Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce mancam azi: Dieta Montignac
Forum pentru femei - eLady.ro > Diete si regimuri de slabire > Dieta Montignac
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83
Light Blue
Azi am inceput bine ziua. M-am cantarit si aveam 60,5 kg. aplauze.gif O saptamana nu am vazut decat 61,5.
Meniul de azi:

MD: o felie de paine cu tarate cu o jumatate de rosie, plus cafeaua. Am inceput sa adaug si cicoare instant in cafea si chiar imi place gustul. In plus pe borcan scrie ca face pielea catifelata.
P:ciorba, peste la gratar cu hrean amestecat cu sfecla rosie;
S: niste feliute de castravete crud, vreo 2 bucatele de friptura si 2 bucatele de mozzarella.

Gresit: o feliuta din tortul de ieri. Gata, au plecat si musafirii, dar nu au aflat ca tortul era cu faina de soia. Cine stie ce reactie ar fi avut: trozneala.gif
Lipsuri in meniu: azi nu am mancat fructe.

O saptamana buna tuturor!
kalua
Cicoarea de baut nu-i conforma, Light. Iar sfecla rosie fiarta sau coapta are IG-ul 65, dar incarcatura glicemica mica, deci a se consuma doar in cantitati mici si mai rar.
Roxana_
Anunt si eu cu mandrie prima zi de Monti (cea de ieri):
D: lapte 0,1% grasimi cu paste integrale si-am pus si 2 lingurite de miere la 1 l de lapte
P: piept de pui la gratar cu salata (asta a fost la IKEA, urasc mancarea astora, dar ii place alui meu asa ca ma sacrific din cand in cand)
C: pomelo (sunt f fericita c-a aparut si-i bun de mancat); 2 nectarine
Am avut si-o mica abatere, respectiv 2 croissante de la Auchan, ca l-am servit pe al meu si-am poftit.
Greutatea de azi dimineata 78,2. Intr-o viziune optimista si cu Monti as vrea sa ajung la 75 wink.gif.
ToothFairy
Eu azi am cam facut-o lata, da` postez...ca poate maine mi-e invatatura de mine si revin la sentimente mai bune:
--Mic-Dejun:
- kefir, miere, lapte cu fulgi ovaz

--Pranz:
- snitel, cascaval,gogosar acru, 3 felii de kornspitz cu Almette (da, da, stiu, neconform), 2 felii de korn cu unt si miere (si mai neconform- da` n-am mai mancat combinatia asta de nu stu` cand...de mic copil cred...)...oricum feliile de korn au fost micute, sa zicem cam cat 2 felii de paine normala...ca marime...

--Gustare,Cina:
- kefir, ceai, seminte floarea-soarelui, un mar.

Parca nu mai sunt asa motivata sa tin Monti daca nu am probl. .de greutate...dar la mine e probata, clar, ma simt bine cu regimu` asta..si stiu ca-i spre binele meu, da` mi-e greu sa fiu 100% conforma...cam neserioasa smile.gif

Am observat ca azi venind hamesita de foame de la scoala, am bagat in mine asa complusiv, de foame...si apoi mi`am dat seama ca nici nu am simtit gustu` la mancare...nici nu mi-a placut...si mie cand nu`mi place o mancare, ma simt nesatula...

Tre` sa`mi fac timp iar sa gatesc maine, macar asa pt 2 zile...ca snitelele astea le-am facut sambata si deja nu`mi mai plac deloc ! intra cu noduri...urmatoarele 2 le-am aruncat..

Faina neagra din comert e "bomba", nu? ?Am zarit o painica prin raft la magazin cu faina neagra, tarate, sare, drojdie. Ar fi interesanta, nu?

Maine planuiesc un pranz faza 2, cu piept de pui si sos de rosii si paste integrale si usturoi (ca tot nu e bubu acasa) smile.gif)))...si s-a pus mie pata sa pap asta...de azi...da` n-am mai avut vlaga...si pana se dezgheta pieptu`, ehe...

Rox, vad o revenire buna...si iti urz pe viitor tot asa...smile.gif da` sincer, nu stiu daca asta e momentu` sa faci cura de slabire...fiind insarcinata...ai grija de tine...
kalua
Eu am mancat numai tampenii la sfarsit de saptamana. closedeyes.gif Nu numai de fapt, dar conforma n-am fost.

Asa ca azi am mancat numai un ananas (intreg! si nu era chiar mic!) la pranz, n-a avut niciun Dumnezeu, saracul! Iar seara varza anatolica cu un mot de smantana 10%.

Cat ti-e plecat bubuletele, Empty?
Light Blue
Pai si eu ma simteam cu musca pe caciula dupa ce am mancat seara mar ras cu frisca. Rau! Urat din partea mea! Bun la gust a fost , dar fara folos. Mai ales ca acum mi s-a aplecat de la frisca. Pedeapsa de dupa. smile.gif
Restul zilei am fost cuminte, fara sa am un meniu spectaculos:
MD: iaurt 0% cu fulgi de ovaz, o cafea fara cicoare;
Gustare: o piersica fara gust si deshidratata- cica piersica de Constanta (Pai acolo cresc piersici gustoase, aromate, nu asa.)
P: un avocado, un ou fiert, o felie de cascaval;
S: felii de gogosar si de castravete, o felie de cascaval si 2 bucatele de friptura.
As vrea sa fac maine pentru mine vinete cu telemea. Poate in curand si varza anatolica buuuna.

Kalua, multumesc pentru sfaturi. Asa am inteles din carte ca ar fi buna cicoarea, dar o fi vorba de ceaiul din planta.
Roxana, pai bebita trebuie sa creasca. Asa ca nu te ingrijora prea tare pentru kilograme.
ToothFairy
Dis-de-dimineata am facut ochisori...sa merg la scoala...da` inainte sa postez un meniu, ca sa ma tin de el.
MD : - fulgi ovaz cu lapte (of course)
P : - paste integrale cu pui si sos rosii si usturoi ..ma gandeam sa le fac faza 1 si sa inlocuiesc puiu` cu ciupercile...sa vad..
G,C : - aici nu`mi mai tre` mancare...daca scap de pofta de dulce dupa pranz, e ok...m-am inarmat si cu cioco amaruie 85%, macar sa nu ma scap in neconformitati...desi daca nu cumpar eu, nu are cine...kefir, ceai (in primu` rand) si sa vedem, o sa merg cred sa`mi iau niste fructe.
Kalua, bubuletele meu se intoarce pe 30 Noiembrie sad.gif( (macar sarbatorim impreuna ziua mea onomastica..i-am zis sa`mi ia Elizabeth Arden - 8 hour cream de care ziceai tu ca e buna) ...e cam nasol ca mai stau cu un baiat pe care nu`l cunosc foarte bine, un coleg de-al lui...bubu zice ca-i ok...oricum, eu tot imi baricadez usa cu o cutie grea smile.gif)
Va doresc sa fiti conforme !:)
Am zbughit-o la scoala, pupici!
Alinice
Am sosit si eu pe aici. Zilele astea nu am vizitat netul pentru ca am ramas fara antivirus.
Dar m-am tinut de dieta si...anunt cu mndrie ca in dimineata asta cantarul a aratat 63,7 kg ! victory.gif
MD fulgi cu crema de branza 0,2% si o cafea
P bors de pui si snitel in faina de naut cu salata de varza
C fructe.
Rox felicitari pentru revenire ! 322.gif
iloveelady.gif
dr_wise
Neata!
Domle, daca Roxy poate sa lupte cu poftele reunite a doua femei laugh.gif , atunci pot si eu...numa' cu una buc pofta de dulce.
Adjudecat!
Ieri am papat:
d - iaurt simplu Milli 0.1% grasimi, coffee
p - 3 guvizi prajiti, salata de vinete
g - mere ionatane
s - ou ochi cu muschi file, cascaval si telemea, 3 rosii, 1 andiva

Wow, Alinice!
Sincere felicitari!
Mai, e musai sa ma energizez si eu.

QUOTE(Leea @ Oct 12 2008, 11:27 AM) *
A propos, a aparut o carte care se numeste Experienta feminina in comunism; noi avem un topic de genul "Amintiri de dinainte de '89"? Daca nu, ar fi interesant... magindesc.gif

Draga Leea, imi poti spune de cine-i scrisa cartea? Exista cumva si o varianta in lb engleza?
Chiar zilele trecute discutam subiectul acesta cu niste prieteni din State. Nu-si pot imagina o tara fara mijloace contraceptive, fara macar un prezervativ in farmacii, asa cum era Romania inainte de '89.
Leea
Basca avortul interzis si controalele obligatorii pe intreprinderi!
Cartea se numeste Tovarase de drum. Experienta feminina in comunism si a aparut la Polirom.

Sa nu fiu complet pe langa topic:
MD - cafea; lapte si fulgi de ovaz
P - aripioare + salata
C - fructe; mai apoi ceva pe baza de branza, poate cascaval rumenit

Roxana_
Dragutelor, pai eu nu m-am simtit bine deloc sa bag toate neconformitatile alea in mine pe perioada celor 3 luni jumate. Si v-am mai spus eu ca d-na doctor mi-a atras atentia sa am grija la ce mananc. Pentru mine Monti nu-i un calvar, doar ca si eu, ca si Empty, Kalua, Doftorici o mai iau pe aratura, adica cate un dulce neconform adesea. Acum n-am pofta de dulce excesiva in sarcina, ceea ce ma multumeste.
Empty, dar ai ceva de asteptat pana vine al tau acasa. Eu nu rezist perioade din astea lungi fara al meu. Mi-a fost cumplit de dor de el in cele 3 zile cat am fost la Paris. Si sa stii ca, de regula, nu suntem cuplul care sta botic-in-botic toata ziua. Dar ma linisteste sa-l stiu langa mine.
Alinice, te rugam frumos sa pui niste poze la noua greutate. E musai, trebuie sa-ti arati noua silueta. Felicitari!
Apropo de poze, le-am vazut pe Kalua, Stoina si Nina ce fericite erau la intalnire (pe grupul Monti). Kalua (sa nu te superi pe mine), dar parca tot nu m-am obisnuit cu culoarea parului tau. Mie-mi place mai mult inchis wink.gif.
Meniul meu de ieri:
D: o portocala, dupa 30 de min iaurt 0.1% grasimi cu fructe (am gasit unul nemtesc la Auchan, scrie Bio pe el, e cam acru, dar imi place, sortimentul Andechser Natur, le stii Kari?) cu fulgi de grau
P: doar zeama de la ciorba de pui, pulpa de pui la cuptor cu salata (rosii, castraveti, masline, salata verde, varza rosie, pui)
G: 2 nectarine
C: alune de pamant si 1/2 conserva de ananas fara zahar
Light, cea mica din burtica se dezvolta si daca mama mananca sanatos.
kalua
Astea Bio de la Andechser le stiu, cum nu. smile.gif Noi cumparam foarte des laptele (cu 3,5% grasime) si untul firmei asteia.
Andechs e o manastire frumoasa de fapt, in care calugarii faceau pe vremuri bere (bere se mai face si in ziua de azi si au o terasa foarte misto), produse lactate, paine. Produsele astea sunt facute in ziua de azi industrial, sub licenta manastirii.
Am cumparat sambata niste unt varsat, facut si tinut in butoi de la firma asta, dar mi-am dat cu firma-n cap, si copilu' si Mr. kalua n-au fost incantati de el. L-am bagat la prajitura. biggrin.gif
stoina
Hop si eu la cotitura, cu a mea iscalitura! (de-asta mai tineti minte? smile.gif) )
Dragelor, eu is 'nebunita! De cind fusai la tara lui Kalua, frumoasa Germany si mincai cit o ...magazie(sa fiu dragalasa cu mine), mi-e a minca non stop sad.gif Zilnic sint in lupta cu mine pe tema asta, dar astazi, sarbatoare mare la Iasi, Sf. Parascheva cu slujbe toata ziua, veselie, bilci, bazar, must, mincare proasta smile.gif) si artificii diseara(plus un soare incintator), toate astea, ma indeamna la rasfat, deci destrabalare. Sa nu ma porcaiti, de maine fata revine la obiceiuri bune, adica papa bun si sanatos.
Taaaare bine-mi fuse in Germania,bine de tot. Asta ptr ca am descoperit fata adevaratei Germany, o tara in care mi-ar place sa traiesc, in care nivelul de viata care ti se ofera este ideal(ma refer strict la aer, trotuare, parcuri, locuinte,atitudine, magazine, restaurante, etc) Acolo viata-i clara si frumoasa! Perfect constienta sint de problemele cu care se confrunta fiecare societate, dar noi sintem cu cel putin 200 de ani in urma si credeti-ma, imi plinge sufletul cind spun asta.In secunda doi , ma intreb: ce sa-mi sfatui copilul, sa ramina in 'comuna primitiva', sau sa plece 'la oras', unde lupta e mai apriga, dar si standardul de viata? Grea intrebare, neelucidat raspunsul...

Ptr ca trb sa intru in firesc, chiar daca mai pasesc strimb, afisez meniul zilei:
D: mere rase cu scort. si ovaz.
P: beeeep sad.gif
Va puuup si ce bine ca ne-am reintilnit, salut cu drag revenirea lui Rox(care ma bucura taaaare) si pup fiecare obrajor de montignaca (mai mult sau mai putin constanta smile.gif)
kalua
stoinici, manca-te-ar mama! pupaceala.gif Stai sa-ti spun: am sunat la Gina si-i in concediu 2 sau 3 saptamani. Sunt pe metereze si-o sun peste doua saptamani.
Eu am mancat pana acum o portie zdravana de varza anatolica. Cu smantana 10%.

Era cat p-aci sa luam bilete de avion pentru Romania azi, sa venim inca anul asta, dar am zis sa ma "pastrez" pentru la anul, cand si vremea e buna.
Roxana_
Kari, sper sa vii dupa ce-o nasc eu pe Sara ca sa fiu si io prezenta la intalneala, ca nu mai ma joc altfel wink.gif.
Stoinici, imi place mutrisoara ta din poze smile.gif. Cat despre Germania, te cred pe cuvant c-am vazut si eu un coltisor mic din ea. Nu stiu daca m-as putea acomoda cu raceala lor totusi.
Meniul de pana acu':
D: o portocala, dupa juma' de ora iaurtul ala nemtesc (care mi s-a parut si mai bun azi) cu fulgi de grau
P: zeama de ciorba de porc ardeleneasca, piept de pui, o clatita umpluta cu carne (neconforma, bine ca pe a 2 a i-am pus-o la pachet sotului smile.gif) si salata de varza
Am impresia ca mi s-a micsorat stomacu', ca nici pieptul nu l-am putut manca pe tot. Se mareste Sara smile.gif.
dr_wise
laugh.gif Honey, mi-ar trebui si mie o "Sara", sa mi se mai micsoreze spatiul destinat stomacului....da' ce ma fac dupa ce nasc?!
Eu am papat doar un iaurt cu fulgi ovaz de dimineata, si o cafea, apoi am umblat toata ziua pe coclauri sa mai rezolv una alta.
Acum m-am asezat voiniceste cu strugurele in fata si dai, si lupta, si dai!
ToothFairy
Azi am reusit sa fiu conforma...yuhuu...faza 2, dar nu ma supar...biggrin.gif
Pranzu` a constat pana la urma in spaghete integrale cu ciuperci si sos de rosii...(am pus ulei la calit ciupercile, ceapa, ardeii - deci sunt de faza 2) ..au fost fooooarte bune, vai si amar cat am mancat...oricum, am facut multe, sa am si maine...sa fiu salvata cu gatitu` maine..
Acum beau kefir, ceai, rontai seminte...am mancat cand am venit de la aerobic si 2 kiwi...mama, de cand nu mai mancasem...tare bune-s..
Rox, crede-ma ca mi`i greu fara el de nu mai pot...dar stiu ca-i va fi de folos trainingu` asta...am mai stat noi despartiti 4 luni...cand a fost in SUA...avem deja experienta smile.gif
dr_wise
'Neata, frumoaselor!
Ieri am mancat asa:
d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea cu lapte
1730 - un strugure alb baban si gustos
s - 3 mere
blush.gif
Altceva nu mi-a trebuit.
Acum ma alint cu un catron plin de mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz...divin!!!! indragostita.gif
ToothFairy
Neataaa!
La mine s-a prefigurat deja meniul de azi..incep sa`mi reintru in normal, sper..
MD - 2 kiwi, apoi omleta cu cascaval, faina de naut si cu marar...a iesit asa ca o clatitia...si am papat`o cu gogosari murati, ceai
kalua, am sclintit-o cu kiwi si apoi omleta?? magindesc.gif (cam la 15 min. distanta)
P - faza 2: spaghete integrale cu ciuperci, de care am gatit ieri...mi-as lua si ceva verde sa pap la ea, poate- poate ii mai scad IG-ul smile.gif
G,C - seminte dovleac, kefir, ceai, mere

E bine, daca nu ma intrerupe nimeni din meniul meu normal si nu ma corupe cu bunataturi...dar in weekend presimt c-o sa fie mai nasol asa, ca merg acasuca la mamuca, si cine stie ce-i vine`n minte sa faca bun...tre` s-o sun mai bine dinainte sa-i zic sa`mi faca ceva conform..
Gata, va pup!!Zi faina
angy03
buna ziua ,
am inceput serios regimul - am studiat si citit cam tot ce ati scris
chiar daca stagnez (e o minune ca stagnez la o greutate de care nu sunt mandra) insa mi s-au largit si pantalonii
avand in vedere ca am si mancat - ma mir in continuare de mine
dar am mancat conform si nu e greu deloc

azi :
D - proteine - oua + sunca praga facute omleta cu multa verdeata
apa
nu prea mai pot bea cafea - cred ca rotitele de la creier functioneaza
P - mere (doar atata am la mine la servici)
S - sarmale de post cu orez basmati
(nu prea sunt conforme ptr ca au ulei dar ... le-am gasit in congeletor facute de mama )
in rest apa multa cat cuprinde
sa aveti o zi frumoasa

kalua
Empty, kiwi are IG-ul 50, dar cu incarcatura glicemica mica. Inafara de asta l-ai mai mancat si dimineata, tu oricum n-ai de slabit, deci e foarte ok.

angy, sarmalele alea se pare ca-s de faza a 2-a. Ar trebui sa tii acum, la inceput, macar vreo doua luni faza 1 fara vreo abatere, ca sa se linisteasca pancreasul si sa-si poata face treaba bine.

Eu mi-am cumparat un pomeloi pentru la pranz, dar m-a pocnit pofta de ceva adevarat, asa ca m-am dus la cantina si-am mancat o bucata de friptura de porc (buna o mai face Udo, bucatarul indragostita.gif ) cu broccoli si salata asortata. Si cu niste sos, nu era ingrosat cu nimic. Sa-mi fie de bine, bun a fost! haninoroc.gif

Aseara am ras o portie jumate de varza anatolica, buna-buna si aia.
stoina
Sa-ti fie de bine, Ubita!
Eu astazi sint bucatar sef, fac papa conform si bun si....mult smile.gif)
Si ptr ca prestez la greu, draga Kaluutza, te rog sa ma consiliezi in legatura cu: una bucata aparat de macinat nuci, migdale, etc, calitate 1-a de vacutza, asa cum ma stii tu always a ma sfatui kiss.gif si numele mixerului ala meserias al tau, poate-l bunghesc pe-aici, prin magazinele noastre.Tre sa ma dotez, dom'le, ca pierd groaza de timp cu scule de 2 lei !Eeiiiii... zapacitul.gif

Pina acum am confectionat rulada de brinzeturi(aia best, papata si cu ochii,acasuca la tine.Mi se lipi imbracamintea de Gouda de hirtia de copt, nu-s de ce ???Dar olecutza de fibre in plus, n-or omori pe nimeni.smile.gif

MD: brinza de vaci cu o lingurita de smintina si painica conforma.Puuuuup toata gaaascaaaa!!!!
albinuza
Eu mi-am faurit aseara o pulpa de curcan la cuptor cu legume pe langa. Ma duc acum sa pap sa vad ce fel a iesit biggrin.gif
Ma tin si eu cu mici abateri. Vad ca ma mentin la 53, dar ma simt atat de umflata, ca am impresia ca am vreo 70. Cred ca e din cauza ca am mai dat rateuri in ultimul timp, si acum dureaza pana se acomodeaza iar organele, nu?
Am fugit sa halesc curcanul.
Pup si io fietieli kiss.gif
pescarush
eu am scutire medicala saptamana asta, probabil ca si de la Monti. nusepoate.gif
am scapat ieri de ultima masea de minte (cu operatie) si am o falca de hamster, nu pot manca decat soft food, cateva zile pana imi trece. mai rau e ca nu pot vorbi. ohmy.gif
pe azi mi-am propus totusi sa mananc cat de cat conform:

D - iaurt cu fulgi de ovaz si gem de visine
P - linte rosie cu putina smantana (salata nu prea pot)
C - inca nu stiu, poate fierb orez.
kalua
pesca, insanatosire deplina grabnica!

Fi, malaxorul e un Kitchen Aid (si se pot cumpara la de-a accesorii la el de nu-ti mai trebuie altceva, au si chestii de rasnit, tocat, deci si pentru nuca ta). Asta si Kenwood-ul sunt cele mai bune de pe piata (Mila are Kenwood si, drept sa spun, mie mi se pare ca nu-i ajunge la nas masinii mele).
stoina
SAru-mina de raspuns! S-ar parea ca trebuie sa aplic cumparatura pe site-ul Kitchenaid,n-am gasit nici un furnizor pe la noi...

SA va spun ce-am gatit eu azi? Hotarita cum sint, am gatit asa: salata de conopida a la Leea(saru-mina ca existi, Leea), rulada de brinze super buna(Kalua stie ca o idolatrizez, e regina mincarii de calitate, sanatoasa, gustoasa,nu mai spun si ...frumoasa, ptr ca tot ce iese din mina ei arata suuuper)mincarea din piept de pui, la cuptoras, cu ciuperci, ceapa, brocolli si mozarella deasupra(uitai cum era numita la retete) si checul cu nuca, la care am facut o glazura de ciocolata. Ptiii, halal gospodina, bre!

Am mai papat: salata de conopida si chec.Bun de bun, sa va dea Dumnezeu sanatate si sa vi se intoarca binele pe care-l faceti, muncind si consiliind omuleti dornici de cunoastere de papa sanatoasa. iloveelady.gif iloveelady.gif iloveelady.gif (nu-s bilbiita morderis.gif , doar va iubesc taaare)
Alinice
Seara buna !
Meniul de azi:
MD omleta din 2 oua cu telemea si rosie ; cafea cu lapte
G un mar
P o mandarina si o banana
C un peste ( merluciu ) cu legume la cuptor ; mai tarziu arahide (un pumn)
kalua
Hai, bre, stoina, ca ma faci sa-nrosesc. blush.gif
Vreau sa dau raportul ca pe 7, 8 si 9 noiembrie suntem la Praga. Eu am tot fost (cu fetele), Mr. kalua a fost si el (da' ultima data cred ca acum vreo 13 ani si fara mine), iar copilul deloc. De-abia astept!

Am facut un "gulas" din Leberkäse cu ciuperci, ardei kapia rosii si sos de smantana. Buuuun foc! L-am mancat cu salata de castraveti facuta cu marar. S-ar fi potrivit la el niste galusti de paine de numa, dar deh, am mancat fara.
Light Blue
Care este reteta de rulada cu branza? Am cautat la retete, dar nu am identificat-o. Si mi-e pofta!
Reteta cu pui se numeste "Piept de pasare cu legume gratinate"? Abia astept sa o incerc. Am facut intre timp vinete la cuptor cu telemea rasa deasupra. Am terminat-o rapid.
Azi:
MD: mar ras cu fulgi de ovaz, o para si o cafea;
P: varza gatita;
S: o mare abatere pe la pizzeria "Bella Italia". Scuze neplauzibile: am sarbatorit faptul ca fetita mea a scris perfect cifra 2. Asta e! In schimb am facut gimnastica, tot din aia grea.
kalua
Light, felicitari pentru doiul fetitei, dar tu faci ceva complet gresit cu recompensa. De ce e recompensa tocmai ceva ce-ti face rau? magindesc.gif

Reteta de rulada cu branza e la topicul cu aperitive montignace.
ToothFairy
yuhuuu, si azi am reusit sa fiu conforma...smile.gif asa ca la carte, cu pranz de faza 2...Doamne, da` ma loveste o pofta de dulce dupa pranz, de`mi vine sa`mi iau campii...da`-mi iau un Orbit, si`o mai ametesc cumva..
kalua, sar`mana pt info ! kiss.gif
Ce chestie, mai scrisesem azi un mesaj dar am uitat sa dau send smile.gif)) si acu` il cautam.
Pesca, sanatate multa...am trecut si eu prin asta, am avut o falca umflata de zici ca aveam 20kg de kg in plus...si bubu meu a trecut printr-o operatie asemanatoare, dar el nu s-a umflat ...era foarte putin, insesizabil, oricum...tind sa cred ca din cauza ca m-a operat cand eram in "perioada lunara"... oricum, m-am bombardat atunci cu antiinflamatoare si analgezice si prisnite cu gheata...sa iti aplici acolo o punga cu gheata...o tii 10 minute...faci pauza...si tot asa...cat te tine smile.gif apropo, ti-a interzis cumva lactatele pe perioada vindecarii? ca-s curioasa...
Mama , ce de bunataturi gatiti...maine tre` sa`mi prepar si eu ceva bun...azi am papat pastele da` parca nu mai erau asa bune ca ieri...sa mananc 2 zile acelasi pranz, e aiurea...da` asta e..rulada aia de branza imi face cu ochiu`.
Alinice, papi banana si slabesti? tongue.gif
stoina, cam harnicuta tu asa de felu` tau ... ce de papa buuuun...pfuai...as rade tot...smile.gif cam in cate ore le-ai facut?
Pupici fetele.
Roxana_
Of, eu n-am fost 100% conforma, dar tot sunt mandra de mine.
Aseara am mancat pomelo cu alune de padure.
Azi:
D: o portocala, dupa iaurt cu gem conform si fulgi de grau
P: (nu mai scriu neconformitatile, ca sa nu va fac pofta) crema de legume, salata cu diverse, mancare de mazare si ....
G: o portocala
C: 1/2 pomelo
O sa va saturati voi de cat pomelo o sa vedeti ca mananc. De fapt cina si micul dejun sunt cam asemanatoare zilnic.
Stoinici, mancate-ar mama, dar ai stat in bucatarie, nu gluma. Ti-a dat Kalua elan smile.gif.
Emtpy, nici mie nu-mi mai plac pastele a 2 a zi.
Pesca, recuperare rapida! Si eu am de facut niste vizite pe la stomatolog, dar dupa ce nasc smile.gif.
ToothFairy
Rox, vizite la stomatolog poti sa faci oricand...e contraindicat in primele 3 luni cica sa faci anestezii...si`n ultimu` trimestru...ti-au aparut cariute in perioada asta?
Sorry pt offtopic

Adica oricand acum...ca esti in 6 luni din cate am inteles eu...
pescarush
Kalua si Empty, multumesc de urari. Azi am dormitat toata ziua, n-am facut nimic.
Nu mi-a interzis sa mananc nimic, decat foarte fierbinte. Da, mi-am pus si gheata, mi-au spus si ei tot asa, sa tin 20 minute, apoi 20 pauza si tot asa. Eu nu am avut problemele lunare acum, dar cum mi-a vazut radiografia mi-a spus chirurgul ca se va umfla. Mai un pic si imi ajunge sub ochi (probabil maine ma pot astepta).
ToothFairy
Neata fetele !
Luai si eu micu`-dejun : fulgi de ovaz cu scortisoara si mar...si o ciocolata calda homemade...e conforma? la 250 ml lapte 0,1 % gras. am pus 2 patratele cioco amaruie 85% cacao...cred ca e , nu?
La pranz : e cam nasoala, m-a invitat o colega pe la o pizza in pauza de masa de la scoala...pfuuu..grea incercare smile.gif) probabil o sa pap o feliuta subtire...deci s-ar putea sa fie abatere...
Cina : gratar pui cu salata de fasole pastai
Pupici gagici
pescarush
Roxy, scuze, abia acum am vazut si urarea ta. Multumesc. kiss.gif
Eu vreau sa fac praji Nemesis si fried rice azi, daca tot stau acasa .
De dimineata am mancat icre de pastrav, facute de mine, cu rosie.
P - fried rice (faza 2)
C - magindesc.gif inca nu stiu.

Alinice
MD 2 gogosi ; cafea cu lapte
P ardei gras , pastrama , toba
C merluciu la cuptor cu salata de castraveti si usturoi

pescarush
Empty, e conforma ciocolata ta, dar micul dejun e faza a 2-a. ciocolata contine grasimi, si ai mancat-o dupa fulgi de ovaz.
ToothFairy
Pai da` cica mai nou fulgii de ovaz au grasimi zapacitul.gif nu mai inteleg nimic...atunci nu ar fi conformi ei insisi...daca contin si glucide si grasimi...sau au in cantitati mici...
Oricum azi la pranz am facut abaterea respectiva cu o feliuta de pizza fara mezeluri i-am zis sa`mi faca partea mea...nu prea mi-a placut, a fost prea uleioasa pizza...ma rog...
Mai pe seara, am fost la un "pahar de vorba" cu o prietena, am baut un fresh de porto...in rest, totu` conform...smile.gif) oricum, ziua de azi a fost ratata si ma oftic de mor...si sambata am o iesire la ziua unei colege, da pizza , dar cred ca optez pt o salata...ca sa`mi arda apoi de dans...offf, tentatiile astea...imi vine sa ma inchid in casa o saptamana sau o luna mai bine...sa nu ma mai tenteze nimeni cu nimic smile.gif)))
Cum iti mai e falca pesca?
ToothFairy
Am uitat sa precizez ca la cina am papat salata Caprese...buuuna...da` scumpa a naiba mozzarela...
stoina
Iubitele,
Va salut cu drag pe toate si va poftesc la bucatele mele! Eu asa gatesc, en gros, cu placere maxima.Cred ca in vreo 3 ore le-am dat gata...
MD: cafea cu multi pufaituri la sedinta de dimineata zapacitul.gif
P: painica cu salata de conopida, desert chec cu nuca
C:mai intii am papat un morcov ras, apoi 2 mere coapte +o felie de brinza cu mucigai. Bunatate!
Ne-am propus sa coacem mere la gratar(e cu capac si-s gata repejor) in fiecare seara,dar sper sa nu insotesc mereu merele cu brinza, desi combinatia e absolut divina.Incercati 322.gif

Light Blue
Azi am fost cuminte:
MD: 2 mere rase cu fulgi de ovaz, apoi o cafea;
P: salata verde cu feliute de rosii si morcov, stropita cu zeama de lamaie, un ou ochi si putina friptura;
S: salata verde, o felie de cascaval afumat si iar putina friptura.

Poate mananc cam mult. magindesc.gif
angy03
buna -ziua - tup si eu aici
Ma laud de luni 20/10 trec in a 2-a sapt de monti corect - minus 1 kg (bine si asa) incapatanat organism mai am - dar si cand si-o da drumul ....
azi:
D. fulgi secara - lapte 0,1 - cafea
P mere
S- peste fiert cu legume verzi/fasole

Problema ca nu prea mai imi este foame .....si miscare ioc
pescarush
Angy, pranzul este foarte... frugal. incearca sa mananci mai consistent la pranz. Si apoi, este foarte bine 1 kg/saptamana, cam asta ar trebui sa fie ritmul de slabire cu Monti.
Empty, sunt mai bine, multumesc, nu mai e asa umflat locul, dar e amortit si doare dimineata mai ales si seara e o altfel de durere, ascutita, pana in ureche (durerea in ureche ma deranjeaza cel mai tare). Am mai trecut pe Advil extrastrength, Tylenol 3 iau mai rar, pe cat posibil numai seara.
Sa vad ce mananc eu azi:

D - o cafea, cereale cu lapte
P - fried rice, incerc sa bag si o salata langa, sa vad daca pot mesteca, o bucata de praji Nemesis
C - magindesc.gif e plin frigiderul, dar nu stiu ce as putea manca, poate icre cu rosie.

P.S. A plecat doctoreasa?
ToothFairy
Hello gagici,
Azi fuse iar cu "noduri"...adica niste chestii pe ici- pe `colo NEmonti la mine..sad.gif
MD - cascaval, alune
G - o para
P -bip bip
C - un snitel de pui mic,mic, o mini-omleta cu faina de naut si gogosar...kefir, ceai, seminte dovleac...
Maine incerc sa fiu un pic mai corecta cu mine, sa mananc conform...spre seara merg la un party, se-mparte pizza si bEutura, sper sa nu depasesc limitele...smile.gif
Of, am zis eu ca o luna ma "calugaresc" sa nu mai vad pe nimeni, sa nu ma mai tenteze cu nimic smile.gif))
pesca, sa stii ca si eu aveam dureri spre dimineata mai ales, pe la 5 asa, ma trezeam terminata de durere...si tind sa cred ca din cauza caldurii din camera de camin...de la perna...se facea vasodilatatie...si eram si mai umflata dimineata...off, nu doresc nimanui...da` nu inteleg de ce inca esti amortita...e aceeasi senzatie ca la anestezie sau cum ? magindesc.gif eu luam cam 3-4 ketonal pe zi...sanatate, pesca!
pescarush
Cred ca nu m-am exprimat corect. E senzatia aia cu furnicaturi, nu neaparat amorteala, cu care ma trezesc dimineata. Nu e ca la anestezie, e din cauza ca tin gura inchisa, cred. Ar trebui sa (re)incep sa vorbesc prin somn. laugh.gif
ToothFairy
N-ai trismus? (limitare a deschiderii gurii?)

Eu tocmai am infulecat o bomba de mozzarela cu o rosie...yummy.smile.gif
pescarush
ba da, cam am. nu asa rau azi. e de rau? zapacitul.gif
ma duc sa mananc praji conforma (oricum nu prea am pofta de mancare).
ToothFairy
Sa nu te sperii ca-i o chestie temporara...io d-abia reuseam sa bag cate un biscuit in gura..smile.gif il varam asa...cum isi vara copiii mici papa in gurita...smile.gif)
Roxana_
Offtopic: Empty eu stiam ca n-am voie la stomatolog cat sunt insarcinata. Oricum, prefer sa merg dupa, ca nu-s urgente majore.
Pesca, suntem alaturi de tine smile.gif!
Eu am fost conforma si neconforma pe ici pe colo, dar n-are sens sa scriu meniul atata vreme cat nu-i conform integral. Important e ca ma mentin si n-am mai luat in greutate.
Emtpy, tu esti in aceeasi faza in care eram eu inainte sa raman insarcinata. Vezi ca nu mai sunt oscilatii la cantar si mai calci stramb pe ici pe colo. Cuminte 100% a la long, n-ai cum sa fii, ca nu esti robot. Atata timp cat greutatea iti stagneaza, eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi.
Light, nu mi se pare ca mananci mult. Trebuie sa mananci sa te saturi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.