Salut dragelor,
Micu`-dejun a constat la mine in iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz mai alternez cu laptele de 1,5%,ca sa am rezultate scontate)
Azi ma premiez cu un pranz de faza II :un pilaf din orez basmati cu bucatele de piept de pui in el si cu niste urzici tocate-->l-am gustat deja,oregano asta face tot dichisu`...ce sa mai,sunt addicted to oregano
C - nici nu stiu,fructe cred...da` nu prea mai am...mai am un mar si 2 grapefruit-uri,care stau de 1000 ani in frigider...cre`ca-s oxidate si mamele vitaminelor din ele

Am ajuns finally la 50,1kg... deci Monti e super...totusi,macar un 49,9 sa vaz` pe cantar,ar fi super...oricum,o sa alternez de acu` incolo faza I cu II..
O sa pun si poze..daca ma primiti in albumu` familiei Monti...
A inceput lumea sa`mi zica ca-s prea slaba...intr-adevar am picioare slabe,maini slabe,fund mic,dar nu am talie,ma enerveaza...as fi preferat sa fiu mai talioasa asa,si cu un fund mai generos...uf!
Sper sa raman la regimu` asta,ca ma simt f energica,in sfarsit nu mai dau banii pe prostioare,imi iau strict ce e sanatos si conform...inainte cheltuiam f multi bani pe bau-bauri si aveam o permanenta senzatie de foame...mancam multe dulciuri,imi crestea rapid glicemia,apoi scadea brusc,se manifesta prin ameteli,foame...incep sa-mi revin...inca poftesc la dulciuri de mor,de fapt la cioco poftesc...mai ales aia cu portocale cu 65% cacao e o cioco reusita si pe gustu` meu...dar are cam putina cacao si mi se pare dulce...
Si pentru ca ati deschis subiectu` creme anticelulitice,eu folosesc de 1 an juma` Gerovital,lapte anticelulitic si-s
multumita...cremele-minune probabil costa o caruta de bani,iar eu caruta o am,da` banii nu

)
dr_wise,m-am gandit la tine cand am auzit ca vine Bushu` la Constanta...
nimphe,combinatia de peste cu maioneza si legume,e durere de buna...am facut si eu cateva zile la rand mai demult,am mancat cu atata pofta,pana m-a luat greata...acu` mi`m revenit
pescarush,tu ai fost slaba dintotdeauna?pe la 20,cum te prezentai?
roxanica,bag mana in foc c-o sa-ti placa tofu`ul prajit cu condimente...nici urma de gust de branza,poate doar consistenta...
Pupici gagici