seara am observat ca fructele mele constau intr-un mar,si 600 ml de ceai:ceai verde cu ceai anticolitic...si`mi umfla burta si nu mai am nevoie de altceva...mi-e cam teama sa dau iama in omlete seara,ca apoi nu pot sa dorm...de salate mi-e cam lene sa ma apuc...nu prea-mi place sa le fac,da` de mancat sunt yummy...
Si dimineata ma trezesc cu o foame de lup...oricum,mai bine pap dimineata mai mult,decat dupa-masa...si eu micu`-dejun nu`l concep proteino`lipidic...cu sunca,ou,branza....m-am obisnuit cu fulgii...sper ca nu e rau ca pap numai glucidi la MD...kalua,e rau ?cum e? smile.gif
princess,citeste o carte Monti sa te lamuresti cat de cat... wink.gif
CyL las-o incolo de Cola...si mie-mi face cu ochiul...dar n-am mai baut Cola de 1 an cred..poate si de la ea aveam eu colon iritabil..mi-s scapat gura o data intr-un Pepsi,aveau ai mei acasa...am luat o gura,si apoi am aruncat...yuck...cum mai e cantaru` la tine?
azi pun poze daca vreti sa ma vedeti...nu prea am foarte recente,dar oricum,sper sa ma vreti...daca nu,eu va vreau laugh.gif
Pupici si o zi minunata dragelor!

PS:Alinice ma bucur ca ti-a placut salata cu tofu! o sa mai fac si eu,ca am mancat pe nerasuflate.
princess
Neata fetelor si bine v-am gasit! flowers.gif
Empty, am citit cartea lui monti, insa nu am inteles cum trebuie partea cu masa exclusiv glucidica, din moment ce e glucidica pot adauga un element lipidic in ea?
La masa protidica normal ca folosesc ulei in salate pt ca masa deja e protidica lipidica.
Pana acum am facut mancare fara ulei de masline, evident pt masa glucidica.
kalua
Cyl, alimentele cu IG-ul 35-50 nu se combina cu alte grasimi inafara de ulei de masline (nu mult) si peste.

Empty, eu zic ca tu poti continua cu micul dejun glucidic exclusiv.
ToothFairy
Sar-mana kalua pls.gif dar daca ar trebui sa slabesc,tre` sa fie 5 glucidice si 2 lipidice?

ma gandesc pt pe viitor...
kalua
Adica in viitor va trebui sa slabesti? blink.gif

Da, avand numai slabitul in fata, e bine ca 2 mic-dejunuri sa fie lipido-proteice.
princess
Ce parere aveti de deserturile facute din iaurt cu fructoza, coaja de lamaie rasa si esenta de vanilie, sau cu fructoza si cacao?
Aceste deserturi sunt din dieta SB.
Se potrivesc ele la monti?
Iaurtul cu fructe de padure congelate si fructoza merge?
Nimphetamin
Ce dieta este SB?
roxanica10
Fetelor, daca careva dintre voi mi-a cerut acceptul pe grupul Monti, va rog sa-mi specificati id-ul de pe Elady, pentru ca n-am de unde sa va stiu id-urile de pe mess.
Multumesc!
SB=South Beach
princess
QUOTE(Nimphetamin @ Apr 4 2008, 02:17 PM) *
Ce dieta este SB?

Dieta South Beach, este o dieta creata de un dr cardiolog din Florida
Principiile dietei SB sunt aproape aceleasi cu cele ale dietei monti, se evita glucidele cu IG ridicat, in dieta SB se evita si painea wasa/ finn crisp, se evita fructele in prima faza care tine 2 sapt, se consuma indulcitori in loc de fructoza, lactatele si branzeturile sunt degresate, mezelurile la fel sunt sarace in grasimi, zaharul este eliminat aproape total din alimentatie, ma refer si la zaharul din alimente, SB mi se pare mult mai explicita fata de monti insa este un pic mai restrictiva
Toate aceste restrictii tin 2 saptamani, apoi se trece la o faza in care se reintroduc multe alimente evitate in alimentatie in timpul fazei I
Alinice
Buna fetelor!
MD painica cu pate de soia,cafea cu lapte degresat
G 2 felii de rosie,castravete si 2 masline,1 snitel de soia
P salata asortata cu tofu ras+2 linguri mancarica de ciuperci cu spanac
G cateva capsuni
C restul din portia de mancarica de la pranz.
Nu stiu ce spuneti voi dar eu cred ca e mai bine sa urmezi o singura dieta ,altfel incurci regulile intre ele.Eu asa patesc. nusepoate.gif
Am ajuns iar la week-end!Uraaaaaaaaaa!!!
pescarush
De acord cu tine, Alinice, nici eu nu pot face o varza de diete.
Bine macar ca sunt asemanatoare, Princess. De ce spui ca Monti nu e explicita? Mie mi se pare foarte clara, odata ce i-ai invatat principiile. Iar scosul fructelor din alimentatie... la mine n-ar merge. De aceea am adoptat Monti, de fapt. Pentru ca sunt foarte putine restrictii.

Sa pun si eu meniul pe azi:
D - apple sauce cu fulgi de ovaz, germenid e grau, nuci si seminte de in, un ceai
P - spaghettini cu ciuperci, usturoi si patrunjel verde, o salata de spanac
C - magindesc.gif inca nu stiu.
ToothFairy
QUOTE(roxanica10 @ Apr 4 2008, 02:20 PM) *
Fetelor, daca careva dintre voi mi-a cerut acceptul pe grupul Monti, va rog sa-mi specificati id-ul de pe Elady, pentru ca n-am de unde sa va stiu id-urile de pe mess.
Multumesc!
SB= dieta South Beach

roxanica,eu eram "inculpata" ..

QUOTE(kalua @ Apr 4 2008, 01:28 PM) *
Adica in viitor va trebui sa slabesti? blink.gif

Da, avand numai slabitul in fata, e bine ca 2 mic-dejunuri sa fie lipido-proteice.

Pt viitoru` indepartat,ca poate o sa ma ingras dupa sarcina,menopauza,dereglari hormonale... si raman "fidea" Monti for ever!! sa-l urmez ca la carte wink.gif
kalua
princess, tu ce informatii ai despre Montignac? Ca mi se pare ca nu ti-s deloc clare principiile.
Dupa ce a aparut Montignac, in 1986, cu primele sale concluzii legate de slabit, au mai venit si inca mai apar alte diete pe acelasi principiu.
Si eu sunt de parere ca e mai bine sa te stabilesti la un fel de alimentatie.
princess
Na seara!
Kalua, am citit cartea lui monti Mananc deci slabesc, stiu ce inseamna proteine, glucide, lipide, stiu f multe despre nutritie, cu practica stau mai greu, cu teoria stau bine! smile.gif

Sa trec meniul de azi
MD - 2 felii finn crisp cu gem diet
P - pasta fiarta 4 min cu salata verde
C - albusuri cu sunca si salata verde

A sosit week end-ul!!!
Sa aveti un we minunat!
ToothFairy
Salut gagici,
N-am mai reusit sa fac sufle`ul ca am venit acasuca hamesita de foame si am ras orezu` de ieri cu pieptu` si urzicile...fuse bun,da` cam putin satios...mai bag doua mere si`un ceai si trece fomica...
Weekendu` asta pun si eu poze pe grup...sa vad cand oi avea un moment de respiro ca in wkd am acces limitat la net...am "stresu`" pe cap si anume prietenu` care nu ma prea lasa sa lancezesc la calc.
Voi ati facut mustar de casa ? sau folositi numai Dijon?eu nu gasesc! crying.gif si pana nu creez mustaru`,respectiv cumpar,nu e rost de mici.
izabelutza
Desi sunt cea mai cuminte montignaca (n-am calcat stramb, nici macar papa lui bebe n-am gustat-o), am inceput sa....cresc! Am pus 300 g de ieri pana azi!
Ce se intampla? Sa fie de vina faptul ca sunt ...stiti voi, in perioada aceea a lunii?
Va citesc in fiecare zi si ma minunez de ce bunatati conforme mancati. Eu inca n-am avut curaj sa incerc inovatii, pana nu ma lamuresc ce e conform si ce nu si nu invat tabelele cu IG pe derost.
Meniul de azi:
MD- fulgi cu iaurt si 2 lingurite de gem
P- piept de pui cu varza calita
C- salata cu de toate

Imi puteti spune ceva despre hrean? Ce IG are?
ToothFairy
am pus rapid cateva poze in functie de etape pe grup...enjoy ! o seara placuta
roxanica10
Te-am vazut Empty, esti tare draguta smile.gif. Sincer, eu nu vad vreo diferenta intre inainte/dupa. Cate kg zici c-ai pierdut cu Monti?
Mesajele le poti scrie aici Emtpy. Grupul este doar pentru poze. smile.gif
Izabelutza, in mod sigur e de la menstruatie. Eu iau cam intre 500 gr - 1kg in acea perioada a lunii. Imi pare rau si sper sa ma intelegi, dar acceptul la grupul de pe yahoo il vei primi cand vei capata ceva vechime. De la inceput am stabilit niste reguli impreuna cu Kalua si fetele si vreau sa le respectam. Multumesc.
Meniul meu de ieri:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi
P: varza calita, piept de pui, salata greceasca fara branza
C: 2 portocale, cateva alune de padure
Azi:
D: iaurt cu gem dietetic si fulgi de grau
P: 3 pulpe superioare la gratar cu icre de fasole (sau fasole batuta); n-am avut nici un fel de legume prin casa
C: 2 clementine, 2 portocale si s-ar putea sa mai rontai niste alune
Am avut o zi cu treburi gospodaresti si-s tare multumita de ce-a iesit.
Va pup si s-aveti un weekend fain.
Cyl, ce se mai intampla cu acul cantarului. S-a mai miscat? Eu n-am baut cola de 1 an si 4 luni, adica de cand tin Monti tongue.gif si n-am nici o pofta de ea. In schimb, barbata-miu, daca n-are cola in casa, e distrus. Trebuie sa-l dezvat de acest obicei.
gloriana
Buna, fetele
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea
P: orez de ieri cu castraveti acri
S: ficatei de ieri cu castraveti acri pe la 5 iar pe la 7 fistic si mandarine

kalua
Hreanul e conform.

Empty, frumusico! Eu vad o mica schimbare. biggrin.gif
ToothFairy
merci pt aprecieri rox si kalua...
roxanica,nu stiu,poate n-am ales tocmai pozele potrivite pt cele 3 etape before,during,after,oricum ideea e ca cei din jur observa si ai mei ma bat la cap sa mai mananc si eu din cand in cand closedeyes.gif ...daca le zic ca iau 3 mese pe zi nu ma cred...am avut si 58 kg acu` 5 ani dar din perioada aia nu prea am poze si nu vreau sa mi`o amintesc...nu am slabit cu Monti atunci,ci cu infometare,apoi m-am indragostita.gif si totu` a venit de la sine...tu ai slabit enorm,ti s-a modelat corpu` f frumos,ai devenit f feminina,ai fizionomia unui om cu multa ambitie...serios...apropo,merci pt "unda verde" de pe grup,roxanica.
kalua blush.gifm-am tot uitat la pozele tale...si`mi placi si satena si blonda...de silueta nu ma leg,ca nu are rost,ca arati sexylady.gif ...cand fiica ta o sa aiba 16-17anisori...o sa zica lumea ca sunteti surori wink.gif eu zic ca exista o schimbare,la haine o pot simti,cei din jur au inceput cu gura pe mine sa nu mai slabesc...oricum,prea mi s-a infipt adanc in minte Monti,ca sa revin la cartofi,mamaligi,paine alba...
D-abia astept maine sa bucataresc sufle`ul de broccoli...sa vedem ce-o iesi...
aaaaa,apropo roxanica,ma duc la Real maine,mai vrei poza cu glass noodles?
somn usor yawn.gif
CyL
neatza fetelor.. smile.gif

first, nici mie nu'mi mai place cola sau pepsi, ramane un gust aiurea dupa ea, am facut intr'o sesiune abuz si de atunci nu'mi mai prieste. am baut atunci pt ca eram la cineva acasa, imi era sete si aveam in fata un pahar de cola. am baut doar jumate.. atat sad.gif
nu fac exces de ulei.. il folosesc la salata si atunci cand mai trag in tigaie niste soia sau ceapa, dar folosesc foarte putin.

roxi.. de cantar habar nu am, inca nu mi'am achizitionat unul: acelsi care imi arata intr'o zi 61, a doua zi imi arata 65, iar de atunci tot asa. pardon.. acum imi arata 63 si un picutz, deci nu stiu.. stiu doar ca sigur nu functioneaza bine, la toti care l'au folosit a aratat "erori":D sad.gif eu ma ghidez dupa haine, dupa cat de mult s-au mai "largit" pe mine.. de sala nu m'am mai tinut pt ca nu am mai avut timp, in schimb am mers mai mult pe jos. dar sincer.. parca ma tot uitam si ma mai masuram in talie si una alta.. mi se pare ca dau jos foarte greu. crying.gif stau si ma gandesc pe unde gresesc, sau daca asa e organismul meu.. si slabeste mai greu. ce'i drept, m'am hranit in ultimul timp numai cu salate maaaaaari dimienata si pranz, iar seara fructe.

dar nu ma las! e singurul regim care chiar a dat rezultate pana acum, care imi pare ca are logica si plus.. nu mor de foame. daca vedeti ca pe undeva am "minusuri".. pls nu ma lasati, tineti'va de capul meu.
apropos.. eu am dat join la grupul pe yahoo "lovejoy_sy" biggrin.gif

meniul meu de ieri:
MD: salata verde, tofu chimen, ridichi, ceapa verde (pe stomacul gol, fulgi de ovaz mai intai)
G: un mar golden
P: mancarica de soia, ciuperci, brocolli, ceapa uscata, verde, malsine verzi + o slaata ca la micul dejun dar am adaugat morcov si telina
C: un mar golden

azi:
MD: doua mandarine,un mar, pauza mai mare , salata (s. verde, ridichi, telina, morcov, jumate de mar ras tofu chimen) + foarte putin din mancarica de ieri cu soia.
P,C n'am idee.. m'as incumeta la niste paste integrale cu ciuperci proaspete si usturoi+ salata.. dar mi'e cam teama cu pastele astea.. magindesc.gif

sa aveti o zi buna fetelor.. pupicei si multumesc.
roxanica10
Toata stima pentru Kalua si de la mine smile.gif. Bine, eu am mai spus pe aici, ca daca n-o citeam pe ea, nu ma apucam de Monti.
Empty, sa stii ca-s mai ambitioasa din fire. Si la scoala am fost asa si la serviciu. Functionez f bine in conditii de concurenta, dar mai am si eu, ca toata lumea, perioade de cadere. De cand cu Monti, s-au manifestat f rar.
Uite asa am patit eu ca tine, eram in continuu proces de slabire, ajunsesem la 63 (eu am oasele mai grele si atarn bine la cantar) si toata lumea a inceput sa se mire, sa se holbeze si sa-mi spuna ca-i suficient. Eu voiam sa ajung la 60, ca sa-mi mai las o rezerva acolo. Si m-am luat dupa lume...cel mai putin am avut 62,1; dar acum sunt tare mahnita ca nu mai scad sub 64,1. Pe corp nu observ diferente, nici pe haine, dar pur si simplu am eu o fixatie, vreau 63. Sincer, va spun, mi-ar fi f greu acum sa ma apuc de Monti strict, fara dulciuri pentru 3 luni (ca asta e perioada minima de reglare a pancreasului). Sper sa reusesc sa dau kilul asta jos, ca am nunta sora-mii in iunie si vreua sa fiu multumita de cum arat. Inca nu mi-am luat rochia. Marea mea problema sunt dulciurile si ca mai toate montignacele sunt ff pofticioasa (tot la dulciuri, evident). Adica stau departe de cartofi, orez, porumb si prefer sa mananc o prajitura cel putin o data pe saptamana.
Stai linistita Empty cu glass noodles aia. O sa-i caut si eu aici la noi. E destul de aproape Real-ul de mine, dar n-am fost pana acum. Prefer Auchan, Cora sau Carrefour. Sa stii ca la Carrefour sau Mega Image gasesti mustar Dijon conform. Roaga pe cineva din Brasov (ca parca au carrefour) sa-ti cumpere vreo 2 borcane de mustar. Exista doar in varianta cu hrean, asa ca n-o sa-l consumi repede.

Cyl, te rog editeaza id-ul tau de yahoo (ca nu-i bine sa-l lasi pe un forum public). Eu n-am primit nici o cerere. Cred c-ai dat join la celalalt grup. Hai ca ti-am trimis eu o invitatie, ca sa-ti fie mai usor sa te descurci. Regula e sa pui poze cu inainte si dupa smile.gif.
CyL
[quote name='roxanica10' date='Apr 5 2008, 11:13 AM' post='158002'

Cyl, te rog editeaza id-ul tau de yahoo (ca nu-i bine sa-l lasi pe un forum public). Eu n-am primit nici o cerere. Cred c-ai dat join la celalalt grup. Hai ca ti-am trimis eu o invitatie, ca sa-ti fie mai usor sa te descurci. Regula e sa pui poze cu inainte si dupa smile.gif.
[/quote]

nu stiu pe ce grup am dat join.. ideea e cam aprimit accept si am postat si eu poze. biggrin.gif cu si despre mine.. before, after.. smile.gif

in sfarsit v'am vazut si eu... frumoase fete, zau asa, cu mana pe inima o spun:)
roxi.. arati grozav! jos palaria!
am mai vazut'o pe nimphe... nu stiu d ece, dar imi pari cunoscuta..
pescarush.. te invidiez.. ce sa mai spun..
toate esteti frumoase! smile.gif
cred ca roxi ai dreaptate.. poate nu am intrat la grupul care trebuia... cam putina lume aici, in grupul asta. vreau s ao vad si eu pe empty... biggrin.gif

gata, acum am fugeat, reuniune cu fetele din liceu biggrin.gif
zbyeeeeeee :*
roxanica10
Da Cyl, te-am vazut si eu. Tu te-ai inscris pe grupul Eladyz, unde sunt toate fetele de pe forum. Pe grupul Monti, vei vedea poze si cu noi before, care nu-s chiar de aratat la toata lumea tongue.gif. Esti f draguta si tu si mi se pare ca arati ok, in poza de la 8 martie. Chiar se sesizeaza diferentele.
Pun inca o data linkul aici
Grup Monti

Gloriana, te asteptam si pe tine, cand te decizi smile.gif.
gloriana
Multumesc de invitatie. Am trimis si eu mesaj. Trebuie sa imi fac poze cu mine dupa ce m-am apucat de Monti. Nu am nici poze recente, adica din februarie cand am inceput dar o sa pun fotografii cu mine la greutatea pe care am avut-o constant de 4 ani incoace(pana in februarie).
Alinice
Ziua buna frumoaselor!
MD muffins cu crema de branza 0,2%
G 3 feliute de piept de pui pastrama cu 2 ridichi rosii
P frigaruie din carne de porc cu rosii,ardei gras si ceapa;mancarica de mazare si salata din salata verde cu ceapa
C fructe(mandarina,kiwi si jumatate de maroi golden smile.gif ) cu o mana de migdale.
In week-endul asta am renuntat la cantarit -ca sa nu ma demoralizez - pentru ca sunt in plina perioada rosie.
Salata de ridiche neagra e conforma?Stiti ce IG are? magindesc.gif la salata asta de ieri...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.