stoina
Oct 20 2008, 11:54 PM
Kalua, stiu de ce te doare capu':de doru meu

. AStazi am vrut sa te sun(simteam eu ca-i ceva in neregula), dar mi-am scapat telefonul si s-au rupt niste picioruse de la capacelu care sustine bateria si a fost de nefolosit, aproape.Acasa l-am bandajat corespunzator, pina maine, cind cumpar capacel nou.LOve u, baby!Primisi un sms de la cheptoasa?
Eu, astazi:
MD: painica cu brinza de capra, rosie, cioco conforma
P: carne de vita cu sosuletz bun de rosii si condimente multe
C: mere coapte cu olecutza de brinzica
Fetele, is ferice ca mi-am gasit ajutor ptr gradina. E o persoana muncitoare,sar intr-un picior de fericire!E jale cu forta de munca in Romania, eu tzip zilnic: unde-s oamenii cu bun simt, responsabilitate si cu bucuria lucrului bine -facut? Alaltaieri am dat afara din curte un angajat de-al lui Marius care se facea ca munceste la o podea ptr caine.Am ajuns in faza in care nu mai suport magaria, pur si simplu ma dezbrac de caracter si spun verde ce gandesc.Si cum nu mai e posibil sa fim condusi cu ghioaga si pusca, cred ca raminem in 'comuna primitia' inca 100 de ani, de-acum inainte.Uh, ce m-a apucat, oare?
Comuna primitiva, am vrut sa scriu..Scuuze
Fanny
Oct 21 2008, 08:01 AM
Stoinici, iti inteleg pasul. Zona voastra sufera enorm de pe urma migratiei fortei de munca.
Roxi, te-am vazut in rochita de
sex&the city. Esti fermecatoare!
Trec la meniul de ieri.
Dimi: struguri // cafea cu lapte si un strop de miere
Pranz: gratar de curcan si salata de rosii
Gustari: para, mar si mult ceai
Cina: mi-am facut un desert cu mascarpone, jumatate de para si o lingurita de fructoza. Dupa vreo jumatate de ora am mancat finn crisp cu zacusca.
Am concluzionat 1. ca mi-e tare greu sa ma despart de miere si fructoza

si 2. ca nu pap suficient la pranz si seara as inghiti tot frigiderul!
mihaela1977
Oct 21 2008, 09:03 AM
Ieri n-am baut cafea si m-a durut capul ingrozitor.In rest am respectat meniul.
azi:MD=mar, dupa o ora lapte0,1%+cereale integrale
P=omleta cu ciuperci si salata varza
C=conservuta de ton in suc propriu(nu stiu cum o mananc fara paine)
Am o mare pb., zic eu: acum sunt in concediu, e OK.
Cand incep lucrul voi avea MD pe la 7, iar P pe la ora 17 cand ajung acasa.Acea perioada mi se pare cea mai grea-CE GUSTARE CONFORMA as putea lua in acest timp, dar mai consistenta,nu doar fruct??????????!!!!!!!!! Kalua, te rog mult indruma-ma, deocamdata chiar nu pot sta 10 ore doar cu lapte+cereale, iar la serviciu mare lucru nu pot face.Sper sa te bazai cu intrebari de acest gen din ce in ce mai putin.
Multumiri tuturor,

In faza I as putea sa-mi pun in supa rosii niste orez integral, sau nu e conform?
kalua
Oct 21 2008, 09:16 AM
Buna dimineata! Soarele tot cat o roata pe cer, iar se anunta 20 de grade azi, iuhu!
Aseara am dat-o-n bara cu trei sfertri de inghetata pe bat, de-aia invelita in ciocolata.
Stoinici, primit sms, ieri am vrut sa-ti scriu despre Kitchen Aid, dar n-am mai apucat. Chiar radeam ieri ca la orice emisiune la tv in care se invarte vreun aluat in cantitati de casa, vezi numai masinaria asta. Tare ma bucur ca ti-ai gasit om la iarba verde de acasa, singura n-ai fi reusit sa tii gradinoaia aia la nivelul la care vrei s-o faci.
La pranz merg la cantina ca n-am avut resturi de-aseara de luat cu mine si nici n-am vrut sa mananc rece.
Si dupa-amiaza merg la dentist, sa vada daca gaseste ceva la cei doi dinti sensibilosi (parca vad ca nu si eu trebuie sa stau sa-ndur

).
miha, sigur ca poti sa-ti faci supa de rosii cu orez integral, numai ulei sa nu pui in ea.
Pai la serviciu poti sa-ti iei salate (cu telemea sau fasii de piept de pasare sau ton in ea ca s-o faci mai consistenta). Sau, ca de-acum vine sezonul rece, iahnie de fasole sau de naut (se poate manca si rece) cu muraturi. Si tot asa.
mihaela1977
Oct 21 2008, 10:06 AM
Mersi mult Kalua.Deci am voie MD, G la lucru, P SI Cina? Sper ca am inteles bine.
Succes cu dintisorii...si eu mi-am tratat un dinte vreo 15 sedinte , dar in final am scapat de operatie si de dureri.Sper sa gasesc si eu in Deva faina de soia sau naut, curand se va deschide METRO, poate acolo.
Pupici.
mihaela1977
Oct 21 2008, 12:20 PM
Va rog nu va suparati pe mine!...dar...am voie sa fac astfel pt. faza I :
---ciorba aita pe pipote(usturoi, pipote, smantana 0 %)
---ciorba pe carne porc slaba sau de pui cu mazare boabe
---pot fierbe morcovi in ciorba dar sa nu-i mananc?
---supa pui cu taitei din faina integrala?
Mii de multumiri,vedeti voi am avut un inceput de ulcer urat si mananc zilnic ciorbe.
albinuza
Oct 21 2008, 12:23 PM
Mie mi se par in regula toate. Kalua??
Eu aseara am papat o omleta cu ceva crenwursti in ea si cu salata de varza murata.
Azi
MD: 2 mere
P: pulpa si aripioara de pui la rotisor cu salata de rosii si castraveti(de fapt nu e chiar salata ca is separate)
C: Nu cred ca ingurgitez ceva...
kalua
Oct 21 2008, 12:31 PM
miha, daca ai un inceput de ulcer ar fi bine sa bagi niste gustari printre mese, cel putin acum, la inceput.
Toate supele pe care le-ai enumerat sunt conforme. Taiteii poate sa fie si aia normali, nu neaparat din faina integrala. Dar cumparati, nu facuti in casa.
pescarush
Oct 21 2008, 01:23 PM
Apropo de amestecat, m-am invrednicit eu sa fac paine ieri. Si am vazut eu ca n-a crescut prea mult (pun si faina integrala), dar nu se vede bine prin gemuletul ala de la masina de paine. Cand s-a terminat programul (dupa 3 ore), deschid masina, si ce sa vezi? Nimic nu era amestecat.

Eu, repede: "S-a stricat masina!" (in general nu tin prea mult). Cand colo, eu uitasem sa bag elicea, inauntru.

Asa ca, am cumparat paine aseara.
Meniul meu pe azi:
D - cafea, portocala, pauza biscuiti de ovaz cu gem, ceai verde
P - bip bip restaurant
C - cred ca niste mere, de obicei vin plina de acolo si nu-mi mai trebuie altceva.
Am fost ieri la masaj si mi-a spus tipa aia un trick pentru constipatie. Poate-l stiti, eu acum am auzit prima data. Se pune ceva rece pe burta si cald pe sale (o idee mai jos, de fapt, dupa cum mi-a aratat ea locul), cica are efect imediat. Eu n-am mai fost nevoita sa incerc, deocamdata, dar daca se mai intampla, am sa tin minte.
ToothFairy
Oct 21 2008, 01:34 PM
aoleo
pesca, pai cum simt rece la burta, cum ma ia durerea de ovar...deci la mine iese din plan solutia asta...
Azi:
MD - orez (basmati cu brun) cu lappte, putina miere , cafea decof. cu lapte
G - iar cafea decof. cu lapte - in pauza de cafea de la faculta
P - "clatita" cu ton, branza telemea cu verdeata, rosie, castravete murat
G - mar, kefir, ceai
C - seminte de dovleac...tare`mi plac ca-mi iau gandu` de la mancare rontaindu`le.

Cantarul meu inca resimte dezmatu` de saptamana trecuta si din weekend cu pizza.

imi vine sa dau cu el de pamant...
Rox, o sa pun pozele in weekend, i promise.
dr_wise
Oct 21 2008, 02:54 PM
Bonjour!!!
Deci....mai dieta MM decat tin eu acum n-a vazut neam de neamul lui nea Michel!!!
Acum prestez la o ciorba radauteana de pui, cu legume belgiene si pui luxemburghez. Ce-o iesi....vedem!
Ieri am mancat:
d - 2 iaurturi cu fructe
p - 2 mere, n-am avut timp de altceva, ca facui ordine in dressing...imens!!! si prin toata casa. Am terminat de dat cu aspiratorul pe la 2330. Noroc ca stam la etajul 1, iar sub noi e o braserie care inchide la 1800, asa ca n-am deranjat pe nimeni.
Iar paturicile si 3 covorase cat un scuipat de pasare (scuze de comparatie, dar sunt minuscule si alta unitate de masura n-am gasit) le-am scuturat dupa lasarea intunericului, sa nu ma creada astia venita din Ciorogarla....ca nu stiu daca imperialistii astia scutura paturicile, dupa metoda sanatoasa romaneasca...
s - omleta din 2 oua, feta, sunca presata, ceapa verde. Am adaugat si-o jumatate de rosie belgiana, d-aia frumoasa-aratoasa, dar fara mama, fara tata

totul udat cu un pahar de vin frantuzesc rosu. Asta-i cel mai mare avantaj in privinta alimentatiei!
tarziu - o portocala + 1 mar...ca ma apucase foamea de atata crailit pe net.
Fratilor, fuse o experienta unica ce mi se intampla mie acum 1 ora...sa tai animala de telina, cat un pepene verde, cu un cutitas mic, cu zimti. Cred ca telina asta o s-o razbesc pana in 2011, cand plecam de aici....
Diana.
Oct 21 2008, 03:02 PM
A fost primit urmatorul articol pe eLady:
Categoria: Dieta Montignac
Titlu: oct 21 2008
Continut:
Ma numesc Calina si sunt in cautare de sfaturi pt a incepe dieta Montignac.Acum am intrat pt prima data pe forum si am citit mai multe cazuri la care a dat rezultate.Eu am 37 de ani si 95 de kg deci am mult de munca pana o sa vad rezultate.Deci va rog sa ma indrumati ce sa maninc si cat?
Autor: CALINA
pescarush
Oct 21 2008, 03:37 PM
Doctore

sper ca nu te-a vazut cineva scuturand covoarele si paturile de la balcon.
Eu astept cu interes continuarea.
Cat despre telina, asa-s si pe-aici, si eu m-am speriat cand le-am vazut prima data.
Dar de ce nu te duci sa-ti cumperi niste cutite ca lumea?
dr_wise
Oct 21 2008, 05:59 PM
Pai o sa-mi fac o lista de probleme pt weekend, iar cutitele sunt cap de afis.
Gata, am terminat ciorba radauteana, buna rau!!!!
O sa cada pe spate amore puro cand va manca.
El e mare fan ciorba de burta, asa ca ciorba asta-i picata la fix.
Revin cu meniul zilei mai pe racoare.
angy03
Oct 21 2008, 07:05 PM
QUOTE(pescarush @ Oct 21 2008, 02:23 PM)

Apropo de amestecat, m-am invrednicit eu sa fac paine ieri. Si am vazut eu ca n-a crescut prea mult (pun si faina integrala), dar nu se vede bine prin gemuletul ala de la masina de paine. Cand s-a terminat programul (dupa 3 ore), deschid masina, si ce sa vezi? Nimic nu era amestecat.

Eu, repede: "S-a stricat masina!" (in general nu tin prea mult). Cand colo, eu uitasem sa bag elicea, inauntru.

Asa ca, am cumparat paine aseara.
Meniul meu pe azi:
D - cafea, portocala, pauza biscuiti de ovaz cu gem, ceai verde
P - bip bip restaurant
C - cred ca niste mere, de obicei vin plina de acolo si nu-mi mai trebuie altceva.
Am fost ieri la masaj si mi-a spus tipa aia un trick pentru constipatie. Poate-l stiti, eu acum am auzit prima data. Se pune ceva rece pe burta si cald pe sale (o idee mai jos, de fapt, dupa cum mi-a aratat ea locul), cica are efect imediat. Eu n-am mai fost nevoita sa incerc, deocamdata, dar daca se mai intampla, am sa tin minte.
Buna seara Pescarush
Cum faci tu painea in casa
Unde gasesti faina asta??
Ca tare ma bate si pe mine gandul sa fac asa ceva
Multumesc
Angy
pescarush
Oct 21 2008, 07:20 PM
Angy, eu nu fac painea pentru mine, ci pentru ceilalti. Am masina de paine, dar puhn si faina alba in ea.
Vezi ca sunt retete de paine si aici pe site.
P.S. Nu stiu unde gasesti faina integrala in Romania, eu sunt in Canada.
angy03
Oct 21 2008, 07:29 PM
Pai bine mai Pescarus drag,
de unde sa stie angy unde esti tu
in ce zona esti??
parlesti sau speak?
Light Blue
Oct 21 2008, 10:25 PM
Sunt moarta de oboseala, dar nu ma indur sa inchid calculatorul pana nu ma lamuresc in legatura cu supele si ciorbele. La faza I se pot manca supe cu carne cu taitei ? De care taitei? Se poate si cu fidea?
Astazi:
D: mara ras cu fulgi de ovaz, cafea;
Gustare: iaurt cu fulgi de ovaz;
P: supa de pui, fara taitei

, salata verde si branza buna de burduf;
S: salata verde, branza si un crenvusti.
Se pot face mere picante cu branza de burduf dulce? Nu e iute deloc.
angy03
Oct 21 2008, 10:31 PM
buna Light Blue
nu stiu sa-ti raspund cu supele - si eu sunt noua
cred ca totusi ar fi bine sa eviti supa cu fidea - sa o mananci macar limpede
zic si eu
de unde esti?
mihaela1977
Oct 22 2008, 07:55 AM
Mii de multumiri. In sfarsit am gasit si eu wasa, dar nici urma de faina de soia sau naut.
Azi am de gand:
MD:wasa cu o lg. dulceata diabetica
lapte cu cereale integrale(am cumparat germeni de grau in loc de fulgi ovaz, sunt conformi??!!!)
G:ceva fruct
P:supa rosii cu putin orez
un gratarel cotlet+salata varza
S:peste
Sper sa nu gresesc.
Ce cascaval e voie sa mananci???.
Este ulei special pt. facut maioneza??
E super in concediu chiar daca nu merg nicaieri-sotul meu nu are concediu.
Va pup,pe curand.
Apropo Albinutza, mi se pare ca mananci foarte putin, mi-ar fi greu, cel putin la inceput.Pa.
Fanny
Oct 22 2008, 08:13 AM
Meniul de ieri:
Dimi: cafea cu lapte si fulgi cu iaurt si putina miere
pranz: gratar cu brocoli si salata de rosii
gustare: para si mar
cina: struguri si niste seminte de dovleac
Eram fericita ca mi-au fost suficiente lingurita de miere si fructele pentru potolirea poftei de dulce, dar seara m-a pocnit o durere de cap pe care am tratat-o cu un nurofen, singura bulina anti-dureri din casa.
mihaela1977
Oct 22 2008, 08:19 AM
Realizare mare pt. mine: beau in jur de 1,5l apa plata-inainte beam doar minerala si erau zile cand beam si un pahar max, pe langa multe cafele!
albinuza
Oct 22 2008, 11:10 AM
Mihaela, nu mananc putin deloc. Daca am zis ca am mancat o omleta, asta nu inseamna ca omleta e mica

Si eu am aproape un an de cand ma tin de Monti! Nu prea postez, da-s oarecum veche

Si ca sa vezi cat de putin mananc, aseara am bagat in mine un maldar de paste integrale, cu sos ragu, combinat cu piept de pui si branza philadepphia 0, ceva la suta

Buna rau.
Md: Cafea
P: aceleasi paste de aseara
C: Nu stiu. Poate bag niste alune
mihaela1977
Oct 22 2008, 11:28 AM
Ok, Albinutza.Imi faci pofta de paste, din cate am inteles in faza I nu prea sunt de mancat.
Am terminat de facut supa de rosii si este buna, orezul integral are alt gust.Pup.
kalua
Oct 22 2008, 11:40 AM
Mihaela, te rog sa citesti despre Montignac pe site (nu aici, pe forum), se pare ca nu-ti sunt clare multe chestii de baza. Noi iti stam la dispozitie si poti sa ne intrebi de una, alta, dar principiul in mare trebuie sa-l fi inteles.
mihaela1977
Oct 22 2008, 11:46 AM
Mersi si scuze Kalua ca va tot bazai, e prima sapt.si e greu.
Scria cineva ca face maioneza cu ulei pt. maioneza, de aceea am intrebat de ulei si de cascaval.
Va pup.
albinuza
Oct 22 2008, 12:00 PM
Hai mai ca nu e asa de greu. Daca am reusit eu sa renunt la cartofi prajiti, poate oricine! I'm so proud of me
Bine, recunosc ca mai bag cate un Mac o data pe luna, da is cartofi putini acolo

merge??
kalua
Oct 22 2008, 12:57 PM
Nu-i vorba ca ne bazai, Miha, ci regulile de baza trebuie sa-ti fie foarte clare. Alimente cu IG pana-n 35 se combina cu grasimi, cele cu IG-ul intre 35 si 50 nu. Iar alea cu IG-ul peste 50 le uitam.
Ti-ai printat listele cu IG-ul alimentelor permise?
pescarush
Oct 22 2008, 01:11 PM
Si eu la raport.

Nu pentru ziua de ieri, of course.
Dar am planuri mari incepand cu ziua de azi.
Meniul de azi:
D - cafea cu lapte, o portocala, biscuiti de ovaz cu gem de visine, un ceai verde
P - conopida la cuptor cu branza, smantana (arata o nebunie, inca n-am gustat-o

) cu salata de rosii si castraveti
G - un mar
C - tofu spread cu ardei si rosii.
mihaela1977
Oct 22 2008, 01:15 PM
Am inteles, satraiti! Am listele printate.
Am pus cam mult piper in supa de rosii, dar e ok.Pa.
angy03
Oct 22 2008, 03:23 PM
si eu la raport - ca-mi si place (ma controlez asa si-mi e jena de voi !!!)
dim -strugure /pauza/ fulgi secara + lapte
- ora 12 ca mi-a fost tare foame: 2 oua cu branza de burduf slaba + 2 bucatele salam espania / ca muream de pofta
- seara peste alb cu salata de varza (nu prea merge da...)
mult am mai mancat azi
Va pup
gloriana
Oct 22 2008, 04:23 PM
QUOTE(Maàt @ Oct 21 2008, 01:02 PM)

A fost primit urmatorul articol pe eLady:
Categoria: Dieta Montignac
Titlu: oct 21 2008
Continut:
Ma numesc Calina si sunt in cautare de sfaturi pt a incepe dieta Montignac.Acum am intrat pt prima data pe forum si am citit mai multe cazuri la care a dat rezultate.Eu am 37 de ani si 95 de kg deci am mult de munca pana o sa vad rezultate.Deci va rog sa ma indrumati ce sa maninc si cat?
Autor: CALINA

Daca o fi o tipa ca mine acum 3 ani, eu o inteleg. Eu am invatat internet din clickuri pe linkuri. Si daca mai stiu cate o chestie care nu se face prin clickuri e pe incercate, pe bajbaite, pe intrebate pe la altii, pe aici pe forum de multe ori. Ati fi surprinse cate chichite care voua vi se par floare la ureche, la mine, deocamdata, sunt limbi straine.
mihaela1977
Oct 22 2008, 06:33 PM
Am mancat si vreo 12 buc. fistic dupa minuscula conserva de ton in suc propriu cu lamaie, sper ca e ok.
Ma gandesc la meniul de maine.pupici.
ToothFairy
Oct 22 2008, 06:41 PM
Azi am cam facut-o lata, da` maschez sub forma de bip abaterile mari, ca sa nu mai para asa "prapastioase"...of,of.
MD - 2 mere rase cu scorti si fulgi de ovaz...Doamne ca bun e! da` blu_dea de ce nu mai intra pe forum? are un tata tare inventiv..ceai
P - bip bip bip
G - de fapt pranzu` ar fi : tocanita din carne de porc si o muratura (gogonea), kefir
C - normal ca nimic...ca sa dreg busuiocu`...desi nu cred ca e bine asa...
Si cand ma gandesc ca vine weekendu` si merg acasuca la mamuca, intr-un fel ma FOARTE bucur ca mi`i dor mai ales de ea, da` stiu c-o sa dau nas in nas si cu multe neconformitati...
Maine...e o zi noua... sper, conforma pt mine...si nu numai pt mine, si pt voi !
Fanny
Oct 22 2008, 07:25 PM
Mai sanatoasa ar fi o salata decat pauza de la cina,Empty.

sau macar un fruct.
Dimi:strugure cafea cu lapte
pranz: peste la cuptoru salata de ardei gras + ficatei (deh, pofteam si aveau la cantina)
gustare: un iaurt dietetic
cina: pomelo
ToothFairy
Oct 22 2008, 07:27 PM
Fanny, parca mi s-ar da la un mar..
Roxana_
Oct 22 2008, 09:11 PM
Declar si eu cu mandrie c-am fost cumintica azi:
D: un mar, dupa iaurt cu gem si fulgi de grau
P: ciorba de fasole cu afumatura, mancare de varza cu pui ca la bunica si o mega salata (salata verde, varza rosie, rosii, castraveti, masline)
G: un mar
C: supa cu galuste (am mancat si galusca, desi nu fuse conforma) si niste alune de pamant.
Va pup!
dr_wise
Oct 22 2008, 10:05 PM
Eu sunt cumintica tot timpul.
Ieri am mancat:
d - 2 iaurturi, cafea cu lapte
p - 1mar + 1 portocala
s - ciorba radauteana de pui, desert branza Feta + 1 pahar de vin
tarziu, pe la 2330 (m-am culcat la ora 0200 am) - 2 iaurturi
Astazi:
d - 3 finn crisp cu gem de prune, lapte, cafea cu lapte. Kalua, te rog sa ma lamuresti, e OK gemul asta, cumparat astazi:

Continut: pflaumen, pflaumenkonzentrat, waser, fruktose, gewurze, geliermittel pektin, susstoffe cyclamat und saccharin, konservierungsstoff kaliumsorbat
p (1530) - salata de ton cu conserva de ton in ulei, salata verde, ceapa verde, ou, rosie, castravete; desert branza cu cateva picaturi de vin rosu
s - cascaval + Feta + rosie + castravete; ceai verde cu lamaie; 2 cuburi de cioco 78% cacao
kalua
Oct 22 2008, 10:14 PM
Conform magiunul.
dr_wise
Oct 22 2008, 10:19 PM
Multumesc!
mihaela1977
Oct 23 2008, 10:27 AM
Azi:MD=wassa, lapte cu germeni de grau(cam nasoli neindulciti)
o gura cafea cu lapte, fara zahar
Pentru pranz ma invrednicesc sa fac budinca de spanac cu telemea si vreau sa fac si budinca de carne,
sa fie si pt. cina si pt. sotul meu ( urmez ex. tau Kalua, gatesc si pun pe masa).Nu am gasit nicaieri faina de soia, deci am maruntit cat de mult am putut in blender granule de soia, sper ca e ok, iar in loc de menta voi pune putin busuioc.Mai nasol o fi cand reincep serviciul.
C=celalalt fel care nu-l mananc la pranz, cu salata varza
G=probabil fruct, ceai neindulcit
Sper ca incep sa invat si e ok.
Va pup, pa.
mihaela1977
Oct 23 2008, 11:20 AM
Am scos din cuptor budinca de spanac. Arata si e super.
Vaaaaaaa roooooooog, spuneti-mi daca e conform: am folosit telemea normala de vaca
la cea de carne pot pune cascaval normal afumat?
Multumesc pt. intelegere si anticipat pt. raspuns.
pescarush
Oct 23 2008, 01:20 PM
QUOTE(mihaela1977 @ Oct 23 2008, 05:20 AM)

Am scos din cuptor budinca de spanac. Arata si e super.
Vaaaaaaa roooooooog, spuneti-mi daca e conform: am folosit telemea normala de vaca
la cea de carne pot pune cascaval normal afumat?
Multumesc pt. intelegere si anticipat pt. raspuns.
E conform Mihaela.Carnea, la fel ca si cascavalul contine grsimi. Se pot combina fara probleme. Dar sa nu uiti salata de langa budinca.
Eu sunt mandra de mine, am respectat meniul intocmai ieri.

Sper sa o iau pe drumul cel bun.
Meniul pe azi:
D - o cafea, o portocala (am niste acrituri si nu le mananca nimeni, trebuie sa ma sacrific), pauza, lapte cu cereale
P - legume cu ficat de vitel fript
G - un mar
C - somon afumat, ardei jalapeno umpluti cu feta, rosie
mihaela1977
Oct 23 2008, 02:00 PM
Mersi Pescarush, eram stresata

ca este ceva cascaval sau branza speciala pt. a fi conforma.
Vad ca esti tare "cuminte", sa o tinem tot asa.Pupici,
albinuza
Oct 23 2008, 02:55 PM
Io azi am papat asa:
MD: cafea(cu cofeina din pacate), 2 mere in decursul a 2 ore
P: pilaf cu orez basmati si carnita de pui
C: nu am idee
rozy
Oct 23 2008, 03:00 PM
Ei bravo albinoi.
Eu mi-am luat fulgi de ovaz si vreau sa-mi fac cu mere rase. Mi-a facut pofta Doctora nostra

Nu,nu ma apuc de regim

Off topic: soro,descrierea Vestei seamana mai mult cu mine decat cu tine,nu crezi ?
angy03
Oct 23 2008, 03:01 PM
Si eu am fost cuminte!!!! azi:
-md -vesnicii fulgi de secara cu iaurt o,1 si cafea (cu cofeina ca altfel nu mi se deschid ochii)
-P - salata de varza albe cu piept de pui la gratar
S - probabil iaurt sau carnea ce a ramas de la pranz
Ca sa ma incurajez - imi spuneti si mie cat a slabit fiecare - in timp
Multumesc (am senzatia ca ma maresc - sau asa am fost si pana acum si ma vad mai bine acum!!!!
Roxana_
Oct 23 2008, 03:13 PM
Hai ca daca tot sunt pe receptie, sa ma laud prima Angy

. Eu am slabit vreo 22 de kg in 7-8 luni, dar acum sunt gravida si-am luat 13.
Nu vreau sa ma plang pe aici, dar nu prea-s in stare sa tin Monti litera de lege. La mine depinde f mult daca mananc fructe seara sau nu. Adica, daca am o cina din fructe, ma mentin sau slabesc, daca nu, o cam iau in sus.
Pe unde-o umbla Alinice

? C-asteptam poze cu noua ei greutate.
albinuza
Oct 23 2008, 03:24 PM
Off: Da oiseau sa stii ca da! Io cred ca tu esti aia!
On: Eu am slabit 13 kile in 2 luni aproape si de atunci ma mentin. de fapt 14
kalua
Oct 23 2008, 03:27 PM
Avem topic dedicat kilogramelor date jos (cat a slabit fiecare)
Roxanico, nu
minciuni aici! Ai uitat tu, dar in perioada marei slabiri numai fructe nu mancai seara (sau mancai si ne pacaleai pe noi ca bagi altceva la ghiozdanel

).

Ci piept de pui cu salate, piftie.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.